ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
εδώ Ελισσαβετί μου! 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εχω την οτενετ και μια σύνδεση με 1mb. Ομως κάθε φορα που παω να συνδεθω στο ιντερνετ, συμβαινουν τα εξής δύο.
1] Ξημερώνει να κανει επαλήθευση ονόματος και κωδικου χρήστη και 2] ακομη κι αν τα καταφέρει , με πεταει συνέχεια εξω και πάλι απο την αρχή....
Πριν πάρω τον οτε και αρχίσω...μήπως φταίω εγω η το μόντεμ μου που εχει πέσει κάτω απειρες φορες..? [ ειναι ενα μικρο...σαν ταμπακέρια σε μεγεθος της sagem]....

Θα ήθελα να ρωτήσω οσους γνωρίζουν απο υπολογιστές..
Εχω την οτενετ και μια σύνδεση με 1mb. Ομως κάθε φορα που παω να συνδεθω στο ιντερνετ, συμβαινουν τα εξής δύο.
1] Ξημερώνει να κανει επαλήθευση ονόματος και κωδικου χρήστη και 2] ακομη κι αν τα καταφέρει , με πεταει συνέχεια εξω και πάλι απο την αρχή....
Πριν πάρω τον οτε και αρχίσω...μήπως φταίω εγω η το μόντεμ μου που εχει πέσει κάτω απειρες φορες..? [ ειναι ενα μικρο...σαν ταμπακέρια σε μεγεθος της sagem]....
Καλημέρα ομορφιές

Αετούλι αν περιμένεις απάντηση από μένα σώθηκες :lol:
Πάρε καλύτερα τηλ. τον Γιαννάκη , αυτός σίγουρα θα ξέρει.

Αετούλι αν περιμένεις απάντηση από μένα σώθηκες :lol:
Πάρε καλύτερα τηλ. τον Γιαννάκη , αυτός σίγουρα θα ξέρει.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Madraoulas
ΟΧΙ δεν είχα, αντίθετα εμπαινα αμεσως...
Ωραία , τωρα που μου το είπες....παω σε λίγο να ρωτήσω πόσο κάνει και αν εχει αλλο....
Να ρωτήσω και ΄κατι άλλο....
Το μοντεμ εχει απο την μια μερια ενα καλώδια της θυρας που συνδεεται με τον υπολογιστη και απο την άλλη ενα άλλο μαυρο λεπτό που πάει στο τοίχο...Αυτό το μαύρο είναι σαν εκείνα της τηλεφωνικής γραμμής ? Δλδ μπορω να το βγάλω και να βάλω ενα άλλο δικό μου πιο μακρύ για να σταθεροποιήσω το μόντεμ και να μην το τραβάω περα ΄δωθε???
Ευχαριστώ Γιαννάκη
Ωραία , τωρα που μου το είπες....παω σε λίγο να ρωτήσω πόσο κάνει και αν εχει αλλο....
Να ρωτήσω και ΄κατι άλλο....
Το μοντεμ εχει απο την μια μερια ενα καλώδια της θυρας που συνδεεται με τον υπολογιστη και απο την άλλη ενα άλλο μαυρο λεπτό που πάει στο τοίχο...Αυτό το μαύρο είναι σαν εκείνα της τηλεφωνικής γραμμής ? Δλδ μπορω να το βγάλω και να βάλω ενα άλλο δικό μου πιο μακρύ για να σταθεροποιήσω το μόντεμ και να μην το τραβάω περα ΄δωθε???
Ευχαριστώ Γιαννάκη
Καλημέρα!!!!!ζουζούνια!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
γιατι δεν βάζεις ασύρματο? :shock:
μπούρδα είπα?
μπούρδα είπα?