@galazia:...xaxaxxa...ρε σεπειραζωωωω...και σιγα μη θυμαμαι τι μου ειπες οταν ειδωθηκαμε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
σε ποιο τοπικ?...μην ξεχνας,,,ειμαι ΞΑΝΘΟΣ....εχω ανυπαρκτη ram
εντελως μπουμπουνας!!! ...
γμτ...πρεπει να ψαχνω τωρα ρε π@@@@@η μου
οταν δημοσιευσα αυτο το θεμα ειχα α βαθμο .Τωρα πηρα το β βαθμο .
Αυτην την φορα τα συμπτωματα ηταν πιο σωματικα .Εβγαλα κυστες /φλεγμονες σε 4 σημεια του σωματος μου . Ισως να ηταν και ενταση .Η τελευται εβδομαδα καθαρισμου ταυτικστηκε με το χαμο της μητερας μου ,που εφυγε πριν 13 ημερες .
Εχω αποφασισει να φρονταισω λιγο το σωματικο μου κομματι . Νοιωθω την αναγκη αυτη . Με Raw food /yoga ,προληπτικες ιστρικες εξετασεις και ρεικι /ρεικι /ρεικι
chagall έγραψε:
οταν δημοσιευσα αυτο το θεμα ειχα α βαθμο .Τωρα πηρα το β βαθμο .
Αυτην την φορα τα συμπτωματα ηταν πιο σωματικα .Εβγαλα κυστες /φλεγμονες σε 4 σημεια του σωματος μου . Ισως να ηταν και ενταση .Η τελευται εβδομαδα καθαρισμου ταυτικστηκε με το χαμο της μητερας μου ,που εφυγε πριν 13 ημερες .
Εχω αποφασισει να φρονταισω λιγο το σωματικο μου κομματι . Νοιωθω την αναγκη αυτη . Με Raw food /yoga ,προληπτικες ιστρικες εξετασεις και ρεικι /ρεικι /ρεικι[/i]
Chagall , μέσα από τα δυσάρεστα θα δεις πως θα αλλάξει η ζωή σου και το σώμα σου προς το καλύετρο και για το ανωτερο καλό σου !!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!