Καλημέρες όμορφες και τρυφερές... καλή εβδομάδα σε όλους
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Kαλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους. Ηθελα επισης να γραψω οτι νοιωθω πολυ αμηχανη και μου ειναι αρκετα δυσκολο να επικοινωνησω με αυτον τον τροπο. Δεν μπορω να εκφρασω τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου γραφοντας. Δεν ειμουνα ποτε καλη σε αυτο.(χαλια στην εκθεση!!!! :lol: ). Γι αυτο μη με παραξηγητε λοιπον που προς το παρον, ελπιζω, απλως γραφω μονο ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Σας φιλω με πολυ αγαπη.
Efthimia έγραψε: Δεν μπορω να εκφρασω τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου γραφοντας. Δεν ειμουνα ποτε καλη σε αυτο.(χαλια στην εκθεση!!!! :lol: ). Γι αυτο μη με παραξηγητε λοιπον που προς το παρον, ελπιζω, απλως γραφω μονο ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Σας φιλω με πολυ αγαπη.
Ευθυμία δεν κανουμε διαγωνισμο στην έκθεση καρδια μου.
Το γραψιμο ειναι λυτρωτικό .
Αφησε τν εαυτο σου ελευθερο και φραφε κι ας μην σ εκαταλαβαινει και κανεις.Γραφε για σενα στην αρχη....μετα θα ανακαλυψεις ποσο ομορφο ειναι και να γραφεις και .....οτι ολοι σε καταλαβαίνουν ταυτοχρονα.Και μην παε μακρια ...καμαρωσε εμενα που πολλες φορες εγω με διαβαζω και δεν με καταλαβαινω αλλα........ολοι με νοιωθουν !
Ξεκινα τωρα....ετσι απλά
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "