ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
αφού υπολογίσεις βέβαια ότι κάθε 1%, μετά από την επίτευξη του αρχικού 2%, μπορεί να διαρκέσει και μια ζωή, γιατί αφορά την εφαρμογή... 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Ιωαννάκι έγραψε:Δηλαδή Βασούλα μου, το 90% του πληθυσμού είναι ένα τσακ από την ισορροπία αλλά επιλέγουν να παραμένουν ανισόρροποι (το ότι απευθύνομαι σε τρίτο πληθυντικό με ξεπερνάει )

κλαίω
Βασούλα έγραψε:αν για να μετακινηθεί κανείς ένα 2%, μέσα από την εσωτερική εργασία, διαρκεί 5 έως 10 χρόνια, σκέψου Ιωαννάκι τι σημαίνει το 10%...

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Ιωαννάκι μου, αν απογοητευθείς το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο...Ιωαννάκι έγραψε:Μετα από πολύ μαθηματική σκέψη κ σοβαρούς υπολογισμούς, κάπως έτσι με βλέπω στο 2%:
Όμως εγώ δεν το λέω για να απογοητευθείς, αλλά για να αποφασίσεις τον στόχο σου κατ' αρχήν και να τον διαφυλάξεις από "πάσα νόσον και πάσα μαλακία"...

Όμως εγώ δεν το λέω για να απογοητευθείς, αλλά για να αποφασίσεις τον στόχο σου κατ' αρχήν και να τον διαφυλάξεις από "πάσα νόσον και πάσα μαλακία"...

Σ'αγαπώ πολύ πολύ

Τα μάτια μου στο Στοχο μου

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω

Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι το συναίσθημα υπερισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τη λογική σας. Είστε ένας ωκεανός συναισθημάτων. Όλα σας τα συναισθήματα είναι έντονα. Αγαπάτε έντονα, ερωτεύεστε έντονα, δίνεστε έντονα αλλά και αντιπαθείτε έντονα. Ρισκάρετε περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους. Μέσα σας υπάρχει μια ασίγαστη φλόγα συναισθημάτων η οποία εκρήγνυται εύκολα. Μπορεί το συναίσθημά σας να κυριαρχεί κατά 80%, όμως οι άνθρωποι σας κι εσάς είναι αυτοί που ζουν τη ζωή στο 100%. Ζείτε και το σκοτάδι και το φως έντονα. Για εσάς δεν υπάρχει η έννοια του χλιαρού. Και το σίγουρο είναι ότι άνθρωποι σαν κι εσάς δεν μετανιώνουν ποτέ στο τέλος της ζωής τους ότι δεν έζησαν. Παρόλα αυτά όμως, η μεγάλη κυριαρχία του συναισθήματος επί της λογικής μπορεί κατά καιρούς να σας δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Για παράδειγμα μπορεί να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους και μετά να απογοητεύεστε. Επίσης μπορεί να μην ζυγίζετε σωστά τις αποφάσεις σας και να παρασέρνεστε από το συναίσθημα σας με αποτέλεσμα κατά καιρούς να κάνετε σοβαρές λάθος επιλογές.
οκ έχουμε πρόβλημα :roll:
Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι το συναίσθημα υπερισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τη λογική σας. Είστε ένας ωκεανός συναισθημάτων. Όλα σας τα συναισθήματα είναι έντονα. Αγαπάτε έντονα, ερωτεύεστε έντονα, δίνεστε έντονα αλλά και αντιπαθείτε έντονα. Ρισκάρετε περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους. Μέσα σας υπάρχει μια ασίγαστη φλόγα συναισθημάτων η οποία εκρήγνυται εύκολα. Μπορεί το συναίσθημά σας να κυριαρχεί κατά 80%, όμως οι άνθρωποι σας κι εσάς είναι αυτοί που ζουν τη ζωή στο 100%. Ζείτε και το σκοτάδι και το φως έντονα. Για εσάς δεν υπάρχει η έννοια του χλιαρού. Και το σίγουρο είναι ότι άνθρωποι σαν κι εσάς δεν μετανιώνουν ποτέ στο τέλος της ζωής τους ότι δεν έζησαν. Παρόλα αυτά όμως, η μεγάλη κυριαρχία του συναισθήματος επί της λογικής μπορεί κατά καιρούς να σας δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Για παράδειγμα μπορεί να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους και μετά να απογοητεύεστε. Επίσης μπορεί να μην ζυγίζετε σωστά τις αποφάσεις σας και να παρασέρνεστε από το συναίσθημα σας με αποτέλεσμα κατά καιρούς να κάνετε σοβαρές λάθος επιλογές.
οκ έχουμε πρόβλημα :roll:
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Αποτέλεσμα: 60% Συναίσθημα - 40% Λογική
Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι το συναίσθημα υπερισχύει ελαφρώς της λογικής σας. Φοράτε την καρδιά σας και δεν φοβάστε να είστε ειλκρινείς. Δεν φοβάστε να δείξετε τις αδυναμίες ή τον ευάλωτο - και εντέλλει ανθρώπινο - εαυτό σας στους άλλους. Δίνεστε με πάθος σε αυτά που πιστεύετε ότι αξίζουν την ενέργειά σας και δεν διστάζετε ακόμα και να θυσιαστείτε για έναν ανώτερο σκοπό. Από την άλλη όμως χρησιμοποιείτε την ισχυρή αναλυτική δύναμη του νου σας πριν αποφασίσετε να δοθείτε κάπου και έτσι περιορίζεται τις πιθανότητες να δοθείτε σε κάτι που είναι λάθος για εσάς. Χρησιμοποιείτε με επιτυχία τη λογική σας σαν άγκυρα στη ζωή σας, η οποία σας προσγειώνει και σας βοηθά να κάνετε προσεκτικά βήματα, χωρίς ωστόσο να ανακόπτει τον αυθορμητιμό σας και την υγιή τάση του ρίσκου.

Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι το συναίσθημα υπερισχύει ελαφρώς της λογικής σας. Φοράτε την καρδιά σας και δεν φοβάστε να είστε ειλκρινείς. Δεν φοβάστε να δείξετε τις αδυναμίες ή τον ευάλωτο - και εντέλλει ανθρώπινο - εαυτό σας στους άλλους. Δίνεστε με πάθος σε αυτά που πιστεύετε ότι αξίζουν την ενέργειά σας και δεν διστάζετε ακόμα και να θυσιαστείτε για έναν ανώτερο σκοπό. Από την άλλη όμως χρησιμοποιείτε την ισχυρή αναλυτική δύναμη του νου σας πριν αποφασίσετε να δοθείτε κάπου και έτσι περιορίζεται τις πιθανότητες να δοθείτε σε κάτι που είναι λάθος για εσάς. Χρησιμοποιείτε με επιτυχία τη λογική σας σαν άγκυρα στη ζωή σας, η οποία σας προσγειώνει και σας βοηθά να κάνετε προσεκτικά βήματα, χωρίς ωστόσο να ανακόπτει τον αυθορμητιμό σας και την υγιή τάση του ρίσκου.

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

- konstantinos s.

Χο χο χο: 80% Λογική - 20% Συναίσθημα

Vasoula έγραψε:το 10% δεν είναι ένα τσακ καρδούλα...
Μπορεί να είναι και 10 τσακ μην σου πω...![]()
![]()
![]()
![]()
που τα 10 τσακ μπορεί να ισοδυναμούν και με 4-5 ζωές...
Vasoula έγραψε:
Ιωαννάκι μου, αν απογοητευθείς το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο...
![]()

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Αποτέλεσμα: 60% Συναίσθημα - 40% Λογική

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
κι εγώ: 60% Λογική - 40% Συναίσθημα
Βασούλα
Παιδάκια

Βασούλα

Παιδάκια

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

εγω χρειαζεται να το κανω??? αφου ξερουμε τι θα βγαλει!!! ειπα στην αρχη κ το εκανα παρολα αυτα

αλλα εδω γελαμε!!
Αποτέλεσμα: 80% Λογική - 20% Συναίσθημα
Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι η λογική υπερισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το συναίσθημά σας. Έχετε ένα κοφτερό, ψυχρό μυαλό που προσεγγίζει σχεδόν το σύνολο της ζωής μέσα από το πρίσμα της λογικής. Αυτό είναι θετικό όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή προκλήσεις στη ζωή σας. Τις αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Ένα επίσης εξαιρετικά θετικό σημείο είναι ότι δύσκολα φανατίζεστε σε δόγματα ή παρασύρεστε από τη μάζα του κόσμου. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σας εξαπατήσει. Έχετε σταθερές αξίες και είστε ανοικτοί να αλλαξετε οπτική εάν έχετε τις κατάλληλες αποδείξεις ότι μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα είναι πιο σωστή. Από την άλλη η τόσο μεγάλη κυριαρχία της λογικής επί του συναισθήματος κρύβει κάποια προβλήματα. Για παράδδειγμα, μπορεί να μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας στους άλλους και να τα καταπιέζετε. Οι άλλοι μπορεί πολλές φορές να σας αντιλαμβάνονται ως απόμακρους ή αδιάφορους. Τέλος, λάβετε υπόψη ότι το συναίσθημά είναι αυτό που μας επιτρέπει να ρέουμε με τη ζωή. Ένα υπερβολικά ελεγχόμενο συναίσθημα μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους από την ουσιαστική βιωματική εμπειρία της ζωής.

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Κλαίω
Αποτέλεσμα: 50% Λογική - 50% Συναίσθημα
Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι η λογική και το συναίσθημά σας βρίσκονται σε ισορροπία. Αυτή είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πολύ λιγοι άνθρωποι έχουν σε πραγματική ισορροπία τη λογική και το συναίσθημά τους. Αυτό δείχνει ότι έχετε αρκετή αυτογνωσία και καλλιέργεια, τόσο ψυχική όσο και κοσμική. Είστε ισορροπημένα άτομα των οποίων τα ημισφαίρια συνεργάζονται αρμονικά. Ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις συνήθως επιλέγετε τη μέση οδό. Έχετε το χάριμα να συναισθάνεστε τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να αποστασιοποιείστε ώστε να τους βοηθήσετε. Αυτή η ισορροπία πιθανόν δεν εκφράζετε σε κάθε τομέα χωριστά στη ζωή σας. Για παράδειγμα μπορεί στην εργασία να είτε πιο συντηρητικοί ή λογικοί και στις σχέσεις σας πιο συναισθηματικοί ή το αντίστροφο ή ακόμα και να εναλλάσονται κατά περιόδους. Το τελικό αποτέλεσμα της ζωής σας όμως είναι η αρμονία λογικής και συναισθήματος. Θερμά Συγχαρητήρια!
Και από δίπλα ακόυω τη φωνή του Θοδωράκου: Ψέμματα λέει

Αποτέλεσμα: 50% Λογική - 50% Συναίσθημα
Οι απαντήσεις που δώσατε δείχνουν ότι η λογική και το συναίσθημά σας βρίσκονται σε ισορροπία. Αυτή είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πολύ λιγοι άνθρωποι έχουν σε πραγματική ισορροπία τη λογική και το συναίσθημά τους. Αυτό δείχνει ότι έχετε αρκετή αυτογνωσία και καλλιέργεια, τόσο ψυχική όσο και κοσμική. Είστε ισορροπημένα άτομα των οποίων τα ημισφαίρια συνεργάζονται αρμονικά. Ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις συνήθως επιλέγετε τη μέση οδό. Έχετε το χάριμα να συναισθάνεστε τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να αποστασιοποιείστε ώστε να τους βοηθήσετε. Αυτή η ισορροπία πιθανόν δεν εκφράζετε σε κάθε τομέα χωριστά στη ζωή σας. Για παράδειγμα μπορεί στην εργασία να είτε πιο συντηρητικοί ή λογικοί και στις σχέσεις σας πιο συναισθηματικοί ή το αντίστροφο ή ακόμα και να εναλλάσονται κατά περιόδους. Το τελικό αποτέλεσμα της ζωής σας όμως είναι η αρμονία λογικής και συναισθήματος. Θερμά Συγχαρητήρια!

Και από δίπλα ακόυω τη φωνή του Θοδωράκου: Ψέμματα λέει

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
2 αστοχίες στις 13, μας αποδεικνύει ότι παιχνίδί είναι και κάνει και λάθη. Αννούλι...
Τείνω να συμφωνήσω με τον Θοδωράκο

Τείνω να συμφωνήσω με τον Θοδωράκο