ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
καλημερα αγαπουλες..εχετε καιρο να με ακουσετε...μαλλον ηρθε η ωρα να μπω...σας αγαπαω πολυ...μια ομορφη καλημερα σε ολους σας...
ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΝΗΣΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Κατερινάκι μου! 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Κατερίνα μου!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
- margaritarenia
Καλημερα
τετοια ωρα δεν τη λες
Γεια σας παιδακια ,γυρισα και γω
και χω πολλα να διαβασω

Γεια σας παιδακια ,γυρισα και γω

και χω πολλα να διαβασω

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Διάβαζα πρίν ενα παλιό θέμα που μου τράβηξε την προσοχή , μια και ακουσα μια ερώτηση κάποιου ....που ήταν η εξής << απο που να ξεκινήσω >> ? Ψάχνονας το φόρουμ να βρώ , κάτι που να εχει την μορφή αρχής ....ανακάλυψα οτι όλο είναι ενα και το αυτό.... αλλα συγχρόνως '' βρηκα'' αυτό που με ενθουσίασε και είπα να το φερω στην επιφάνεια...

Δημοσιεύθηκε απο Βάσω: Σαβ Οκτ 27, 2007 5:04 pm Θέμα δημοσίευσης:
--------------------------------------------------------------------------------
"...Η φύση δεν έχει σχεδιαστεί με χάρακα και διαβήτη. Ο τρόπος που δρα δεν είναι μηχανιστικός μα λειτουργικός.
Γι' αυτό και ο μηχανιστής λαθεύει πάντα όταν εφαρμόζει στην φύση τις μηχανιστικές αρχές. Υπάρχει ένας νόμος της αρμονίας των φυσικών λειτουργιών, ένας νόμος που διαποτίζει και κυριαρχεί πάνω σ' ότιδήποτε υπάρχει. Μα αυτή η αρμονία και αυτοι οι νόμοι δεν έχουν καμία σχέση με την ακαμψία της μηχανιστικής τέχνης που επιβάλλει ο άνθρωπος στον χαρακτήρα του και τον πολιτισμό του...
Ο μηχανιστικός πολιτισμός είναι μια παρέκλιση από τον φυσικό νόμο. Κι ακόμη χειρότερα, είναι μια φυσική εκτροπή, μια θανάσιμη παραλλαγή, όπως ένας λυσσασμένος σκύλος αποτελεί αρρωστημένη ποικιλία της οικογένειας των σκύλων..."
Βίλχελμ Ράιχ
αετούλι μου, η φιλοσοφία μου, η αρχή που ξεκίνησα να εργάζομαι εσωτερικά ήταν ακριβώς αυτή η αρμονία.
Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η δυσαρμονία είναι μέρος της τελειότητας του ανθρώπου και έψαξα να την βρω μέσα μου...
όχι την τελειότητα, αλλά αυτή την άκαμπτη στάση που σου απαγορεύει να είσαι τέλειος και σε αρμονία με όλο σου το είναι...
και τότε έφτασα στα πρότυπα, και τις ασυνείδητες επιρροές τους, που κάνουν τους ανθρώπους "αρρωστημένο" ομοίωμα του θεού...

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η δυσαρμονία είναι μέρος της τελειότητας του ανθρώπου και έψαξα να την βρω μέσα μου...
όχι την τελειότητα, αλλά αυτή την άκαμπτη στάση που σου απαγορεύει να είσαι τέλειος και σε αρμονία με όλο σου το είναι...
και τότε έφτασα στα πρότυπα, και τις ασυνείδητες επιρροές τους, που κάνουν τους ανθρώπους "αρρωστημένο" ομοίωμα του θεού...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Κατερινακι μουουουουου

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι