ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Πράσινο – Δεν θέλεις οι άλλοι να σε κουράζουν με τα προβλήματά τους
Εάν η χρωματική σου προτίμηση είναι το πράσινο, είσαι σίγουρα καλλιτεχνικός τύπος και εύκολα αρεστός στους άλλους. Το θέμα είναι όμως οτι φοβάσαι οτι οι άλλοι θα σε επιβαρύνουν με τα προβλήματά τους. Πάντως εύκολα προσελκύεις την προσοχή και δεν κρατάς κακία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Πράσινο – Δεν θέλεις οι άλλοι να σε κουράζουν με τα προβλήματά τους
Εάν η χρωματική σου προτίμηση είναι το πράσινο, είσαι σίγουρα καλλιτεχνικός τύπος και εύκολα αρεστός στους άλλους. Το θέμα είναι όμως οτι φοβάσαι οτι οι άλλοι θα σε επιβαρύνουν με τα προβλήματά τους. Πάντως εύκολα προσελκύεις την προσοχή και δεν κρατάς κακία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
από όπου και να το πιάσω, τελικά στο τραγούδι πάντα καταλήγει :-b :-b
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαύρο – Φοβάσαι ότι δεν θα επιτυχείς τους στόχους σου
Αν επιλέγεις το μαύρο χρώμα συχνά, έχεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον και ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι, ότι μπορεί να μην τα κάνεις πραγματικότητα. Ακόμα κι αν φαίνεσαι ένας άνθρωπος με πολύ αυτοπεποίθηση, χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, όταν ένας από τους στόχους σου παρεκκλίνει από την πορεία του.
:romance-heartstiny:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Αννουλα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Μπλε – Φοβάσαι την έλλειψη ηρεμίας
Εάν είσαι από τα άτομα που τους αρέσει το μπλε χρώμα, είναι γεγονός οτι είσαι πολύ προσγειωμένο και ήρεμος. Ό, τι κι αν σου συμβαίνει, πιστεύεις ότι ο τροχός θα γυρίσει, γιατί γνωρίζεις πως ακόμα και κάτι κακό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Είσαι απίστευτα ισορροπημένο άτομο και σπάνια φτάνεις στα άκρα, ανησυχώντας μόνο όταν η ηρεμία σου διαταράσσεται.
Το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτει τον κρυμμένο φόβο σου…
:x
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Αννούλα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Λευκό – Φοβάσαι την κριτική
Αν συγκαταλέγεσαι σε αυτούς που τους αρέσει το λευκό χρώμα,έχεις μια έντονη ανάγκη να εκφραστείς. Ωστόσο έχεις και εσύ μια δυσκολία στο να αποδεχτείς τις απόψεις των άλλων και φοβάσαι την κριτική τους. Η πρακτικότητα συχνά λείπει από τις ιδέες σου και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό απ’ όλους τους άλλους, εκτός από εσένα τον ίδιο.
8-} :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giorgos Agelis

Δημοσίευση από Giorgos Agelis »

Εάν είσαι από τα άτομα που τους αρέσει το μπλε χρώμα, είναι γεγονός οτι είσαι πολύ προσγειωμένο και ήρεμος. Ό, τι κι αν σου συμβαίνει, πιστεύεις ότι ο τροχός θα γυρίσει, γιατί γνωρίζεις πως ακόμα και κάτι κακό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Είσαι απίστευτα ισορροπημένο άτομο και σπάνια φτάνεις στα άκρα, ανησυχώντας μόνο όταν η ηρεμία σου διαταράσσεται.
"απίστευτα ισορροπημένο άτομο" δεν με με λες, αλλά οτι φοβάμαι την έλλειψη ηρεμίας ναι είναι γεγονός :x :romance-heartstiny:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

:romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vasoula έγραψε: Ροζ – Ανησυχείς κάθε φορά που τα όνειρα σου δεν γίνονται πραγματικότητα
Το ροζ είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα μεταξύ των στοργικών και τρυφερών ανθρώπων. Εάν είναι από τα χρώματα που προτιμάς, δηλώνει ότι ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι η ανησυχία που νιώθεις κάθε φορά που ένα όνειρο σου ή μια μακροχρόνια επιθυμία σου δεν έχει την εξέλιξη που θέλεις. Θέλεις διακαώς να επιτύχεις όλα όσα σου έρχονται στο μυαλό.
κ ήπια τα λεει.. 8-} :)) :)) :))

Αννουλα =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Μωβ -Ανησυχείς κάθε φορά που κάποιος διαφωνεί μαζί σου
Είσαι από τους τύπους των ανθρώπων που είσαι διανοούμενος και συχνά έχεις μία αξιοζήλευτη καριέρα. Ως “φίλος” του μωβ, ωστόσο, ανησυχείς σε μεγάλο βαθμό κάθε φορά που κάποιος έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις σου. Παρουσιάζεσαι σαν ένα άτομο πολύ φιλικό ακόμη και σε μια διαφωνία, αλλά στην πραγματικότητα είσαι αρκετά ανήσυχος.
Ισχυει.... :romance-heartsthree:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αννούλα! :)) :)) :)) :)) :))
Όταν είμαι ήρεμη, είμαι το πιο ευτυχισμένο άτομο του κόσμου...! :lol: @};- @};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Annoula έγραψε:από όπου και να το πιάσω, τελικά στο τραγούδι πάντα καταλήγει :-b :-b
:)) :)) :)) >:d< >:d< >:d< :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Αντρίκος

Δημοσίευση από Αντρίκος »

Άννα :D :D

Και εγω ήμουν μεταξύ δυο, μωβ και κιτρινου. Ομως μιας και το δευτερο ειναι πρόσφατη διαπίστωση (πως μαρεσει δλδ) τελικα επιλέγω μωβ. Βεβαια, και το καφέ κατι μου κανει..Με αποφασιστικότητα ομως Μωβ.
:sunny: >:d<
"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”