ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Δεν πειραζει Βασω μου. Καταλαβαίνω τι σημαινει να πενθεις. Εχω πενθήσει πολυ στη ζωη μου. Και παρα του οτι εχει περασει αρκετος χρονος (! τι σημαινει αραγε αρκετος χρονος οταν εχεις χασει τον συντροφο σου και την κορη σου; ) πιστευω οτι δεν εχω καταφερει ακομη να βγω απο την κατασταση της βαθιας θλιψης, οσο και αν προσπαθω να βρω την χαρα. Θα ηθελα να ξερεις οτι ειμαι κοντα σου και σε νοιωθω. Επίσης θα ηθελα να μου επιτρεψεις να σε περιμενω οταν θα εισαι ετοιμη να συνεχισω μαζι σου το δρομο μου στο ρεικι. Θα μπορουσαμε επισης αν θες, πριν γινει αυτο, να συναντηθουμε καποια μερα απο κοντα. Θα ηθελα να γνωριστουμε και να κουβεντιασουμε. Επειδη μενω στην επαρχια αν συμφωνεις και οταν το αντεχεις, το κανονιζουμε. Φιλια
Δημήτρη μου!
σ' ευχαριστώ...
Eυθυμια μου σ' ευχαριστώ για τα λογια σου.
Θα ηθελα να συναντηθούμε, έχουμε να πουμε πολλά...
Γιατί εγώ πενθώ για τον αγαπημένο μου φίλο, αλλά η ψυχή μου είναι γεμάτη φως. Και θα ήθελα, αν μπορώ, να το φέρω και στην δική σου ψυχή, καρδιά μου...

Eυθυμια μου σ' ευχαριστώ για τα λογια σου.
Θα ηθελα να συναντηθούμε, έχουμε να πουμε πολλά...
Γιατί εγώ πενθώ για τον αγαπημένο μου φίλο, αλλά η ψυχή μου είναι γεμάτη φως. Και θα ήθελα, αν μπορώ, να το φέρω και στην δική σου ψυχή, καρδιά μου...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
Καληνύχτα Ευθυμία μου, καληνύχτα παιδάκια!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό