Anna έγραψε:Εγώ μόλις έφαγα έναν περιποιημένο μουσακά , τον μισώ τον έφαγα μιλώντας με την Αλεξία στο τηλέφωνο
Μα καλα :shock: ..αφου τον μισεις τον μουσακα...γιατι τον εφαγες?.. ...και γ@@ω τισ ξανθιες εισαι
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Οτι ηρεμησα με τις δουλειες ,εφτιαξα καφεδακι και καθομαι να σας διαβασω...
Σημερα εσκυψα να πιασω ενα χαρτι και αισθανθηκα ενα κρακ στη μεση... ευτυχως αστραπιαια σηκωθηκα και ν το προλαβα στο τσακ το λουμπαγκο.
Ωχχχχ !!! Γιάννη και γώ!! :shock:
Κρακ και είμαι στο τσακ για λουμπάγκο !!
Μας έπεσε "βαριά" η ενέργεια χτες !
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
σοϊ το ξανθο
..εμενα δεν μ αρεσει ο πατατο-μουσακας..παπαριαζουν ..οι πατατες
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
αφου δεν τον φτιαχνω εγω αλλα αλλοι χωρις συμβολα...
οποτε θα τη βγαλω με παστιτσιο ..χωρις μακαρονια και κρεμα
ειναι παστιτσιο αλα ογκρατεν..δλδ στο φουρνο χωρις κιμα
αλλα θα λειπουν τα μακαρονια και η κρεμα
ε καλα..μπορει ν αναπνευσω καμια πιτσα..γιατι κανω διατα και δεν μασαω :lol: :lol: :lol: :lol: