ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
Άσε που τώρα που τα κοιτάω όλα μαζί νομίζω ότι χρειάζομαι ευχάριστα νέα από όλα τα ζώα μαζί ....
Είμαι αυτό που είμαι !

ααααααααα

konstantinos s. έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γατάκια.... μου θέλατε και τίγρη...
Νωντάκο που είσαι???
![]()
![]()
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
πιο μέσα πεθαίνειςΕυχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς
Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ε τότε δεν έχεις παρά να παντρευτείς τον Εαυτό σου, ΕφούλαΈφη έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε που τώρα που τα κοιτάω όλα μαζί νομίζω ότι χρειάζομαι ευχάριστα νέα από όλα τα ζώα μαζί ....
γιατί ένας σύντροφος με τόσα "προτερήματα", μάλλον ασταθής μου φαίνεται...οπότε φτου και από την αρχή θα επιλέγεις την τίγρη...
τσ τσ τσ αυτοί οι ερευνητές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

γιατί ένας σύντροφος με τόσα "προτερήματα", μάλλον ασταθής μου φαίνεται...οπότε φτου και από την αρχή θα επιλέγεις την τίγρη...![]()
![]()
![]()
![]()
τσ τσ τσ αυτοί οι ερευνητές![]()
Είμαι αυτό που είμαι !

Ευχάριστα Νέα: Αισθάνεστε πληρότητα με την σκέψη ενός τρυφερού και καλόκαρδου συντρόφου
Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.
άντε καλέ τα παραλέει
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
- Giorgos Agelis
Κρίμα καμία έκπληξη για εμένα είναι μέσα και τα 2χμ..ο σκύλος τα καλά και ο παπαγάλος τα κακά...
Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς
Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά
Giorgos Agelis έγραψε:Κρίμα καμία έκπληξη για εμένα είναι μέσα και τα 2χμ..ο σκύλος τα καλά και ο παπαγάλος τα κακά...
Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς
Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά
η έκπληξη θα είναι Γιωργάκη μου όταν θα δεις την γυναίκα σου όχι μόνο στα ευχάριστα νέα, αλλά και στα δυσάρεστα

γιατί ένας σύντροφος με τόσα "προτερήματα", μάλλον ασταθής μου φαίνεται...οπότε φτου και από την αρχή θα επιλέγεις την τίγρη...![]()
![]()
![]()
![]()
τσ τσ τσ αυτοί οι ερευνητές![]()
έλα αηδίες...Και κάποιοι άλλοι τα έλεγαν αυτά

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου