απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Ζωγραφια εγω δεν θα σου απαντησω σαν ειδικος γιατι ειμαι στην ιδια σχεδον φαση με σενα... θα σου πω μονο την εμπειρια τη δικη μου.
Δεν εχω ακομη ρεικι αλλα μονο που εχω γινει μια αγκαλια με την παρεα εδω και προσπαθω να εφαρμοσω αυτα που μαθαινω η ζωη μου εχει αλλαξει 100%.
Ημουν μεσα στην ανασφαλεια την αβεβαιοτητα και την μιζερια και τωρα δεν μπορω να σου πω οτι ειμαι τελειος αλλα ειμαι ευχαριστημενος με τον Γιαννη.
ΝΙΩΘΩ την ΑΓΑΠΗ
και δινω και λαμβανω
Το ρεικι δεν ειναι αυτο που σε αλλαζει
Το ρεικι ειναι το εργαλειο που αν το εκμεταλευτεις σωστα θα σε βοηθησει να αλλαξεις
(αν ειπα καμια κοτσανα ας με διορθωσει καποιος αλλα εγραψα αυτο που αισθανομαι)
Δεν εχω ακομη ρεικι αλλα μονο που εχω γινει μια αγκαλια με την παρεα εδω και προσπαθω να εφαρμοσω αυτα που μαθαινω η ζωη μου εχει αλλαξει 100%.
Ημουν μεσα στην ανασφαλεια την αβεβαιοτητα και την μιζερια και τωρα δεν μπορω να σου πω οτι ειμαι τελειος αλλα ειμαι ευχαριστημενος με τον Γιαννη.
ΝΙΩΘΩ την ΑΓΑΠΗ
και δινω και λαμβανω
Το ρεικι δεν ειναι αυτο που σε αλλαζει
Το ρεικι ειναι το εργαλειο που αν το εκμεταλευτεις σωστα θα σε βοηθησει να αλλαξεις
(αν ειπα καμια κοτσανα ας με διορθωσει καποιος αλλα εγραψα αυτο που αισθανομαι)
Οχι Γιαννη μου καμια κοτσανα το αντιθετο θα ελεγα!το εθεσες πολυ σωστα...και γω να σου πω την αληθεια αν και ουτε βδομαδα δεν περασε απο τοτε που σας γνωρισα ηδη νιωθω αλλος ανθρωπος!Δεν ξερω σαυτο το φορουμ υπαρχει πολυ αγαπη και οι περισσοτεροι ρεικι και μη εχετε αυτο το ταλεντο της νοητικης αγκαλιας... 

Γιάννη μου με κάλυψες πλήρως!!!!Το ρεικι δεν ειναι αυτο που σε αλλαζει

Έτσι είναι Ζωγραφιά μου!!εγώ Ρέικι πήρα πριν πολλά χρόνια!!!συνειδητοποίησα κάποια πράγματα αλλά η ζωή μου άλλαξε όταν ξαναπήρα απο την αρχή τους βαθμούς απο τη συγκεκριμένη δασκάλα και συνοδοιπόρο μου!!τη Βάσω!!όταν δε αποφάσισα να αφήσω στο πλάι το εγώ μου και να μοιραστώ με όλους εσας την ψυχή μου τότε ήταν ραγδαίες οι αλλάγές!!!ακόμα και αυτη τη στιγμή που μιλάμε νιώθω τα κύταρά μου να μετασχιματίζονται συνεχώς.......!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
.Ημουν μεσα στην ανασφαλεια την αβεβαιοτητα και την μιζερια και τωρα δεν μπορω να σου πω οτι ειμαι τελειος αλλα ειμαι ευχαριστημενος με τον Γιαννη
Θα προσθέσω στα παραπάνω Γιάννη μου ότι ήμουν ανταγωνιστική στο εργασιακό μου περιβάλλον για να εξασφαλίσω υψηλότερες αποδοχές, έκανα σχολαστικά όλα όσα με μάθανε από οικογένεια και σχολείο σχετικά με την φιλανθρωπία δηλαδή χρήματα σε ιδρύματα, επισκέψεις σε μοναστήρια και εκκλησίες για να εξασφαλίσω πρώτη θέση στον Παράδεισο (της άγνοιας μου) ακριβώς όπως με διδάξανε.
Ώσπου μια ημέρα μετά από άφθονο Ρέικι που σημειωτέον στην αρχή το κορόιδευα και έλεγα εντάξει είναι ότι πρέπει για αφελείς, μία ημέρα ενω ήμουνα στην Τήνο με όλα τα συμπαρομαρτούντα άκουσα ολοκάθερα μέσα μου μια φωνή: Χρυσούλα δεν χρειάζεται να ξαναέλθεις εδώ... Θα είμαι σπίτι σου όποτε με καλέσεις..."
Από τότε άρχισε για μένα η αντίστροφή μέτρηση προς όλες τις κατευθύνσεις......
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- CHRYSSOULA
Τέρμα με τις ενοχές και τους φόβους!!!!!!!!
Μόνο επιλογές πάντα μέσα από το κέντρο της καρδιάς.....
Πιστέψτε με ποτέ δεν λαθεύει..... Αν προ στιγμή, το τονίζω αυτό, σε πάρει κάποιο γεγονός από κάτω ποτε μη σκεφθείς λάθος επιλογή...
χαμογέλασε στον εαυτό σου και πες του με πολύ γλύκα.....Λατρεία μου τι θέλεις να δω από αυτό?????? Και τότε γίνεται το θαύμα της μεταμόρφωσης. Τίποτα δεν είναι οδυνηρό, φοβερό ή ένοχο πια.....
Βλέπεις μια κατάσταση που σε κάνει πιο δυνατό και υπεύθυνο που ούτε το φανταζόσουν πριν....

Πιστέψτε με ποτέ δεν λαθεύει..... Αν προ στιγμή, το τονίζω αυτό, σε πάρει κάποιο γεγονός από κάτω ποτε μη σκεφθείς λάθος επιλογή...
χαμογέλασε στον εαυτό σου και πες του με πολύ γλύκα.....Λατρεία μου τι θέλεις να δω από αυτό?????? Και τότε γίνεται το θαύμα της μεταμόρφωσης. Τίποτα δεν είναι οδυνηρό, φοβερό ή ένοχο πια.....
Βλέπεις μια κατάσταση που σε κάνει πιο δυνατό και υπεύθυνο που ούτε το φανταζόσουν πριν....

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
=D>HARIDEA έγραψε:Τέρμα με τις ενοχές και τους φόβους!!!!!!!!
Βλέπεις μια κατάσταση που σε κάνει πιο δυνατό και υπεύθυνο που ούτε το φανταζόσουν πριν....![]()
![]()
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ζεφιράκι λένε ότι η ενέργεια του Ρέικι έχει χρώμα μωβ!!!Εχθές για πρώτη φορά έβαζα τα σύμβολα του Reiki και κάθε φορά που σχηματιζόντουσαν είχαν μοβ χρώμα, σαν του αμέθυστου.
το μωβ όμως για μενα είναι το χρώμα της μετουσίωσης, της μετάλλαξης, της αλλαγής!!επίσης είναι και πολύ βαθιά κάθαρση!!!έχει να κάνει και με τη θεραπευτική ιόχρου φλόγα του Αγίου Γερμανού!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δωρουλα την 19 Νοέμ 2008 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι