Η Σοφία του Reiki μας ένωσε όλους εμάς σε αυτόν εδώ τον χώρο, που τελευταία μόνο ιντερνετικός δεν μοιάζει.
Οι δονήσεις και οι κραδασμοί από τα μοιράσματα που γίνονται τις τελευταίες μέρες είναι μοναδικές.
Νιώθω τρομερά ευλογημένη που μέσα από αυτόν εδώ το χώρο δίνουμε και παίρνουμε το φως της αγάπης και της γνώσης τόσο απλόχερα.
Να είστε πάντα καλά όλοι σας με τις ευλογίες του Reiki που μας έχει φέρει τόσο μα τόσο κοντά και τα ανοίγματα που κάνουμε είναι από καρδιάς.
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Η αληθεια ειναι πως υστερα απο το μοιρασμα της εμπειριας μου μαζι σας ανασυρθηκαν μνημες του παρελθοντος και με καναν να βιωσω την κατασταση οπως ηταν τοτε...κακως που τοσο καιρο δεν ειχα εξομολογηθει σε καποιον την κατασταση που βιωνα...σημερα υστερα λοιπον απο τοσες μερες περισυλλογης μεσα μου ξεκαθαρισα καποια πραγματα και σαν ελεγε κανεις πως μου φυγε ενα βαρος.
Ο λογος που δεν απαντουσα ηταν επειδη οι σκεψεις μου με οδηγησαν στην σιωπη...
Ευχαριστω για τα λογια σας και την αγαπη σας πραγματικα χαρηκα που σας γνωρισα
Ζωγραφιά μου να σαι καλά!!!και να ξέρεις ότι δεν ήταν τυχαίο που μπήκες τη δεδομένη στιγμή σε αυτον το χωρο αγάπης!!αποχαιρετίσαμε όλοι έναν πολύ δικό μας άνθρωπο!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Μαργαριτα ακου το κουφο.
Με τον Πανο και με την Βαγια μενουμε στον ιδιο δρομο στην Πετρουπολη μολις 4-5 πορτες διαφορα!
Τους ειχα γνωρισει απο το καλοκαιρι αλλα δεν ηξερα οτι ειναι αδερφος σου
silver29 έγραψε:Μαργαριτα ακου το κουφο.
Με τον Πανο και με την Βαγια μενουμε στον ιδιο δρομο στην Πετρουπολη μολις 4-5 πορτες διαφορα!
Τους ειχα γνωρισει απο το καλοκαιρι αλλα δεν ηξερα οτι ειναι αδερφος σου
όταν υπάρχει αγάπη και όταν πραγματικά θάλουμε.........
οι αποστάσεις.........μηδενίζονται
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.