ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Μα σίγουρα έτσι είναι, αφού το λες Νίκο
Εντάξει όμως, όποιος δεν μπόρεσε να είναι ξύπνιος τα χαράματα, σήμερα το βράδυ θα "εορταστεί" η Πανσέληνος...
΄Ετσι δεν πάει?
Εντάξει όμως, όποιος δεν μπόρεσε να είναι ξύπνιος τα χαράματα, σήμερα το βράδυ θα "εορταστεί" η Πανσέληνος...
΄Ετσι δεν πάει?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όμως τις γιορτές όσο θέλουμε δεν τις κρατάμε???
Αν θέλετε να την γιορτάσετε σήμερα πάλι μέσα στην επιρροή της θα είστε, οπότε...
Φιλιά
Καλημέρα!

Α! δεν ξέρω πως πάει, αφού εμένα με επηρεάζει πολύ θετικά όταν βρίσκομαι στη yin πλευρά μου και την "γιόρτασα" χθες.
Όμως τις γιορτές όσο θέλουμε δεν τις κρατάμε???

Φιλιά

Καλημέρα!
There is a difference between knowing the path and walking the path
Ισως ένα σαββατοκύριακο να βουτηχτώ στα νερά!
Μόλις πήρα το δίπλωμα οδήγησης και περιμένω τον Παντελεήμωνα Κούταβο που εστί το αμαξίδιον μου! Οπότε καταλαβαίνεις...οδήγημα και ξερό ψωμί...!καλά προβλέπω να εξελίσσομαι σε μεγάλη ψωνάρα φέτος το καλοκαίρι. Ε! και αυτό διακοπές είναι δεν το κάνω και κάθε μέρα το ψώνιο....νομίζω??
Μόλις πήρα το δίπλωμα οδήγησης και περιμένω τον Παντελεήμωνα Κούταβο που εστί το αμαξίδιον μου! Οπότε καταλαβαίνεις...οδήγημα και ξερό ψωμί...!καλά προβλέπω να εξελίσσομαι σε μεγάλη ψωνάρα φέτος το καλοκαίρι. Ε! και αυτό διακοπές είναι δεν το κάνω και κάθε μέρα το ψώνιο....νομίζω??
χαχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!!περιμένω τον Παντελεήμωνα Κούταβο που εστί το αμαξίδιον μου!
Δεν ξέρω τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις..πάντως καλά σερφαρίσματα στους δρόμους......και θα δεις πόσο μεγάλη ελευθερία είναι η οδήγηση!!!!
Εγώ το Σεπτέμβρη ετοιμάζομαι για μηχανή....μεγάλου κυβισμού..πρώτα το δίπλωμα....και μετά.....!!!!
Kαβάλα παν στην εκκλησιά...καβάλα προσκυνάνε...Εmmanouela έγραψε:Εγώ το Σεπτέμβρη ετοιμάζομαι για μηχανή
Αντε να δούμε τι θα γίνει με εμάς!!!
και τα μαθήματα μαζί θα τα κάνουμε????

παιδί μου, η ελευθερία δεν σταματά στην γη...για μένα και την Εμμανουέλα τελικά...' Αντε μετά από λίγο, και εσύ μαζί μας!
ή άντε ελικόπτερο...
παιδί μου, η ελευθερία δεν σταματά στην γη...για μένα και την Εμμανουέλα τελικά...' Αντε μετά από λίγο, και εσύ μαζί μας!