τα γραφω εδω αν κ δεν θελω μονο να το μοιραστω αλλα να συζητησουμε γιατι δεν ηξερα σε ποιο αλλο θεμα να το βαλω..
ολο αυτο το διαστημα απο τοτε που ειμαι εδω δεν με θυμαμαι ποτε να ειχα εμπιστοσυνη σε μενα.. καμμια αισθηση του ποτε με βλαπτω κ πως, καμμια επαφη με το τι νιωθω ακομα κ αν εκεινη τη στιγμη δεν ξερω τι ειναι ακριβως κ γιατι.. ηθελα παρα πολυ ομως και το ζητουσα να μπορω να νιωσω ασφαλεια κ εμπιστοσυνη, να μπορω να αντιλαμβανομαι τι μου συμβαινει, να νιωσω αυτο το θεικο κομματι μεσα μου να με καθοδηγει.. να νιωθω την αληθεια μου.. κ φυσικα θυμωνα που δεν μπορουσα..
κι ομως ολα αυτα εχουν αρχισει κ αλλαζουν.. κ εκει που πιστευα οτι εγω δεν μπορουσα να τα κανω ολα αυτα σημερα νιωθω στεναχωρια γιατι αρχισα να συνειδητοποιω απο χτες οτι ενα κομματι μου δεν θελει.. δεν ειναι οτι δεν μπορει πια γιατι ολα αυτα τα εχω σαν βιωμενη αληθεια μεσα μου το τελευταιο διαστημα, αλλα ακομα κ ετσι εβλεπα τις αντιστασεις μου να τα παραδεχτω εξολοκληρου..
εψαχνα την επιβεβαιωση απο εξω μου για πραγματα που τα εχω βιωμενη αληθεια κ επιασα κ την ταραχη κ μνησικακια μου για οσους δεν μου την εδιναν.. μα πιο μεσα απο αυτα ειδα οτι πρωτη εγω δεν την εχω δωσει στον εαυτο μου κ οχι γιατι δεν το εχω νιωσει.. στην αρχη θεωρησα οτι εχει να κανει με το οτι την χρειαζομουν γιατι δεν εχω μαθει να με εμπιστευομαι κ καλα μεχρι εκει.. μετα καταλαβα οτι ειχε να κανει κ με την αποδοχη κ επιβεβαιωση της μανας.. πηρα αποφασεις μονη μου κ ενιωσα ασχημα για αυτο κ ισως αυτο εξηγει γιατι μου βγηκαν κ τοσοι φοβοι κ ανασφαλειες, μαλλον γιατι ηταν κοντρα στον δικο μου προγραμματισμο.. ενιωσα ενοχες απεναντι σε συγκεκριμενα προσωπα κ ενιωθα σαν να χρειαζεται να δικαιολογησω τις πραξεις μου.. να δωσω αναφορα.. κ οτι αυτη η αυτονομηση-ωριμανση ειναι κακο πραγμα γιατι πληγωνει τους ανθρωπους που εχουν παρει μεσα μου τον ρολο της μανας..
κ χτες στη σιωπη ειδα ξαφνικα κατι που μου εκανε εντυπωση αρχικα κ μετα αρχισα να βιωνω το κομματι εκεινο που δεν θελει να αφησει τον ελεγχο.. οτι αν αφεθω στο Θελημα του, αν γειωσω τον Εαυτο μου στο εδω κ το τωρα, αν τον ακολουθησω χωρις επιφυλαξεις του παραδιδω τα ηνια κ γω χανομαι κ ειναι σαν αυτος να ειναι τελικα ο λογος που δεν αφηνω να με Εμπιστευτω..τοσο καιρο πιστευα οτι δεν μπορουσα κ τωρα βλεπω οτι το εγω απειλειται κ κανει οτι μπορει για να μπει στη μεση.. κ στεναχωριεμαι κ θυμωνω ταυτοχρονα κ δεν ξερω τι αλλα λογικα επιχειρηματα να δωσω σε αυτο..