ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Και γω μαζι σου Καλλιοπη μου :lol: ετσι κανει συνηθωςgalazia_sfaira έγραψε:Α κιε γω Σαγαπω ...ετσι απλα.Χωρις αιτια.
Καλε μαθητες ειμαστε ολοι....πες μας τι μαθημα κανεις και μεις θα γινουμε συμμαθητες....κοινώνησε μας κι ασε μας να παρουμε αλλα μη μου λες κατι και εξαφανιζεσαι.
Σου στέλνω μια αγκαλια γιατι σε βλεπω τωρα πως ανοιγεις τα ματια και σκιαζεσαι...![]()

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira
καλημέρα.................. τέλος πάντων
ούτε να γράψω δεν μπορώ καλά καλά απο τον πυρετό
ααααααααχχχχχχχχ υπάρχει θέση για μόνιμη διαμονή στο θάλαμο
ένα μονόκλινο παρακαλώ, είμαι και ψωναρα η δικιά σου
αααααχχχχχ εχθές με τραχανά και ζεστά ήμουν
:-l ο Γιάννης νοσοκόμος
η ανταλλαγή όμως ανταλλαγή

ούτε να γράψω δεν μπορώ καλά καλά απο τον πυρετό

ααααααααχχχχχχχχ υπάρχει θέση για μόνιμη διαμονή στο θάλαμο
ένα μονόκλινο παρακαλώ, είμαι και ψωναρα η δικιά σου

αααααχχχχχ εχθές με τραχανά και ζεστά ήμουν
:-l ο Γιάννης νοσοκόμος
η ανταλλαγή όμως ανταλλαγή

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

- galazia_sfaira
Καλημέρα αγαπούλες μου!!!παω απο τη Φωτεινή να της βράσω κανα χαμομηλάκι!!!και σιγά σιγά μια μια!!!!μην κατατροποθούμε όλες μαζί γιατί θα ερημωθεί όλο το φόρουμ!!! :lol: :lol: :lol: ευτυχώς το γαλαζωπό ίσιωσε!!!
φιλιά σε όλους!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ωχ Δωροθέα!!!μια μια ειπαμε, που να σας προλάβω!!! :lol: :lol: :lol:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αμ σφαιρούλλα μου δεν μπορείς να μας λες οτι δεν καταλαμβαίνουμε απο σχήματα......... βρε συ επειδή ο αετός μονο αετός δεν φαινότανε με τη φαντασία μας φτιάξαμε κάτι καλύτερο ..... τι στο καλό πάθατε..... αν εσείς δεν καταφέρνετε να σκεφτείτε κατι άλλο τι να σας κάνουμε.........
Οπως τα σύννεφα έχουν σχήματα όπως τα δένδρα έχουν μορφή όπως το νερό έχει αλλα είδη μορφής έτσι και το σχήμα αντικείμενο της φιλενάδας μας στα δικά μας μάτια πήρε άλλη μορφή.... κακό είναι
φιλακια σας αγαπώ πολύ

φιλακια σας αγαπώ πολύ
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Είδατε ομαδούλα που έχουμε;;;
Πες τα χρυσόστομέ μου!!!!

Πες τα χρυσόστομέ μου!!!!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
- galazia_sfaira
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:
''Ακουστε χωριανοι...''
Οσοι απο μας ζηταμε να υπηρετησουμε την ανθρωποτητα και να λαβουμε μερος στην ιεραρχικη προσπαθεια να θεραπευσουμε''εαυτους και αλληλους'',πρεπει να διεισδυσουμε πισω
απο τα φαινομενα,πισω απο τις μεθοδους και τα σχηματα,πισω απο τα αποτελεσματα και τις επιδρασεις στο φυσικο πεδιο και να προσπαθησουμε να ελθουμε σε επαφη με τις δυναμεις της Σαμπαλλα η τις Ιεραρχιας και με την ανθρωπινη αναγκη που δημιουργησε αυτα τα ειδη των εκφρασεων,βλεποντας τα ετσι οπως ειναι...
Οχι σαν σαθρα συστηματα και παιδαριωδεις προσπαθειες για βελτιωση,αλλα εμβρυακα σχεδια,απ'οπου τελικα θα ελθει η απελευθερωση και η κουλτουρα και ο πολιτισμος της νεας εποχης.
Καλημερα παρεα,ευχαριστω για την ομαδικη αποστολη!
Χωριανέ Αλέξανδρε για κάντο πιο λιανό ......σε παρακαλω,ασχετα αν εχω ιδεα μαι τοση δα μικρη που ομως δεν μου αρκει να νοιωσω.
ΑΝοιξε τοπικ ,κάνε κατι τις, και ....μάθε μας
Να σου πω Γαλάζια μου και οι λοιποί τι εννοεί εδω ο

......
Απ οτι φαίνεται , στην προκειμένη περίπτωση χρειάζονται οι δυνάμεις της Σαμπάλλας και ολη η ιεραρχία για να μπορέσουν μερικοί μερικοί [ ονομα και μη χωριό] να ''δουν'' τον αετό μου....
Τότε λέει θα φάνεί όπως είναι και οχι [ μισό να δω τι λέει παρακάτω και μετα το μεταφράζω...