Vasoula έγραψε:
Όμως δεν αρκεί να γνωρίζουμε νοητικά για τον Εαυτό μας και για τις ποιότητες που έχουμε σαν Άνθρωποι, γιατί είναι σαν να προσπαθούμε να φτάσουμε κάτι τέλειο, με συναισθήματα που καθορίζουν την επίγνωση της ατέλειάς μας. Και αυτήν την επίγνωση χρειάζεται να αλλάξουμε… επίγνωση που έχει φωλιάσει στον συναισθηματικό κόσμο μας και μπλοκάρει κάθε πνευματική έμπνευση που είναι απαραίτητη για την αυτοεπίγνωση μας.
Δεν θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θέλω απλά να Είμαι ο Εαυτός μου
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?
-
Valia
Re: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?
Βασουλα..
Μπετουλα..

Μπετουλα..
Δεν θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θέλω απλά να Είμαι ο Εαυτός μου
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
Δεν θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θέλω απλά να Είμαι ο Εαυτός μου και αυτό πάει ενάντια στην παράδοση, που περιέχει μια ηθική, η οποία μας έφτασε σ’ αυτά τα χάλια ενός «είδους» που δεν έχει καμία σχέση με την Θεότητα, κάνοντάς μας διαρκώς φοβισμένους και υποτελείς.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Μπεττούλα μου

ΒασούλαΔεν θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θέλω απλά να Είμαι ο Εαυτός μου
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
κ τελικα για αυτο νομιζω οτι βγαινει συνεχομενα η καρτα της ρωρ τελευταια με την Αγαπη που μου χτυπα την πορτα.. ηθελα να ερθει απεξω αλλα ειναι η ωρα να Αγαπησω εγω εμεναΜΠΕΤΤΥ έγραψε:αυτη τη στιγμη Αγαπη για μενα ειναι να μπαινεις στην διαδικασια να συγχωρεις τον εαυτο σου για ολα οσα επετρεψες να σου κανουν κ μετα κυριως για ολα οσα εκανες εσυ ο ιδιος.. Αγαπη ειναι να βλεπεις τις πληγες σου και να μην αηδιαζεις.. να Επιτρεπεις, να Αποδεχεσαι, να Θεραπευεις, να Συμπονας εσενα πρωτα, να Οραματιζεσαι αυτο που Αληθινα εισαι, να Επιμενεις στον Στοχο σου με Αφοσιωση, να Εμπιστευεσαι και να Πιστευεις σε αυτο που Αληθινα υπαρχει μεσα σου και γυρω σου..![]()
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Μπεττούλα μου

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράφονται σε αυό το τόπικ.
Κάποια μονοπάτια μου φάνηκαν δύσβατα, όχι όμως απροσπέλαστα!
Κάποιες φράσεις μου φάνηκαν δυσνόητες, όχι όμως σουαχίλι!
...Πέρα από αυτό που έχω στην υπογραφή μου για το τι είναι αγάπη (το οποίο το "έκλεψα" από ένα μοίρασμα της Βασούλας μας),
αυτή τη στιγμή αν με ρωτούσε κάποιος τι είναι Αγάπη, θα του έλεγα οι αγκαλιές που εισέπραξα όταν σας γνώρισα, η εμποστοσύνη που ένιωσα από την πρώτη στιγμή που άρχισα να σας διαβάζω και ο σεβασμός που εισπράτω σε κάθε μου μοίρασμα, ότι και αν είναι αυτό...!
Μόνο για σήμερα παιδάκια μου γλυκά σας Αγαπάω!!!

Κάποια μονοπάτια μου φάνηκαν δύσβατα, όχι όμως απροσπέλαστα!
Κάποιες φράσεις μου φάνηκαν δυσνόητες, όχι όμως σουαχίλι!
...Πέρα από αυτό που έχω στην υπογραφή μου για το τι είναι αγάπη (το οποίο το "έκλεψα" από ένα μοίρασμα της Βασούλας μας),
αυτή τη στιγμή αν με ρωτούσε κάποιος τι είναι Αγάπη, θα του έλεγα οι αγκαλιές που εισέπραξα όταν σας γνώρισα, η εμποστοσύνη που ένιωσα από την πρώτη στιγμή που άρχισα να σας διαβάζω και ο σεβασμός που εισπράτω σε κάθε μου μοίρασμα, ότι και αν είναι αυτό...!
Μόνο για σήμερα παιδάκια μου γλυκά σας Αγαπάω!!!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
:romance-heartsfade: 
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Μανούλη μας

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
- Δεκατριούλης
Φιλαρακι

Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Μανούλη

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Giorgos Agelis