ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Θα της δώσω ένα απο τα δικά μου Γιαννάκη, αλλά και να μην έχει τέτοια γυναικάρα που είναι θα κοπεί πολύς κόσμος...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιαννάκηηηηηηηηηηη
Αμαλίτσα πάρε μια αγκαλία τώρα και τηλέφωνο το Σάββατο που θα είμαστε όλοι μαζί.... αλλά και να μην πάρεις πάλι κοντά μας θα είσαι >:D< ;)
Γιαννάκηηηηηηηηηηη

Αμαλίτσα πάρε μια αγκαλία τώρα και τηλέφωνο το Σάββατο που θα είμαστε όλοι μαζί.... αλλά και να μην πάρεις πάλι κοντά μας θα είσαι >:D< ;)
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Λοιπόν είχα μια αγαπημένη εικόνα....
την Παρασκευή πρωί να μας υποδέχεται στο κέντρο η αφεντομουτσουναρα του Γιάννη

την Παρασκευή πρωί να μας υποδέχεται στο κέντρο η αφεντομουτσουναρα του Γιάννη

Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Αμαλίτσα... το Σάβατο θα είμαστε μαζί, στο chat να ξεχαστούμε...
(Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του...
)
Διπλανούλη, πάλι σε κόντρα με τα υπόλοιπα αρσενικά του φόρουμ είσαι;;;; :shock:

(Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του...

Διπλανούλη, πάλι σε κόντρα με τα υπόλοιπα αρσενικά του φόρουμ είσαι;;;; :shock:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"