Σας ευχαριστώ
Δυστυχώς επειδή έχω πολυ δουλειά αυτο το καιρό δεν περισεύει πολύς χρονος για να γραφω συνέχεια.Τι κάνεις aetos;
Gilda ελπίζω να μην υπερφορτώθηκες με τη δουλειά πάλι.Παντως η Ελιζαμπεθ που μπορεί να κάνει 'χαζά' πράγματα δε σημαίνει πως δεν μπορει να είναι κουτοπόνηρη!
Θέλω να ευχαριστήσω παντως και τη Βασο και το Γιάννη γιατι και αφιεροσαν το ΣΚ τους για εμας και για τα οσα μας προσφεραν και για τα δωράκια που πήραμε!
Επιπλέον αν και περίμενα να είναι πολυ πιο βαρβατο απο την αποψη οτι θα ημασταν 8 ώρες συνεχεια σε ενα δωμάτιο χωρις καμια διακοπη κάναμε πολλά διαλείματα και πιστευω πως ηταν καλό αυτο τελικά. Ισως επειδη εχω συνηθισει να δουλεύω ασταματητα σε σημείο να καταρέω δεν το εχω ψαξει γιατι το κάνω.Νιωθω πως δεν ακολουθω το '΄μονο για σήμερα΄ μιας και προσπαθώ να φτάσω στο τέλος αμέσως με πολυ βιασύνη.Πριν λιγο καιρο ειχα διαπιστώσει πως ειμαι ανυπομονος βιαστικος τελειομανής!
Νιωθω παντως πως εχει ξεκαθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ και βλέπω πως πραγματικά είναι καποια πράγματα.Ειχα σημερα καποια θέματα(φασαρια) με τη μητέρα μου και τελικά κατέληξε στο οτι κάνω σαν ενα κορίτσι που ειχε δει στη τηλεοραση που επερνε ηρωίνη οτι της μιλάω με τον ιδιο τρόπο οπως μιλαγε αυτό στη μανα του.Εννοει για αυτο που δειχνουν στη τηλεοραση την κορη μιας παρουσιαστριας στο τηλεφως.Και λέει πως εχει διαταραχτει το μυαλο μου οπως αυτο και οτι δεν εχω καθολου συναισθήματα. :lol: