gilda έγραψε:Ξέρεις πάντα ζώ με την ελπίδα οτι ο δικος μου λωποδύτης θα ειναι ψηλος, μελαχροινος με πράσινα μάτια και θεληματικο πηγούνι!
Με ολοσωμη μαυρη φορμα τύπου "ποιος μου πήρε τα ζυμαρικά μου Barilla."... και φυσικά θα μαγευτει από το θεικο μου κορμι τοσο....που δεν θα σκεφτει καν να πάει στο χρηματοκιβώτιο!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι......δεν ειναι αναγκη να παραβιάσει την πόρτα μου....ας χτυπησει και θα του ανοιξω!
Ααααα δεν πάτε καλαααα!!!!
κι έλεγα πως εγώ έχω τρελαθεί!!!
Μάδρυ άσε παιδάκι μου την μπάλα!!!
Βάσω οι περισσότεροι άντρες έχουν μια μπάλα όχι μόνο στο δεύτερο κέντρο.. αλλα σε όλα!!
όσο για το αν θα βρείς άντρα που να μην τον νοιάζει το ποδόσφαιρο.. είναι σπάνιο είδος!! καλή τύχη!!!!
το ξέρω Ηλία μου, έκανα διάφορα πειράματα και νομίζω ότι η συνταγή είναι ίδια...Ο θεούλης μάλλον ξέχασε να ανακατέψει τα υλικά καλά και τα άφησε να πάνε μονόπατα...χαχαχαχαχα
υπάρχει ελπίδα να βρεθώ σε παράλληλο σύμπαν άραγε?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Κοριτσακια ακουστε.....οσο πιο πολυ αναφερομαι σε 3οδιαστατα πραγματα(Ολυμπιακο,χαβαλε κλπ)..να ξερετε οτι τοσο πιο πολυ γειωνω και ταυτοχρονα τοσο περισσοτερο μεγαλωνουν τα χερια μου και αγγιζω τον ουρανο!!!!!!!!!!
Υ.Γ...και ακομα ειμαι στην 6η!.....χεχεχε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
η ζωη ειναι παιχνιδι σε ολες τις διαστασεις!!!!!!...και μα ρεσει να παιζω παντα....ειτε με μπαλα ειτε οχι...οποτε θα δινω πασα παντα γιατι μ αρεσει να παιζω με αλλους!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "