Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Οδοστρωτήρας Ζεφύρα; Αυτός που πάτησε και μένα; :lol:
’στα να πάνε, έτσι είμαι κι εγώ, επιπλέον και μπουκωμένη κι έχω και φόβο μην μου ξεκινήσει ιγμορίτιδα πάλι...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
είμαι με την Αμαλία στον παιδότοπο!!!!
Ο άντρας μου το ξέκανε το ασύρματο ίντερνετ στο ΄σπίτι και πήρα το μικράκι μου και το alter ego μου και πήραμε τα βουνά!!!!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Καλησπέρα και περαστικά!
Εγώ τελειωσα το σεμινάριο για το πρώτο βαθμό και μπορώ να πω πως ήταν το ποιο αληθινο οπως το νιώθω απο οσα εχω δοκιμάσει.Μου άνοιξε εναν δρόμο χωρίς να μου επιβαρύνει το κεφάλι με πολυπλοκες φιλοσοφίες .Πάντοτε μέσα μου ηξερα οτι η 'σοφία' υπάρχει κατα καποιο τροπο μέσα μας αλλά πίστευα πως αυτό είναι παράλογο συμφωνα με αυτα που μου είχαν περάσει. Επίσης μου αρεσε η συνεργασία της ομάδας.Σε τίποτα απο οσα εχω δοκιμάσει ακόμα και στη καθημερινότητα σε οποιαδηποτε ομαδα για οποιοδήποτε σκοπο υπάρχαν παντα καποιοι που βαριόντουσαν και αλλοι που ανεθεταν τη δουλειά σε αλλους η ηταν αλλου. Ομως εδώ ήταν ολοι χωρις εξερέσεις προσηλομένοι και πιστευαν αυτο που εκαναν και αυτό ήταν το καλύτερο κατα την αποψη μου.ΑΥτα τα λιγα προς το παρων απο εμενα.