Πολύ μου αρέσουν τα νέα εικονίδια...για όσους δεν το ξέρουν δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται αριστερά όταν γραφουμε μυνημα.. αν πατήσετε εκεί που λέει "περισσότερα emoticons" υπάρχει ολόκληρος κατάλογος...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ...τελικα η Βασουλα μας ειναι πολυυυυυυυυ ξανθια ////ξεεεεεερει εκεινη....
αντε ακομα...?...και θελω να φυγω για γυμναστηριο να εξασκησω το φιδισιο μου κορμι
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
κάθε φορά που πατάς να ανοίξει το παραθυρο με τα εικονίδια και πατήσεις κάποιο εικονίδιο το παραθυρο με τα εικονίδια ελαχιστοποιείται δεν κλείνει.. για αυτό αν το ξαναπατήσεις δεν ξανα ανοιγει.. απλά τα μεγιστοποίείς...και το ξαναχρησιμοποιείς..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Ηλία ευχαριστούμε εσένα και όσους προσπάθησαν
για την αναβάθμιση , που κάνει πιο
εύκολη τη ζωή και για τις καινούργιες φορουμοφατσούλες
Αλλά έχω ένα πρόβλημα ,δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου