ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
Γιαννάκη, πλάκα πλακα μπορεί να συμβεί και Πέμπτη! :(
να συνεννοειθείτε με e-mail ή και με τηλέφωνα.
Η ομάδα δεν χάνεται, να το ξέρεις...
και με msn γίνεται ακόμα...όρεξη να έχεις...
λυπάμαι για την αναστάτωση, αλλά είναι αναγκαία η διακοπή..
Ο Ηλίας προσπάθησε να μου το πει με τρόπο, αλλά είχα ήδη φρικάρει που μου το είπε η Μαρία... :shock:
να συνεννοειθείτε με e-mail ή και με τηλέφωνα.
Η ομάδα δεν χάνεται, να το ξέρεις...
και με msn γίνεται ακόμα...όρεξη να έχεις...
λυπάμαι για την αναστάτωση, αλλά είναι αναγκαία η διακοπή..
Ο Ηλίας προσπάθησε να μου το πει με τρόπο, αλλά είχα ήδη φρικάρει που μου το είπε η Μαρία... :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλό πάντως θα ήταν για τις ομάδες που επηρεάζονται αν δεν γίνει αυριο (που δεν το νομίζω) .. για τις ομάδες λοιπόν της τετάρτης και της πέμπτης προτείνω να δηλώσετε παρουσία αύριο για να είστε σίγουροι..
αλλιώς αν έχετε msn ή τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη της ομάδας σας επικοινωνήτε έτσι αν χρειαστεί .. που δεν το νομίζω...
Ελπίζω η διαδικασία να γίνει γρήγορα και να μην παρεμποδίσει την λειτουργία των ομάδων..
Περισσότερες πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα γίνει θα έχω αύριο... εεε δηλαδή σήμερα.. τρίτη .. καταλάβατε τελος πάντων... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε καλή μας ανακαίνιση...!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλό πάντως θα ήταν για τις ομάδες που επηρεάζονται αν δεν γίνει αυριο (που δεν το νομίζω) .. για τις ομάδες λοιπόν της τετάρτης και της πέμπτης προτείνω να δηλώσετε παρουσία αύριο για να είστε σίγουροι..
αλλιώς αν έχετε msn ή τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη της ομάδας σας επικοινωνήτε έτσι αν χρειαστεί .. που δεν το νομίζω...
Ελπίζω η διαδικασία να γίνει γρήγορα και να μην παρεμποδίσει την λειτουργία των ομάδων..
Περισσότερες πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα γίνει θα έχω αύριο... εεε δηλαδή σήμερα.. τρίτη .. καταλάβατε τελος πάντων... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε καλή μας ανακαίνιση...!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά, όχι πως έχω χάσει τη μπάλα..............!
Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να σας πω.........................:
Καλημέραααααααααα
φιλιά πολλά
Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να σας πω.........................:
Καλημέραααααααααα
φιλιά πολλά
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Καλημέρα παιδάκια!
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις του Ηλία για το φόρουμ!!
Ενδέχεται να έχουμε και σήμερα ακόμα, διακοπή...
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις του Ηλία για το φόρουμ!!
Ενδέχεται να έχουμε και σήμερα ακόμα, διακοπή...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημερα

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog