O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Άβαταρ μέλους
lazaros

Re: O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Δημοσίευση από lazaros »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :))
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ααααααααα =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =))
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

:-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j :-j
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Α, ρε Πιτσιρίκο μου.. δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω.. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Απόσπασμα:

του Pitsirikou

<<.........εμένα δεν με νοιάζει και πολύ αν η κυβέρνηση θα είναι αριστερή ή δεξιά. Αυτό που με νοιάζει είναι να μην είναι ξεπουλημένη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να υποστήριζα και τον Σαμαρά, αν δεν είχε κάνει πεντακόσιες κωλοτούμπες, λέγοντας τα πάντα και τα αντίθετά τους, και καταντώντας προστάτης αλλά και υποχείριο του Βενιζέλου. Όταν ήρθε ο Κώστας Καραμανλής στην εξουσία, δεν σου κρύβω πως, αν και δεν τον ψήφισα, σκέφτηκα πως θα μπορούσε να βελτιώσει μερικά πράγματα στη χώρα, μετά τις εγκληματικές κυβερνήσεις Σημίτη και την επιδρομή του πράσινων Χμερ. Τελικά, οι κυβερνήσεις Καραμανλή έβαλαν την ταφόπλακα στην χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε στην κυβέρνηση επειδή ήταν αριστερό κόμμα, ούτε επειδή οι Έλληνες έγιναν ξαφνικά αριστεροί. Ο ΣΥΡΙΖΑ -που ψηφίστηκε μαζικά από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας- ήρθε στην κυβέρνηση επειδή Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ξεπούλησαν τη χώρα και τους πολίτες, και επειδή η χώρα χρεοκόπησε χωρίς να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είχαν ξεκινήσει τις κωλοτούμπες πριν τις εκλογές -αλλάζοντας θέσεις σε ένα σωρό θέματα- αλλά πολλοί πίστευαν πως το έκαναν για να νικήσουν στις εκλογές, και πως δεν είχαν αλλάξει θέσεις. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει θέσεις γιατί η διαπραγμάτευση έχει καλύψει τα πάντα στη χώρα. Όμως, θα το διαπιστώσουμε σύντομα. Η υπόθεση της Αγίας Βαρβάρας μας φέρνει αντιμέτωπους με το άλυτο ζήτημα του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσκυνάει και να λατρεύει όποιον και ό,τι θέλει αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται θεσμικά. Η πίστη του καθενός μας δεν έχει καμία σχέση με το κράτος. Οι Έλληνες υποτίθεται πως θέλουν αλλαγές αλλά η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που, εν έτει 2015, δεν έχει προχωρήσει στον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει Αριστερά σε μια χώρα που μεγάλο μέρος των πολιτών προσκυνάει κόκαλα, με τις ευλογίες του κράτους. Τελικά, όλα θα κριθούν από τους πολίτες. Όλα θα κριθούν από εμάς. Και για να το θέσω θρησκευτικά, θα λάβουμε αυτό που θα ζητήσουμε. Πάντα έτσι γίνεται. >>

@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πόσο συμφωνώ...

Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
Η Ελλάδα κατάντησε "οστεοφυλάκιο" και όπως συμπεριφερόμαστε στους νεκρούς μας, συμπεριφερόμαστε και στον Εαυτό μας...Εγώ αυτό μόνο ξέρω!
Κανείς δεν θέλει να διατηρεί τα οστά των πεθαμένων, όμως και κανείς δεν το εγκαταλείπει κιόλας...τάχα πιστοί στην παράδοση...
Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...

:-( @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Βασούλα μου! :-( @};-

Για γέλια και για κλάματα...

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δημοψήφισμα αλλά ευχέλαιο

του Pitsirikou

Εικόνα

Οι μαθητές που πήγαν στην εκκλησία για ολονύκτια αγρυπνία είχαν πλεονέκτημα έναντι αυτών που δεν πήγαν στην εκκλησία, γιατί είχαν τη βοήθεια και τη φώτιση του Θεού.

Παράλληλα, κάποιοι μαθητές έγραψαν με ευλογημένα στυλό που τους μοίρασαν οι ιερείς, ενώ οι υπόλοιποι έγραφαν με τα στυλό του Σατανά.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ζητάει την περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της χώρας, ώστε να γράψουν όλοι οι μαθητές άριστα και να μπουν όλοι στα πανεπιστήμια, ώστε να είναι όλοι άνεργοι με πτυχία και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που ακόμα και οι βίζιτες θα έχουν από τρία πτυχία η καθεμία.

Επειδή η περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας σε όλα τα εξεταστικά κέντρα από την Κρήτη μέχρι την Φλώρινα θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο ημέρες, το υπουργείο Παιδείας σκοπεύει να σπάσει τα οστά της Αγίας Βαρβάρας σε μικρά κομμάτια και να στείλει από ένα κοκαλάκι σε κάθε εξεταστικό κέντρο.

Είναι ολοφάνερο πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται δημοψήφισμα αλλά ευχέλαιο.

(Όλοι αυτοί που ελπίζουν πως η χώρα μας θα αλλάξει έχουν καταλάβει σε ποια χώρα ζουν ή κρίνουν μόνο από τους ανθρώπους που είναι στον περίγυρό τους;)
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Αλήθειες μια προς μια @};-
οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
@};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Από την άλλη σκέφτομαι, τι να περιμένω από έναν λαό που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, προσκυνάει κόκαλα ακόμα?
Νομίζω τίποτα...
:teasing-poke:
Εικόνα

Κανείς δεν θέλει να ζει αναξιοπρεπώς, οι περισσότεροι όμως επιλέγουν την μέθοδο της κωλοτούμπας, γιατί σημασία δεν έχει σε ποιόν την κάνεις, αλλά ότι την κάνεις...είτε αυτός λέγεται κυβερνήτης, είτε γονείς, είτε Μέρκελ, είτε αγία Βαρβάρα δεν αλλάζει η πρόθεση...
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:-( @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”