gilda έγραψε:Αχ Ντανιελάκι μου δεν μπορεις να φανταστεις πόσο χαιρομαι!
Μοιραζομαστε τοσα πολλά και δεν γνωριζομαστε, ειναι σαν να χανω ενα κομματάκι από το ΟΛΟΝ σας.....
Εχω κι εγω φιλους στην Κέρκυρα και κάθε Πασχα σχεδον ειμαι εκει!
Tωρα θα έχεις κι αλλους φίλους. :lol:
Είναι πρώτη φορά που συμμετέχω σε φόρουμ.
Συνήθως τους ανθρώπους τους βλέπεις πρώτα κια μετά κάνεις σχέσεις...Και εγώ είμουνα και επαρχιώτισσα στο μυαλό.(Πρότυπα)
Χάρηκα πολύ με ό λ ε ς τις γνωριμίες που είχα μέχρι τώρα από το φόρουμ , μέσα από την καρδιά μου, λες κια μοιραζόμαστε χρόνια τον ίδιο χώρο.. :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ελα Γιαννη μεγάλε μμμμ μπλεξαμε με τους γιάννηδες.... μη λυπάσαι είμαι λιγάκι κουφιοκεφαλάκης αλλα και αυτά τα αναφεντα οι υπολογιστές ε΄χουν χιλια δυο μυστικά... ενα λαθακι και πανε ολα βολτα
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Εχω κατι τουρτες που έφτιαξα εγω να σας βάλωωωωωω μμμμ εχω και άλλες φωτο αλλα δεν μου κάνει τη χάρη ο υπολογιστής μου.... copy and paste ντε θέλει να κανει τις φωτο μου για εδώ.....
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα