ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...
Re: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...
Καλό του ταξίδι 

I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Καλό του ταξίδι

Καλό του ταξίδι 

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Πέθανε ο Πέρσι Σλετζ που ερμήνευσε το «When a man loves a woman»
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο τραγουδιστής της σόουλ Πέρσι Σλετζ, που έγινε διάσημος με την ερμηνεία του τραγουδιού «When a man loves a woman». Ο Σλετζ «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών, στο σπίτι του στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα, από την επάρατη νόσο στο ήπαρ, ενώ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και έναν χρόνο.
Το 1966 ο τραγουδιστής από το Λέιτον της Αλαμπάμα ερμήνευσε το τραγούδι που επρόκειτο να γίνει «μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σόουλ όλων των εποχών», σύμφωνα με τον ιστότοπο του «Rock and Roll Hall of Fame».
Η μπαλάντα, που βρέθηκε στο νούμερο ένα των τσαρτ επί πολλές εβδομάδες, βρίσκεται σήμερα στον αρ. 53 των 500 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών που συντάσσει το περιοδικό Rolling Stone.
Την εποχή εκείνη, όταν έγραψε τη μουσική και τους στίχους του «When a man loves a woman», ο Σλετζ είχε χάσει τη δουλειά του στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και την αγαπημένη του που είχε φύγει για το Λος Άντζελες. «Δεν είχα χρήματα για να την ακολουθήσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να την ξανακερδίσω», είχε δηλώσει μερικά χρόνια αργότερα.
Ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια «Warm and tender love» και «It tears me up». Ο Πέρσι Σλετζ είχε τιμηθεί για το σύνολο του έργου του από το «Rythm and Blues Foundation» ενώ το 2005 μπήκε στο «Rock and Roll Hall of Fame».

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο τραγουδιστής της σόουλ Πέρσι Σλετζ, που έγινε διάσημος με την ερμηνεία του τραγουδιού «When a man loves a woman». Ο Σλετζ «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών, στο σπίτι του στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα, από την επάρατη νόσο στο ήπαρ, ενώ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και έναν χρόνο.
Το 1966 ο τραγουδιστής από το Λέιτον της Αλαμπάμα ερμήνευσε το τραγούδι που επρόκειτο να γίνει «μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σόουλ όλων των εποχών», σύμφωνα με τον ιστότοπο του «Rock and Roll Hall of Fame».
Η μπαλάντα, που βρέθηκε στο νούμερο ένα των τσαρτ επί πολλές εβδομάδες, βρίσκεται σήμερα στον αρ. 53 των 500 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών που συντάσσει το περιοδικό Rolling Stone.
Την εποχή εκείνη, όταν έγραψε τη μουσική και τους στίχους του «When a man loves a woman», ο Σλετζ είχε χάσει τη δουλειά του στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και την αγαπημένη του που είχε φύγει για το Λος Άντζελες. «Δεν είχα χρήματα για να την ακολουθήσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να την ξανακερδίσω», είχε δηλώσει μερικά χρόνια αργότερα.
Ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια «Warm and tender love» και «It tears me up». Ο Πέρσι Σλετζ είχε τιμηθεί για το σύνολο του έργου του από το «Rythm and Blues Foundation» ενώ το 2005 μπήκε στο «Rock and Roll Hall of Fame».

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Καλο ταξίδι...

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Καλό ταξίδι

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

καλό ταξίδι 

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!