ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα τι κάνετε,
Καλημέρα ζωή,
Καλημέρα τι κάνετε , νάστε πάντα καλά.
Αφιερωμένο σε όλους!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Zk-hE0l9V8c
Καλημέρα ζωή,
Καλημέρα τι κάνετε , νάστε πάντα καλά.
Αφιερωμένο σε όλους!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Zk-hE0l9V8c
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
καλημέρα παιδάκια!!!
Αλέξανδρε γλυκιέ, η δύναμη του πνεύματος, δεν κλονίζεται από τις "κλωτσιές" του νου...Για λίγο μόνο...
Πολλές συνειδητοποιήσεις!!!
Και για όλο το συμβάν, και για την fab
Η Βίκη έχει αναπτύξει μια θεωρία, που λέει ότι το ρέικι δεν χρειάζεται δάσκαλο για να μεταδοθεί, παρά μόνο αγάπη...
΄Εχει μεταφράσει, μάλιστα, και έναν συγγραφέα, που δίνει έναν τρόπο μύησης απλό...
Και έτσι θέλει να μυεί τους ανθρώπους στο ρέικι, γιατί, λέει, δεν χρειάζεται κανείς να πληρώνει γι' αυτό...
Ξέρει τον τρόπο που μεταδίδω εγώ το ρέικι...
Είμαστε μαζί σε ένα τόπικ του εσωτερικα, το 2006, όπου δεν είχε ιδέα για όλα αυτά, και ρωτούσε και μάθαινε...
Σήμερα, το 2008, φαντάστηκε ότι έτσι απλά με ένα μάστερ, είναι σε θέση να διδάξει και να οδηγήσει ανθρώπους...
Εγώ της χάλαγα την σκέψη...
Γιατί είχα απαντήσεις μέσα μου, που αυτήν δεν μπορούσε να βρει
Γιατί η εκπαίδευση που κάνω εγώ,δεν δίνει στην ανθρωπότητα μάστερ-ρέκι, αλλά μάστερ του εαυτού τους...
Γιατί εγω μάστερ-Βάσω ήμουν αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν μπορούσα να βρω τον εαυτό μου, πριν νιώσω την ψυχή μου και το πνεύμα μου...
Σε όλους έστειλε το μπλογκ της, εκτός από εμένα...
Δεν θα ήταν σε θέση να απαντήσει στα ερωτηματικά που θα προέκυπταν από εμένα και μέσα της το ήξερε...
Γιατί το ρέικι, δεν ειναι τι πληρώνεις μόνο, αλλά τι μπορείς να λάβεις...
Δημιούργησε αποκλεισμό μόνο με την ενέργεια της συναισθηματικής της σκέψης...
Και ακριβώς γιατί ήταν η συναισθηματική της σκέψη (και όχι η νόηση) εμπλέχτηκε σε συναισθηματα, που λειτουργούν στο υποσυνειδητο...
Αυτά λοιπόν εκδήλωσε, προς εμένα...
Ας είναι καλά και είμαι εδώ να τις απαντήσω σε όποια ερωτήματα, την ανάγκασαν να προβάλει τον φόβο της σε μένα...
Το ρέικι δεν είναι αγάπη, αν δεν έχει δημιουργηθεί χώρος εσωτερικά, αν δεν έχουμε αγγίξει μέσα μας την δόνηση του θεού, το ρέικι θα παραμείνει σύστημα...
Υπογραφει "namaste"....Αραγε μπορεί να υπογράψει "θεέ μου σ' αγαπώ"???
Περιμένω, πως κάποια στιγμή θα διευθετήσει το θέμα μέσα της και θα επανέλθει εδώ, με ταπεινότητα και αγάπη...΄Ετσι όπως πρέπει στην μάστερ-Βίκη...΄Ετσι όπως πρέπει στο πνεύμα της, την ψυχή της, και την συνείδησή της...
Αυτό μόνο θέλω να της πω...
Αλέξανδρε γλυκιέ, η δύναμη του πνεύματος, δεν κλονίζεται από τις "κλωτσιές" του νου...Για λίγο μόνο...
Πολλές συνειδητοποιήσεις!!!
Και για όλο το συμβάν, και για την fab
Η Βίκη έχει αναπτύξει μια θεωρία, που λέει ότι το ρέικι δεν χρειάζεται δάσκαλο για να μεταδοθεί, παρά μόνο αγάπη...
΄Εχει μεταφράσει, μάλιστα, και έναν συγγραφέα, που δίνει έναν τρόπο μύησης απλό...
Και έτσι θέλει να μυεί τους ανθρώπους στο ρέικι, γιατί, λέει, δεν χρειάζεται κανείς να πληρώνει γι' αυτό...
Ξέρει τον τρόπο που μεταδίδω εγώ το ρέικι...
Είμαστε μαζί σε ένα τόπικ του εσωτερικα, το 2006, όπου δεν είχε ιδέα για όλα αυτά, και ρωτούσε και μάθαινε...
Σήμερα, το 2008, φαντάστηκε ότι έτσι απλά με ένα μάστερ, είναι σε θέση να διδάξει και να οδηγήσει ανθρώπους...
Εγώ της χάλαγα την σκέψη...
Γιατί είχα απαντήσεις μέσα μου, που αυτήν δεν μπορούσε να βρει
Γιατί η εκπαίδευση που κάνω εγώ,δεν δίνει στην ανθρωπότητα μάστερ-ρέκι, αλλά μάστερ του εαυτού τους...
Γιατί εγω μάστερ-Βάσω ήμουν αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν μπορούσα να βρω τον εαυτό μου, πριν νιώσω την ψυχή μου και το πνεύμα μου...
Σε όλους έστειλε το μπλογκ της, εκτός από εμένα...
Δεν θα ήταν σε θέση να απαντήσει στα ερωτηματικά που θα προέκυπταν από εμένα και μέσα της το ήξερε...
Γιατί το ρέικι, δεν ειναι τι πληρώνεις μόνο, αλλά τι μπορείς να λάβεις...
Δημιούργησε αποκλεισμό μόνο με την ενέργεια της συναισθηματικής της σκέψης...
Και ακριβώς γιατί ήταν η συναισθηματική της σκέψη (και όχι η νόηση) εμπλέχτηκε σε συναισθηματα, που λειτουργούν στο υποσυνειδητο...
Αυτά λοιπόν εκδήλωσε, προς εμένα...
Ας είναι καλά και είμαι εδώ να τις απαντήσω σε όποια ερωτήματα, την ανάγκασαν να προβάλει τον φόβο της σε μένα...
Το ρέικι δεν είναι αγάπη, αν δεν έχει δημιουργηθεί χώρος εσωτερικά, αν δεν έχουμε αγγίξει μέσα μας την δόνηση του θεού, το ρέικι θα παραμείνει σύστημα...
Υπογραφει "namaste"....Αραγε μπορεί να υπογράψει "θεέ μου σ' αγαπώ"???
Περιμένω, πως κάποια στιγμή θα διευθετήσει το θέμα μέσα της και θα επανέλθει εδώ, με ταπεινότητα και αγάπη...΄Ετσι όπως πρέπει στην μάστερ-Βίκη...΄Ετσι όπως πρέπει στο πνεύμα της, την ψυχή της, και την συνείδησή της...
Αυτό μόνο θέλω να της πω...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η ειδοποιός διαφορά νομίζω , που όποιος δεν την αντιληφθεί έγκαιρα,Το ρέικι δεν είναι αγάπη, αν δεν έχει δημιουργηθεί χώρος εσωτερικά, αν δεν έχουμε αγγίξει μέσα μας την δόνηση του θεού, το ρέικι θα παραμείνει σύστημα...
δεν μπορεί να βγει στο φως και παραμένει επ΄άπειρον στα σκοτάδια του!!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
-
Νυσταγμένες καλημέρες από εμένα και το σκυλο μου που τεντώνεται νωχελικα διπλα μου.....
Εκεινος, τα είπε ολα....Αφες αυτοίς....ου γαρ οίδασι...θα το λέω συνέχεια...Φαινεται πρέπει να περάσει και η βικυ αυτή την εμπειρία ...κάποτε θα μάθει, μικρή ειναι ακόμα..Τώρα πως θέλει να δινει ρέικι ειναι δικο της θέμα..μπορεί να νομίζει οτι εινα κάτι σαν τα γεμιστά...άλλοι τα κάνουν σκέτα και άλλοι με κιμα...
Εκεινος, τα είπε ολα....Αφες αυτοίς....ου γαρ οίδασι...θα το λέω συνέχεια...Φαινεται πρέπει να περάσει και η βικυ αυτή την εμπειρία ...κάποτε θα μάθει, μικρή ειναι ακόμα..Τώρα πως θέλει να δινει ρέικι ειναι δικο της θέμα..μπορεί να νομίζει οτι εινα κάτι σαν τα γεμιστά...άλλοι τα κάνουν σκέτα και άλλοι με κιμα...
Το πρωι που γυριζα σπίτι , στις 6 η ωρα, συνέλαβα τον εαυτό μου να γκαζώνει για να προσπεράσει τους υπόλοιπους στο φανάρι της Κύμης....Αναρρωτήθηκα γιατί τόση αγωνία αφου ουτε βιαζόμουν , ουτε αλλη δουλειά είχα....ουτε αισθημα κυριαρχίας και ανταγωνισμού ενιωθα....
Απο κάτω ήταν η επιθυμία να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ .....
Και εκείνη την στιγμή, έλαβα τις απαντήσεις που χρειαζόμουν....
σε ερωτήσεις όπως .....
Γιατι ο διαχωρισμός ενός ανθρώπου απο τον πραγματικό κόσμο?
Γιατί αυτός ο αγώνας ταχύτητος με τον εαυτό μας .....
Γιατί αυτή η ανάγκη να καταδυναστεύσει κανείς την ψυχή του και το σώμα του.....
Γιατί να ζητά κανείς το φτύσιμο κατάμουτρα ..επειδή ενας ανίδεος , γονιός κάποτε απέρριψε τις επιλογές του...
Γιατί είναι το σεξ ο ωραιότερος ύπνος ....μια και είναι η μόνη μας ατόφια φυσικη εκφραση , εστω και για μια στιγμή....
Γιατί να πρέπει να ανεβεί κανείς ωστε να βλεπει απο ψηλά τους υπόλοιπους που ΦΟΒΑΤΑΙ μήπως και τον λερώσουν....
Τα υπόλοιπα θα τα γράψω στο 2ο....
Αυτα είναι συστημένα ......
Η αγάπη μου ελεύθερη και ολόχρωμη πετάει φτερώνοντας ανάμεσα στις καρδιές ενός απίστευτου συνόλου που αν και τόσο διαφορετικό , τόσο όμοιο και αρμονικό .....οπως τα ανοιξιάτικα μπουκέτα ....
Και ο Θεοί για να γνωρίσουν πρέπει στην γη να κατεβούν...
Απο κάτω ήταν η επιθυμία να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ .....
Και εκείνη την στιγμή, έλαβα τις απαντήσεις που χρειαζόμουν....
σε ερωτήσεις όπως .....
Γιατι ο διαχωρισμός ενός ανθρώπου απο τον πραγματικό κόσμο?
Γιατί αυτός ο αγώνας ταχύτητος με τον εαυτό μας .....
Γιατί αυτή η ανάγκη να καταδυναστεύσει κανείς την ψυχή του και το σώμα του.....
Γιατί να ζητά κανείς το φτύσιμο κατάμουτρα ..επειδή ενας ανίδεος , γονιός κάποτε απέρριψε τις επιλογές του...
Γιατί είναι το σεξ ο ωραιότερος ύπνος ....μια και είναι η μόνη μας ατόφια φυσικη εκφραση , εστω και για μια στιγμή....
Γιατί να πρέπει να ανεβεί κανείς ωστε να βλεπει απο ψηλά τους υπόλοιπους που ΦΟΒΑΤΑΙ μήπως και τον λερώσουν....
Τα υπόλοιπα θα τα γράψω στο 2ο....
Αυτα είναι συστημένα ......
Η αγάπη μου ελεύθερη και ολόχρωμη πετάει φτερώνοντας ανάμεσα στις καρδιές ενός απίστευτου συνόλου που αν και τόσο διαφορετικό , τόσο όμοιο και αρμονικό .....οπως τα ανοιξιάτικα μπουκέτα ....
Και ο Θεοί για να γνωρίσουν πρέπει στην γη να κατεβούν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 27 Σεπ 2008 11:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παιδάκια!!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ελενάκι μαζί γράφαμε!!τι όμορφα αυτά που γράφεις!!τα νιώθω μεσα απο την καρδούλα σου................!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
μόνο μία απάντηση θα σου δώσω Ελενάκι σε όλα
γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να λάβουν αγάπη...
και επίσης συστημένο από μένα...
γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να λάβουν αγάπη...
και επίσης συστημένο από μένα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είπες κάπου οτι η αξιοπρέπεια , δηλώνει το πιο μεγάλο μπολοκάρισμα και εχεις δίκιο....το ίδιο κάνει και η υπέρμετρη αυξηση του νοητικού...
Και την ωρα που νομίζουμε οτι εχουμε επιβληθεί στο σκοτάδι γύρω μας , ανακαλύπτουμε οτι είναι εκεί πιο μαύρο απο ποτέ ,ντυμένο μασκαρας με αστραφτερά ρούχα...
Πως να εμπιστευτεί μετα κανείς το οτιδήποτε του εγείρει την παραμικρή ανασφάλεια .....
πως να εμπιστευτεί την αγάπη , οταν αυτή τον πλήγωσε τότε που την εδινε σηκώνοντας δυο μικρα χεράκια που κανείς δεν αγγιξε ...
πως να μην αναζητά την απορριψη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του...τήν δυστυχία του....
πως πως πως να τα αντέξει κανείς όλα αυτά ......που όλοι γνωρίζουμε ....σε διάφορους βαθμούς και στιγμές.....

Είπες κάπου οτι η αξιοπρέπεια , δηλώνει το πιο μεγάλο μπολοκάρισμα και εχεις δίκιο....το ίδιο κάνει και η υπέρμετρη αυξηση του νοητικού...
Και την ωρα που νομίζουμε οτι εχουμε επιβληθεί στο σκοτάδι γύρω μας , ανακαλύπτουμε οτι είναι εκεί πιο μαύρο απο ποτέ ,ντυμένο μασκαρας με αστραφτερά ρούχα...
Πως να εμπιστευτεί μετα κανείς το οτιδήποτε του εγείρει την παραμικρή ανασφάλεια .....
πως να εμπιστευτεί την αγάπη , οταν αυτή τον πλήγωσε τότε που την εδινε σηκώνοντας δυο μικρα χεράκια που κανείς δεν αγγιξε ...
πως να μην αναζητά την απορριψη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του...τήν δυστυχία του....
πως πως πως να τα αντέξει κανείς όλα αυτά ......που όλοι γνωρίζουμε ....σε διάφορους βαθμούς και στιγμές.....