Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Μια καλλιτέχνης από την Κορέα αποτυπώνει απλές χειρονομίες αγάπης μεταξύ ζευγαριών, σε πολύχρωμα σκίτσα .
Η Κορεάτισσα καλλιτέχνης Puuung ξέρει καλά ότι στην πραγματική ζωή τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν αγκαλιάζονται μπροστά σε σιντριβάνια, ούτε προλαβαίνουν το άλλο τους μισό στο αεροδρόμιο πριν πάρει την πτήση του αποχωρισμού. Είναι οι καθημερινές, απλές στιγμές, τα χαμόγελα, τα δάκρυα και οι αυθόρμητες χειρονομίες που ορίζουν τελικά τι είναι αγάπη για ένα ζευγάρι. Αυτές τις στιγμές αποτυπώνει η Puuung στα σκίτσα της.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα