Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευη μου ενα θέμα που μεταφέρθηκε με μειλ στα μισα η όλα τα μέλη ενος φόρουμ και που είναι ολοφάνερο που αποσκοπεί, παύει να είναι προσωπικό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...αφου το γνωρίζουμε όλοι.

Το να λεμε οτι η Βίκυ , εκανε λάθος, δεν κατάλαβε , κατι αλλο ήθελε κλπ είναι ατοπο και υποτιμάει και την ίδια την΄Βίκυ και κυρίως την δικη μας νοημοσύνη.

Εχω δει πολλα απο τα θέματα της Βίκη [ υπάρχουν στο εσωτέρικα και αλλου] και δεν μου φαίνεται καθόλου αγαθή η αθώα που δεν ήξερε τι εγραφε κλπ...ηξερε και παραήξερε ...

Εστειλε σε όλους ενα γραμμα που απο την μια συκοφαντούσε την Βάσω που εκτός όλων των άλλων είναι και η αρχή του φόρουμ που οικειοθελώς βρισκόταν και απο την αλλη εμφανέστατα θεωρούσε ολους τους υπόλοιπους πλην του εαυτού της και του Σκαπανέα ...ως πρόβατα και μη σκεπτόμενα ατομα..ως αυλή της Βάσω κλπ..

Εκτός του μπλόγκ της που το στέλνει απο εδω και απο εκεί , για να μας φωτίσει....

Θέλει δικό της φόρουμ η σχολή.. Ας το κάνει...
Εχει το δικαίωμα... Πληρωνει τον χωρο στο ιντερνετ , το σχεδιάζει και όλα θα ήταν σωστά και εντιμα.
Αν δεν της αρεσε η Βάσω και το φόρουμ , μπορούσε να αποχωρήσει η να εκφρασει την διαφωνία της . Δεν χρειαζόταν το αντάρτικο...
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ρε Ελενάκι μου αρέσει πολύ αυτή η τετράγωνη λογική σου σε ώρες κρίσης... :lol: :lol:
Μετά από 1522 ημέρες που σέρνεται το θέμα, επιτέλους το ξεκαθάρισα...Δεν είναι προσωπικό..! :lol: :lol: :lol:
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν της χρωστάω ένα βρωμόξυλο της φιλενάδας μας... :twisted:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν της χρωστάω ένα βρωμόξυλο της φιλενάδας μας...
Μπα , θα σου πεί οτι παίρνει επιγνώσεις και θα το ευχαριστηθεί..χι χι χι ...αχτύπητη είναι.... :D
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Αγαπητέ silver29 έχω προσέξει την υπογραφή σου και δεν μου αρέσει γιατί είναι δυσαρμονική. Βεβαίως και την θυμάμαι.

Και συμπληρώνω ότι μπορώ να αναγνωρίσω τα άτομα που στηρίζουν, προστατεύουν, στέκονται ακλόνητα δίπλα σε όσους αγαπάνε, δεν χρειάζεται να μου το αποδείξεις ούτε να το αποδείξεις στον εαυτό σου.
Αυτό που μπορώ να σου πω, γιατί έχω μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό το θέμα, είναι ότι πρόσεξε γιατί η αγάπη πολλές φορές γίνεται βραχνάς, ιδίως για άτομα νεαρής ηλικίας. Μπορείς να το σκεφτείς σαν να κρέμεσαι ολόκληρος πάνω σε κάποιον πιο αδύναμο από σένα που ξεκινάει τώρα την ζωή του, αυτός θα ζήσει την δική του και εσύ την δική σου, και φρόντισε να έχεις για να είσαι ισορροπημένος και έτσι να ισορροπήσει και εκείνος.

Με όλη μου την αγάπη για σένα και τον γιο σου που τόσο αγαπάς.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eξακολουθείς και παρμένεις εδώ μέσα αγαπητή fab παρόλο που ακούς (δεν νομίζω ότι μπορείς να νιώσεις) ότι είσαι ανεπιθύμητη...

Ξέρεις θα σου δώσω μια συμβουλή, γιατί και τα χρόνια μου και η εμπειρία μου με τους ανθρώπους μου το επιτρέπουν...

Η μοναξιά που έχεις "επιβάλλει" στον εαυτό σου, φαίνεται μόνο από το ότι ακόμα και που δεν σε θέλουν εδώ μέσα, εσύ παραμένεις και απαντάς..

Δεν μας πείθεις για τους κινδύνους της αγάπης, δεν μπορείς να χειριστείς με τον νου σου, την καρδιά μας fab...΄Εχασες εδώ μέσα...δεν έχεις το παραμικρό περιθώριο να φοβήσεις κανεναν....

Και δεν απαντάς στην ερώτηση...Αφού δεν σου αρέσουμε, γιατί είσαι εδώ μέσα? Δεν ειμαστε απλό φόρουμ όπως στο "εσωτέρικα", που ανταλλάσσετε μεταξύ σας "καλή μου... και "καλή μου..."

εδώ λέμε σ' αγαπώ και το εννοούμε...αλλα εσύ ακόμα δεν έχεις κατεβάσει στην σκέψη σου στην καρδιά σου...

Μείνε λοιπόν στο "εσωτερικα" να λες όλους "καλή μου" και από πίσω να κάνεις μπλιάχ...Συνηθες φαινόμενο στα φόρουμ.

Εδώ δεν κάνουμε μπλιάχ...΄Εχεις κλαψει ποτέ από συγκίνηση?

Μπα δεν στο επιτρέπει ο νους σου ε?

Κοιτα μηπως κλάψεις όμως, και τότε σίγουρα θα μπεις εδώ με άλλη οπτική...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

FAB H OΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ... ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ....
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...

ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ,ΤΟΥ ΣΚΑΠΑΝΕΑ ΚΤΛ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ....( ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΙΧΟ)!!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ.....
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Και δεν απαντάς στην ερώτηση...Αφού δεν σου αρέσουμε, γιατί είσαι εδώ μέσα?
Ειλικρινά ακόμα και για λόγους στατιστικής θα ήθελα μια απάντηση.
Όταν σύσσωμο ένα forum λέει " μη ασχολείσαι με μας " γιατί εξακολουθητικά συνεχίζεις....... :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

Χρυσουλα θα απαντησω εγω γιατι ειναι τοσο απλο και εμφανες...

Εχω την μεγαλη χαρα να σας ανακοινωσω οτι η fab ειναι χοντρα καψουρα μαζι μου, δηλαδη με λιγα λογια την εχει πατησει την πεπονοφλουδα...

εγω την απορριπτω και αυτη λεει οτι με αγαπα!!!

δεν φταιω εγω ρε παιδια και συγνωμη για την αναστατωση... :oops:

θα φανει λιγο εγωιστικο αλλα θα το πω...

ο θεουλης ειχε τρελλα κεφια την μερα που με εφτιαχνε :oops:
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D

Γιάννη πάλι έγραψες.........έχω πέσει κάτω από τα γέλια.

Μην ξεχάσεις τον τσολιά.......... :wink:
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Γιάννη μου με κάλυψες..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

H ζωη ειναι γρίφος, ειναι μυστήριο.
Ο γριφος μπορει να λυθει.
Το μυστήριο όμως ποτε.

ΟSHO
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 26 Σεπ 2008 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη????

και η δική μας αγάπη? :(

καλά κλαίω... :lol: :lol: :lol: :lol:

α, βρε faboula, δεν φτουράει ο νους, μπροστά στην αγάπη...Που πας βρε συ ξυπόλητη στα αγκάθια?

όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν κλαις κιόλας, κι ας πονάς!!! Τι κρίμα, ξέρεις τι όμορφο είναι να κλαίς...΄Ηθελα να ήξερα τι τα κάνεις τα δάκρυα? Αναρρόφηση?

Α, ίσως τα έχεις μονο για τον χαμό της καρέτα-καρέτα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Νάσαι καλά βρε Γιάννη μου!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Το έχουμε ξαναζήσει το σκηνικό κατ' επανάλληψη
και μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, .
Ακόμη δεν έχει καταλάβει η συγκεκριμένη κυρία,
ότι την καταλάβαμε και η επανάληψη όχι μόνο
κουράζει αλλά καταντά και αφόρητα βαρετή ??????
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

ο θεουλης ειχε τρελλα κεφια την μερα που με εφτιαχνε
Και δυστυχώς, για τις υπόλοιπες άτυχες του πλανήτη, έσπασε το μοναδικό καλούπι.. :shock:

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”