ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Βρε Γιάννη μου, αν ειναι αντρας και σε εχει ερωτευτει θα ενδώσεις?
Γιαννακη ακου να σου πω Twisted Evil ......μακριά μην φάμε τα μουστάκια μας ...αυτό είναι δικό μου...........γκεγκε?
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΛΕΣ
ΤΙΠΟΤΑ????????
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Θα βοηθηθούμε Κ Γιάννη μας, δεν βλέπετε τι προόδους εκανα εγω σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ? Φαντάσου τι θα γίνει μεχρι το τέλος ..
Α και παρεπιπτώντως.....δεν θα ήθελα άλλους συμμετέχοντες απο τους ήδη υπάρχοντες ως χθες το βράδυ...στο σεμινάριο...
Εκεί δεν γίνεται κους κους για τα μάτια των περίεργων , ουτε κάνουμε ασκήσεις ''λογικής'' ...... κλπ
Απλως η άποψη μου..
Α και παρεπιπτώντως.....δεν θα ήθελα άλλους συμμετέχοντες απο τους ήδη υπάρχοντες ως χθες το βράδυ...στο σεμινάριο...
Εκεί δεν γίνεται κους κους για τα μάτια των περίεργων , ουτε κάνουμε ασκήσεις ''λογικής'' ...... κλπ
Απλως η άποψη μου..
ΤΟΤΕ Κ ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ :lol: :lol: :lol:Θα βοηθηθούμε Κ Γιάννη μας, δεν βλέπετε τι προόδους εκανα εγω σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ? Φαντάσου τι θα γίνει μεχρι το τέλος ..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αγαπητέ κ. Γιάννη
Εγώ είμαι μια πολυ σοβαρή και θρησκα γυναικα (και νηστεύω και μετάνοιες κάνω) οχι σαν αυτές εδώ μέσα που το μυαλο τους το έχουνε στο @@@@@@@@ τους!
Οϋτε αυτες τις λέξεις τις σπουδαγμένες που λέτε εσεις ξέρω -οργανισμος και τέτοια- εμεις στο χωριο που έχουμε και έναν ωραιο γάιδαρο -μην πάει το μυαλο σας στο πονηρο- αλλιώς τα΄λεμε αυτά.
Πάντως αν η κ.Βάσω δεν μου τα μάθει καλα και ο Χαράλαμπος δεν μείνει ευχαριστημενος και τρέχει ξανά στα αμερικαν και ουκράνιαν μπαρ θα έρθω σε σας να με μάθετε πιο φυσιολογικά και συνηθισμένα πράγματα
Σας ευχαριστώ
Με σεβασμο
Μια δυστυχισμένη βουκολα!
Εγώ είμαι μια πολυ σοβαρή και θρησκα γυναικα (και νηστεύω και μετάνοιες κάνω) οχι σαν αυτές εδώ μέσα που το μυαλο τους το έχουνε στο @@@@@@@@ τους!
Οϋτε αυτες τις λέξεις τις σπουδαγμένες που λέτε εσεις ξέρω -οργανισμος και τέτοια- εμεις στο χωριο που έχουμε και έναν ωραιο γάιδαρο -μην πάει το μυαλο σας στο πονηρο- αλλιώς τα΄λεμε αυτά.
Πάντως αν η κ.Βάσω δεν μου τα μάθει καλα και ο Χαράλαμπος δεν μείνει ευχαριστημενος και τρέχει ξανά στα αμερικαν και ουκράνιαν μπαρ θα έρθω σε σας να με μάθετε πιο φυσιολογικά και συνηθισμένα πράγματα
Σας ευχαριστώ
Με σεβασμο
Μια δυστυχισμένη βουκολα!