Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πολύ λυπάμαι για αυτά που διάβασα στο mail της Βίκης.
Έτυχε να ήμουν στη συνάντηση με τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη , συζητήθηκε το πρόβλημα που είχε με το pc της και όλα καλά!!! Τώρα προς προέκυψε θέμα αποκλεισμού από τους admin στα καλά καθούμενα δεν ξέρω ,πράγμα που δεν ισχύει γιατί τα παιδιά το κοιτάξανε και ενημερώθηκε ότι είναι ενεργό μέλος. Λυπάμαι!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Kαλημερα και απο μενα.
Ενημερωθηκα χθες για το θεμα που προεκυψε αλλα δεν προλαβα να μπω να τα διαβασω και να καταθεσω την γνωμη μου.. σημερα πρωι πρωι τα διαβασα και εχω μονη αφωνη για την σκληρη κριτικη ,για τα φαντασματα και τους κολακες για ολα αυτα που βλεπει η Βικυ στο προσωπο της Βασως και της αυλης της....(δηλαδη τους περισσοτερους απο μας) αλλωστε αναφερεται στο μαιλ της και με λεπτομερειες... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΡΕΙΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ..
Δεν σεβεται ουτε την φιλοξενια ουτε την οικοδεσποινα.δεν εχει την δυναμη να παει απευθειας στην Βασω παρα κανει προπαγαντα χρεισημοπειωντας την Καλιοπη και αλλους. Χαιρομαι Καλιοπη που το δημοσειοπησες.. λατρευω την ακερεοτητα ..
Επισης θεωρω οτι δεν πρεπει να μεταφερθει το θεμα αλλου δεν βλεπω τον λογο να το κουκουλωσουμε.. ενα μαθημα ειναι και αυτο για ολους ασχετα αν το χαστουκι το εφαγε η Βασω..
Με πληγωνει αφανταστα το γεγονος ,να φερονται ετσι σε εναν ανθρωπο που μας αγκαλαζει και μας εχει δωσει στεγη και αγαπη , και ειναι παντα διπλα μας.. Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δε θα κρίνω τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της Βίκυς και γενικά δεν θέλω να κρίνω γιατί και πως ο καθένας κάνει ή δεν κάνει κάποια πράγματα.

Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτά που έχω εισπράξει εγώ από τη Βάσω στο τόσο λίγο που την ξέρω είναι πως δεν θα λειτουργούσε ύπουλα και πισώπλατα.
Αν μη τι άλλο είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και σε όλα. Δίνει ευκαιρίες σε ανθρώπους και καταστάσεις και θα απλώσει το χέρι της σε όλους μας χωρίς να κάνει εξαιρέσεις.
Μόνο και μόνο που έφτιαξε αυτόν τον χώρο για να μπορεί ο καθένας από μας από το σπιτάκι του και το χουζούρι του να μπορεί τόσο απλόχερα να λαμβάνει την γνώση, το φως και την αγάπη χωρίς ανταλλάγματα, για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Τώρα πως βλέπει ο καθένας τα πράγματα, πως τα βιώνει και πως τα εισπράττει είναι καθαρά δικό του θέμα.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

....(δηλαδη τους περισσοτερους απο μας)
Και ειδικά εμένα που την γνωρίζω προσωπικά, έχω μοιραστεί μαζί της συζητήσεις και μυήσεις μιας και πηρε απο τους Angels το 3Α!!!!Γιαυτό λέω......γνωρίζοντας την λίγο καλύτερα!!ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!!!! :wink:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

............κατι παίζει επι πλέον; :roll: :scratch:
Δηλαδή δεν κλαίω αυτο που έπαθα μον 'τι θα παθω ακόμα.... :roll:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

............κατι παίζει επι πλέον;
Κάτι παίζει επι πλέον κοριτσάκι!!δηλαδή το ξέσπασμα αυτό έχει υπόβαθρο ξαναλέω, πρέπει να έκατσε μερες των μερών και ωρες των ωρών μετα απο το 3Α και να το έχτισε όλο αυτο λιθαράκι, λιθαράκι!! :roll:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ANGELS ON EARTH έγραψε: Κάτι παίζει επι πλέον κοριτσάκι!!δηλαδή το ξέσπασμα αυτό έχει υπόβαθρο ξαναλέω, πρέπει να έκατσε μερες των μερών και ωρες των ωρών μετα απο το 3Α και να το έχτισε όλο αυτο λιθαράκι, λιθαράκι!! :roll:
Μιλάς εδώ και 8 μήνες;; :roll:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πότε πηρε δε θυμάμαι!!8 μήνες???

Εν ολίγοις δε θεωρώ ότι όλο αυτό έχει να κανει μονο με τη Βάσω αλλά και με τη δική μου συνάντηση μαζί της!!!Κάπως έτσι!! :cry:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Δεν καταλαβαινω Ζεφυρα το μυνημα σου.. Λες οτι δεν κρινεις την σταση της Βικυς αλλα χαιδευεις το σπιτακι μας... Δεν ειναι θεμα κριτικης για μενα αλλα στασης .. η προστατευουμε το σπιτι μας που μας φιλοξενει και μας δινει αγαπη η επικροτουμε την βικυ ..δυστυχως πρεπει να διαλεξουμε .. Εγω διαλεγω το σπιτι μου απο μια συμπεριφορα αναρμωστη και αδικαιολογητη..που ειμαι βεβαιη πια οτι κρυβει και αλλες πτυχες...
Η Βικυ διαλεξε εμεις γιατι οχι???
Ε δεν θα παρω δεν γινεται και η ομαδα ανεπαφη και η Βικυ να εχει της πληροφοριες ..με εχει προβληματισει ολο αυτο.. που την θελετε και στην ομαδα... και μεσα και εκτος και επι τα αυτα...
Ας δωθει μια σαφη γνωμη επι του θεματος..

(εχω προβλημα με το συστημα σημερα θα ξαναμπω οταν μπορεσω
για να μην νομιζεται οτι εφυγα)
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δε θα κρίνω τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της Βίκυς και γενικά δεν θέλω να κρίνω γιατί και πως ο καθένας κάνει ή δεν κάνει κάποια πράγματα.
Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε την κριτική , με την διατύπωση των θέσεων και απόψεων μας για κάθε θέμα .
Κρίνω σημαίνει σκέπτομαι ,αισθάνομαι και ενεργώ ,σύμφωνα με αυτά που εγώ πιστεύω , απέναντι σε συμπεριφορές , που δεν μου αρέσουν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτό που μπορώ μόνο να πω, είναι ότι η εχεμύθεια για ότι συμβαίνει στις ομάδες μας, είναι θέμα ωριμότητας και μόνο!

Υποθέτω ότι καταλαβαίνετε γιατί οι ομάδες είναι κλειστές και δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσω...

Αν ότι γίνεται μέσα σ' αυτήν, γίνεται βορρά στους απ' έξω, τότε λυπάμαι, αλλά χάσατε το νόήμα του "εμπιστεύομαι"

Οι ομάδες αντικατοπτρίζουν τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας...

με πόσο αγάπη και αποδοχή χτίζονται αυτές έχει σημασία για την ανταλλαγή και λόγων και ενέργειας.

Δεν ανταλλάσουμε μόνο ενέργεια, αλλά και λόγους, αισθήματα και συναισθήματα...

Μπορεί η ενέργεια να ανταλλάσσεται από απόσταση, η ομάδα όμως είναι η ψυχή όλων μας και χρειάζεται φροντίδα και αγκαλιά από "κοντά"....

Δεν γίνεται η ανταλλαγή απλά για να γίνεται, επειδή είμαστε ρέικι...
Χέστηκα για κάτι τέτοιο...
Για μένα σημασία έχει να μπορώ μέσα στην ομάδα μου να αγαπάω τον εαυτό μου και να σέβομαι, μέσα από αυτήν την αγάπη, την ψυχή της ομάδας μου!!!

Υπάρχουν οι κλειστές ομάδες για να μας δείχνουν τον εαυτό μας και το φόρουμ για να μας δείχνει το σύνολο!!!

Δεν λειτουργεί το ένα, ανεξάρτητα του άλλου
γιατί πρώτα εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και μετά το σύνολο!!!

Αυτή είναι η τοποθέτησή μου και γι' αυτό δημιούργησα τις ομάδες...
Αν κάποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτο, τότε ας μείνει στην ομάδα να στέλνει ρέικι απλά...

Και αν καταφέρει να ακουμπήσει έστω και ένα μόριο της ψυχής του, εμένα να με φτύσει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΑΧΙΑ!!!

Μην μπερδεύουμε την κριτική με την κρίση...

Δηλαδη η κρίση σας, δεν μπόρεσε να βγάλει συμπεράσματα?

όχι απαραίτητα για το ποιός έχει δίκιο, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό, μια και το δίκαιο είναι τελείως υποκειμενικό!

Η θεϊκή δικαιοσύνη έστειλε στον σταυρό τον Ιησού...

Εσείς κρίση γι' αυτό δεν κάνατε ποτέ στην ζωή σας?

Αν δεν κάνατε, λυπάμαι για την αγάπη που νιώθετε γι' αυτόν!!!!!

Η κρίση σημαίνει ότι ερευνώ και παρατηρώ την πράξη, και αν αυτή ανταποκρίνεται στην ηθική μου, τότε έχω και τα "άντερα" να το πω, δυνατά και δημόσια...

Δεν σταματώ να αγαπώ κάποιον άνθρωπο, γιατί η αγάπη δεν δίνεται στο σώμα και τον νου, αλλά είναι πηγαία για ΟΛΑ, όσα συμπεριλαμβάνονται στον ΘΕΟ!!!!!

Αυτό που εσείς μάλλον θεωρείτε αγάπη, εγώ το λέω σεβασμό!
Και σ' αυτόν δεν σηκώνω κουβέντα!
Δεν τον απαιτώ από εσάς...τον απαιτώ από τον εαυτό μου για να μπορώ να λέγομαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Δεν ακολουθείτε την Βάσω, γιατί κάτι τέτοιο δεν με ενδιαφέρει και μου θυμίζει "αυλή"...είναι κάτι που δεν με αφορά και με αφήνει παντελώς αδιάφορη...

Ακολουθείτε αυτό που ΝΙΩΘΕΤΕ, και αυτό για μένα έχει σημασία, μεγαλύτερη από τα ονόματα και τους χαρακτήρες...

Απλά αναρωτηθείτε...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε την κριτική , με την διατύπωση των θέσεων και απόψεων μας για κάθε θέμα .
Κρίνω σημαίνει σκέπτομαι ,αισθάνομαι και ενεργώ ,σύμφωνα με αυτά που εγώ πιστεύω , απέναντι σε συμπεριφορές , που δεν μου αρέσουν.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ακολουθείτε αυτό που ΝΙΩΘΕΤΕ, και αυτό για μένα έχει σημασία, μεγαλύτερη από τα ονόματα και τους χαρακτήρες...
Ποιος το έμαθε το "Νοιωθω";
Ποιανού του επιτρέπεται να το "δεί";
Θελει τολμη το να νοιωσεις και να παρεις θεση,οχι για τον αλλον,θεση για τον εαυτο μας

Κι ετσι...αλλος λεει φωτιαααααα σβυστε την
Αλλος απελθέτω απ'εμού το ποτήριον τούτο
Αλλος γιατι φανερά κι όχι κρυφά....
Αλλος λέει "αγαπω"αλλα ξεχνάει να πάρει θέση....

μέχρι να δουμε που μας παει .....
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Bασω εμενα προσωπικα με καλυψες ..
Συμφωνω απολυτα και με την Αχια ..Δωρα μου ειναι απλα τα πραγματα... εμεις τα κανουμε πολυπλοκα..

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”