Δεν πιστεύω ότι είμαι χυδαίος. (Λες; Μπα, όχι όχι... :lol: )
Όμως δε μπορείτε να μου λέτε ότι κυκλοφορώντας μέσα στην πόλη ντυμένες για παραλία δεν προκαλείτε καθόλου, και όλα είναι κανονικά και νορμάλ. Έτσι δεν είναι, ή είμαι και εξωγήινος τώρα; :shock:
Εγώ γιατί δεν κυκλοφορώ με το μαγιό μου, είμαι ηλίθιος ή απλά οπισθοδρομικός;
Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Στην τελική ευθεία δεν το προκάλεσα εγώ. Μήπως η διαφημιστική/καπιταλιστική τάση να προβάλουν έμμεσα τη γυναίκα ως αντικείμενο σεξουαλικής αξιοποίησης; Μήπως χτυπάνε στα αρχέγονα ένστικτά μας (για έλεγχο και έσοδα) και ούτε που το αντιλαμβανόμαστε;
Το μέλλον προβλέπεται καυτό :!:
Τα παλιά βιβλία επιστημονικής φαντασίας που διαβάζω βγαίνουν αληθινά όσο περνάνε τα χρόνια...
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Στην τελική ευθεία δεν το προκάλεσα εγώ. Μήπως η διαφημιστική/καπιταλιστική τάση να προβάλουν έμμεσα τη γυναίκα ως αντικείμενο σεξουαλικής αξιοποίησης; Μήπως χτυπάνε στα αρχέγονα ένστικτά μας (για έλεγχο και έσοδα) και ούτε που το αντιλαμβανόμαστε;
καλημέρα και σε σένα Σπύρο μου. Σε αγαπάμε πολύ πολύ :lol:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Το αντίθετο απο αυτό που φένεται τέλος πάντων. Δεν είμαι και πολύ technology litterate
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
καλημέρα παιδάκια!!! προβλέπεται πάλι ζέστη και σπύρο πολύ λιγότερα ρούχα πρόκειται να δεις τις επόμενες μέρες με τον καύσωνα που θα ακολουθήσει.... και να η ευκαιρία σου να βάλεις και συ το σορτσάκι σου , να λες ότι είναι το μαγιουδάκι σου ώστε να μπορούμε και μεις να κυκλοφορούμε άνετα!! 8) 8) χιχι
love is the only solution...lets start a revolution...open your heart