ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Όχι ακόμα..... αλλα που θα πάει αν δει ο νίκος τι έχουμε πεί μεχρι τώρα μπορεί και να γίνει...!!!!!!!!!!! εχχεχεχχε
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Πες μου Ηλία πότε να βγω για το θεατρικό μου...!!

Ναι ναι καταλαβαίνω!!!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Επειδή τα μάτια μου κλείνουν κι αύριο φεύγω δεν θα απαντήσω εκτενώς... Εικόνα
1.Αν ήξερα συνταγές θα έγραφα τσελεμεντέ.
2. Συνταγή αλα Εμμανουέλα:Εικόνα
Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ και πάρτε ψωμί του τόστ όποιο προτιμάτε! πάρτε σε φέτες τυρί γκούντα και γαλοπούλα. Ανοίχτε την τοστιέρα.Βάλτε ανάμεσα στις δύο φέτες τόστ, όσο τυρί και γαλοπούλα θέλετε. Αφήστε το να ψηθεί 3-4 λεπτά και μετά θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Αν δεν σας πετύχει, πηγαίνετε να το πάρετε από τα Ev@rest στη γωνία!Εικόνα
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

1. Καλό ταξίδι Νίκο όπου και πηγαίνεις...... :D

2.
Αν ήξερα συνταγές θα έγραφα τσελεμεντέ.

Και να ήξερες, πάλι άδειος θα ήταν ο Τσελεμεντές... :twisted:

3.
Πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ και πάρτε ψωμί του τόστ όποιο προτιμάτε! πάρτε σε φέτες τυρί γκούντα και γαλοπούλα. Ανοίχτε την τοστιέρα.Βάλτε ανάμεσα στις δύο φέτες τόστ, όσο τυρί και γαλοπούλα θέλετε. Αφήστε το να ψηθεί 3-4 λεπτά και μετά θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Αυτό δεν το κάνω εγώ μόνο κύριε σοβαρέ Νίκο......μάλλον οοοοοοοοοοοολος ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ όταν πηγαίνω στο σπιτάκι μου δεν θα φτιάξω ενα τοστ απλά.....
σίγουρα θα βάλω και λίγη ντοματούλα μέσα....εεμ τι....ξεροσφύρι;;;;!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα μας λείψετε πολύ κύριε Νίκο....
Επιτέλους έφυγε...ναι, ναι...πάρτυυυυυυυυυ!!!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Καλό ταξίδι Νίκο όπου και πηγαίνεις......
Κοίτα να δεις που έχεις γλυκά κομμάτια μέσα σου!!!
Και να ήξερες, πάλι άδειος θα ήταν ο Τσελεμεντές...
Βιάστικα να γράψω την παραπάνω σειρά! :evil:
Αυτό δεν το κάνω εγώ μόνο κύριε σοβαρέ Νίκο......μάλλον οοοοοοοοοοοολος ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν κατάλαβες γιατί το έγραψα απ'ότι φαίνεται. Δεν πειράζει. Κατανόηση στις ξανθομαλλούσες... :twisted:
Θα μας λείψετε πολύ κύριε Νίκο....
Επιτέλους έφυγε...ναι, ναι...πάρτυυυυυυυυυ!!!
Ό,τι έκανες, έκανες όσο έλειπα. Γράψε καμμιά συνταγή τώρα της προκοπής γιατί πεινάσαμε!Εικόνα
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

χεχεχχεχε γύρισε ο νίκος και άρχισε τις αγριάδες χεχεχε :lol: εγώ δεν μπορω να σας αγριέψω.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
nikos

Δημοσίευση από nikos »

γύρισε ο νίκος και άρχισε τις αγριάδες χεχεχε
Παιχνίδι να γίνεται Ηλία μου! :D
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Κοίτα να δεις που έχεις γλυκά κομμάτια μέσα σου!!!
Κοίτα να δείς.....ούτε εγώ το ήξερα!!!!!!
Βιάστικα να γράψω την παραπάνω σειρά!
Ε είδατε κύριε νίκο;;;;;;Αλλη φορά...διαβάζουμε οοοοοολλοοοο το κείμενο!!!!! :shock:
Κατανόηση στις ξανθομαλλούσες.
Σαφώς!!!!

Συνταγή για τον κύριο Σοβαρό Νίκο και τον Κύριο Σοβαρό Ηλία... (αυστηρώς ακατάλληλη για τους υπόλοιπους!!!)

Παίρνουμε μια κατσαρόλα....βάζουμε μέσα τα υλικά....τα αφήνουμε να βράσουν σε λίγο νεράκι...και τα σερβίρουμε, κατά προτίμηση με dressing της επιλογής μας!!!

Καλή όρεξη!!!! :twisted:
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Εμμανουέλα, Εικόνα
:roll: :D
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εικόνα

THIS IS......PIZZAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Απο το ομώνυμο....This is Spartaaaaaa!!!
Άβαταρ μέλους
Qisan

Μια Σ Α Λ Α Τ Α λιγο χμμμμμμμ

Δημοσίευση από Qisan »

Το κυριο προβλημα στη διατροφη μας , σημερα στη εποχη της ευμαριας , δεν ειναι η τροφη αλλα η Καλη διατροφη ... τροφιμα υπαρχουν πολλα και τρωμε πολυ και ετσι εχουμε μερικα κιλα περισευουμενα .... Τα ιδια υλικα μπορουμε να τα προσφερουμε με εμφανη Φροντιδα-Αγαπη φορτωμενα με δυναμη-προσοχη ωστε να εκτιμονται περισοτερο και να τρωμε λιγοτερο ενω παλι θα παιρνουμε απο την τροφη μας ιδια την ουσια της αν οχι περισσοτερη.
ΣΥΝΤΑΓΗ για ενα ατομο
Παιρνετε δυο μικρα φυλλα μαρουλι η οποια αλλη πρασιναδα ,
παιρνεται μια τοματα φυρικι , και την βαζεται στο ζεματιστο νερο για 3 " η στα μικροκυματα για 5 " και μετα την ξεφλουδιζετε ,την κοβετε στη μεση και μετα σε λαμελες , την τοποθετητε πανω στα φυλλα της σαλατας με τις μεριες του αφαλου της τοματας κοντα ( κρατρατε και τις λαμελες με τον αφαλο ) ... Φανταζεστε τωρα πως οι τοματες ειναι Πασχαλιτσες , παιρνετε σταγονες μαγιονεζα και διακοσμητε την πλατη της τοματας ( σαν να ειναι τα σημαδια που εχουν οι πασχαλιες στη πλατη ) . Χαραζετε τις λαμελες με τους αφαλουν σαν να ειναι τα δοντια της Πασχαλιας ( ποιος νοιαζεται αν οι πασχαλια εχει δοντια Λολ η φροντιδα μετραει και το χιουμορ )
Βαζετε μισχους απο ανηθο η μαιντανο για κεραιες , βαζεται μικρα στιγματα απο μαυρο για τα ματια τους ....
Στο υπολοιπο πιατο σερβιρετε Ψαρι , τονο ας πουμε ,( η κρεας ) και την αναλογη Ρωσικη σαλσα η μαγιονεζα η σαλσα μπερνεζ η οτι εχεται ,,, αν δεν εχετε βαλτε λιγη φετα κομενη κοματια και πανω της λιγο γιαουρτι και πανω του ψιλοκομενο ανηθο και σχηνοπρασο η οτι αλλο εχετε-θελετε πχ. ενα ραπανακι με το φλουδι του κομενο σε κυβους να φωναζει το κοκκινο πανω στο ασπρο ...
Για περισσοτερα ατομα βαλτε περισσοτερες τοματες και ονομαστε το " οι Πασχαλιες κανουν παρτι " χεχε
Βαλτε τα στο ψυγειο και ετοιμα να τα σερβιρετε στην ωρα τους .
Μην τα σερβιρεται στο τραπεζι πριν οι συνδετοιμονες καθησουν
Φερτε τα οταν καθοντε με σκοπο να παρετε την προσοχη τους -τον θαυμασμο τους - την εκπληξη τους ... Αστε τους να θαυμασουν την φροντιδα και το ταλεντο που βαλατε για να τα παρασκευασετε .
Δεχθειτε με ταπεινοφροσυνη τα σχολια τους ... λεγοντας δεν ειναι τιποτα σπουδαιο μονο λιγη απ την αγαπη μου για σας εβαλα ... και σερβιροντας ενα ποτυρι νερο η χυμο κρατατε τη ματια σας εστιασμενη πανω στη τροφη η ποτο φορτιζοντας τα ακομα κι αλλο....

Εεεε εσεις παλληκαρια εκει ... καντε το για την κοπελα σας , την γυναικα σας , χωρις να το ξερει , χωρις να το περιμενει , και θα δειτε τα φοβερα αποτελεσματα που μπορει να εχει μια χειρονομια φροντιδας απο καρδιας . Σας μιλαω εκ πειρας .

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ καθηστοι και καλη ορεξη μετα ....

<Τα Μικροπραγματα κανουν την ΜΕΓΑΛΗ διαφορα >
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Qisan την 20 Ιούλ 2007 12:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ωπα! :D Qisan ξέρεις κι άλλα τέτοια ωραία??
Θα το δοκιμάσω!
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Εεε τωρα τι δουλια κανουμε ?? μπουρουκια κολαμε ? Lol
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Θα ήταν κατάχρηση να σας ζητήσω να γράψετε κάτι παρόμοια όμορφο μεσιέ Qisan? :roll:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Καλά Qisan μου άρεσε πολύ αυτή η διακόσμηση της διατροφής...
Ίσως έτσι το απολαμβάναμε πιο πολύ το φαγητό, αντί να τρώγαμε γρήγορα λες και θα πετάξει το πιάτο!!

Nice idea..... :D :D

Επιστροφή στο “ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ”