ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Βάσω μου καταλαβα τι λες.
Είπα φοβο γιατι κείνητην στιγμή που ειπε "ενοιωσα ανακουφιση φεύγοντας"ένοιωσα την πίσεση που ασκουμε στα παιδια μας χωρις να παίρνουμε χαμπαρι.Το συνεδεσα με τους πονοκεφαλους του Ταξιαρχη πουδεν ηξερα καν την αιτια τους και τηνπισεση πουτου ασκουσα στα μαθηματα και κυρίως στο πιανο(καθολου τυχαιο,η δικη μου προέκταση).Εκει εστιασε η μεσα μου φωνή.
Αλλά υπαρχει κια μια δικη μου "ανακούφιση"στο φεύγω και το νοιωθω τωρα
ΦΕΥΓΩ και ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.
Μου είπε επι λεξει η μικρή "οσο κι αν ακουγεται άσχημο αυτο πουθ απω εγω ενοιωσα ανακουφιση"και κεινη την ωρα ένοιωσα την ανακουφιση του παιδου σαν να ηταν και δικη μου.
Και τωρα που τα γραφω εχει μουδιασει το κεφαλι μου και δεν το θεωρω καθολου τυχαιο.Σφυριζουν τα αυτιά μου και το στομαχι μου παει γυρω γυρα άντε καλαααααααα!
ουαου ρε τι ανακαλυπτει ο άνθρωπος έχοντας επαφή με το σωμα του ,τα συναισθηματα του και κάνοντας μοίρασμα
χεχεχε
αντε καλα κρασια!!!!!!
Είπα φοβο γιατι κείνητην στιγμή που ειπε "ενοιωσα ανακουφιση φεύγοντας"ένοιωσα την πίσεση που ασκουμε στα παιδια μας χωρις να παίρνουμε χαμπαρι.Το συνεδεσα με τους πονοκεφαλους του Ταξιαρχη πουδεν ηξερα καν την αιτια τους και τηνπισεση πουτου ασκουσα στα μαθηματα και κυρίως στο πιανο(καθολου τυχαιο,η δικη μου προέκταση).Εκει εστιασε η μεσα μου φωνή.
Αλλά υπαρχει κια μια δικη μου "ανακούφιση"στο φεύγω και το νοιωθω τωρα
ΦΕΥΓΩ και ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.
Μου είπε επι λεξει η μικρή "οσο κι αν ακουγεται άσχημο αυτο πουθ απω εγω ενοιωσα ανακουφιση"και κεινη την ωρα ένοιωσα την ανακουφιση του παιδου σαν να ηταν και δικη μου.
Και τωρα που τα γραφω εχει μουδιασει το κεφαλι μου και δεν το θεωρω καθολου τυχαιο.Σφυριζουν τα αυτιά μου και το στομαχι μου παει γυρω γυρα άντε καλαααααααα!
ουαου ρε τι ανακαλυπτει ο άνθρωπος έχοντας επαφή με το σωμα του ,τα συναισθηματα του και κάνοντας μοίρασμα
χεχεχε
αντε καλα κρασια!!!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Αααα....Βασω..επεσες για υπνο ε?...χαχαχ..κι εγω το ειπα γι αστειο!!!!
μμμμ..σημερα εχω κι εγω μια πιεση στο 6ο////πανω απο τ αριστερο ματι///κι ελεγα μηπως κρυωσα...αλλα ισως ειναι η ενεργεια απο την ομαδα εχθες που ειχε κεντρο το 6ο!!!...λες?...το ξερω οτι θα πεις ναι..χεχε..θα το κοιταξω
Γιαννηηηη τι εκανες ρε στις γριες και τρεχουν ακομα?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αααα....Βασω..επεσες για υπνο ε?...χαχαχ..κι εγω το ειπα γι αστειο!!!!
μμμμ..σημερα εχω κι εγω μια πιεση στο 6ο////πανω απο τ αριστερο ματι///κι ελεγα μηπως κρυωσα...αλλα ισως ειναι η ενεργεια απο την ομαδα εχθες που ειχε κεντρο το 6ο!!!...λες?...το ξερω οτι θα πεις ναι..χεχε..θα το κοιταξω
Γιαννηηηη τι εκανες ρε στις γριες και τρεχουν ακομα?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- galazia_sfaira
Ναι και μενα μου άνοιξε την πόρτα στο Φως.ANGELS ON EARTH έγραψε:Καλημέρα μαναράκια μου!!!!!Πω πω Βάσω πολύ κατατοπιστική η εξήγησή σου με το μπλοκάρισμα των κέντρων!!!
Λοιπον παιδι ααρχείστε να καταθετετε διοτι ενας καταθετει κι ολοι μαθαίνουν και λαμβανουν.Ειναι μαγικό.
Λοιπον εγω τωρα καταλαβα γιατι βρισκομουν στον παπου και στην γιαγια μονιμως απο τα 4 μου χρονια.Εφευγα απο το σπιτι μου γιατι δεν τους αντεχα.Και μετα το εκανα συνηθειο.........γινομαι Λουης μολις καπου δεν μου κανει.Ουτε προτυπα λειτουργουν ,ουτε ντροπες ,ουτε κοινωνία..........Λουης!!
Αλλά μου έμεινε το προτυπο του Λουης χεχεχε .......
Βάσωωωωωωωωωωωω
μου περασε το στομαχι μουχει μεινει λιγακι ζαβλακομαρα!
Ευχαριστω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
αγκαλίτσες μωράκι μου!
φεύγουμε από καταστάσεις που είναι δυσάρεστες, όμως όπου και να πάμε αυτές μας ακολουθούν...
Και έτσι έχει βγει ο μύθος της "κατάρας" που μας ακολουθεί, και οι ονομασίες "άτυχος", "το κάρμα μου" και άλλα τέτοια παραμύθια...
Η επανάληψη των συμβάντων, απλά μας υποδεικνύει που χρειάζεται να εμβαθύνουμε...Δικά μας δημιουργήματα είναι, αλλά απλά δεν αναγνωρίζουμε το "μας" σε άλλο επίπεδο εκτός από το φυσικό...
Συνειδητή εργασία, περιλαμβάνει αυτό το "μας" από όποιο πεδίο προέρχεται...

φεύγουμε από καταστάσεις που είναι δυσάρεστες, όμως όπου και να πάμε αυτές μας ακολουθούν...
Και έτσι έχει βγει ο μύθος της "κατάρας" που μας ακολουθεί, και οι ονομασίες "άτυχος", "το κάρμα μου" και άλλα τέτοια παραμύθια...
Η επανάληψη των συμβάντων, απλά μας υποδεικνύει που χρειάζεται να εμβαθύνουμε...Δικά μας δημιουργήματα είναι, αλλά απλά δεν αναγνωρίζουμε το "μας" σε άλλο επίπεδο εκτός από το φυσικό...
Συνειδητή εργασία, περιλαμβάνει αυτό το "μας" από όποιο πεδίο προέρχεται...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

μάλιστα έχω παρατηρήσει οτι γίνεται και ακόμα πιο έντονο και επίπονο, ίσως γιατί υπάρχει η αντίσταση, ή ίσως γιατί πιστέυουμε ότι με την επιφανειακή αλλαγή όλα εξαφανίζονται και όταν ξεπηδούν........ ανώμαλη προσγείωση

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

είναι η ημέρα της δράσης μέσα στην σιωπή...
το νιώθω, δεν το βλέπω...

το νιώθω, δεν το βλέπω...

και το πρωϊ σοβαρεύουν!!!!!.
΄Οσο για τη φυγή , όλοι λέμε να φύγω να σωθώ , αμ δε!!!
Κάτσε κάτω από την μπάρα , θα σε πλακώσει δεν λέω ,
αλλά στο τέλος θα την σηκώσεις και τότε τι ικανοποίηση
και τι ομορφιά!!!!!!'
Και αυτό για τη Γαλάζια
http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc
Ηλία μου όλο το βράδυ κάνουν πάρτυ εδώ
και το πρωϊ σοβαρεύουν!!!!!.
΄Οσο για τη φυγή , όλοι λέμε να φύγω να σωθώ , αμ δε!!!
Κάτσε κάτω από την μπάρα , θα σε πλακώσει δεν λέω ,
αλλά στο τέλος θα την σηκώσεις και τότε τι ικανοποίηση
και τι ομορφιά!!!!!!'
Και αυτό για τη Γαλάζια
http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- galazia_sfaira
Λενιώ μου ειμουν δέκα χαρες,ήρεμη και χωρις κανενα ζορι.Ολα προέκυψαν μέσα σε ενα τέταρτο.Ηταν σαν τσουνάμι.
Εγω οταν πεσω ν ακοιμηθώ δε κοιμαμαι σαν πουλάκι.Χθες ηταν ολα τα πανω κατω στην κυριολεξία.
Αυτο το" "ένοιωσα ανακούφιση μου"" έκατσε στο λαιμό και χτύπησαν μπιέλες.(δεν ξερω πως γραφεται αυτο το μπιέλες) :roll:
Εγω οταν πεσω ν ακοιμηθώ δε κοιμαμαι σαν πουλάκι.Χθες ηταν ολα τα πανω κατω στην κυριολεξία.
Αυτο το" "ένοιωσα ανακούφιση μου"" έκατσε στο λαιμό και χτύπησαν μπιέλες.(δεν ξερω πως γραφεται αυτο το μπιέλες) :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 23 Σεπ 2008 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
χαχαχαχα....το φόρουμ της "σφαλιάρας" θα το ονομάσουμε...
πάει σαν το ντόμινο...την τρώει ένας, και παει αλυσσιδωτά στον επόμενο... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελενάκι, χαίρομαι για ότι έρχεται...
αετούλι, κουράγιο κοριτσάκι μου...
πάει σαν το ντόμινο...την τρώει ένας, και παει αλυσσιδωτά στον επόμενο... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελενάκι, χαίρομαι για ότι έρχεται...
αετούλι, κουράγιο κοριτσάκι μου...