μμμ...να σου πω...γενικά δεν μου αρέσουν οι άνδρες που δεν πιστεύουν ότι ειναι άνδρες, και θέλουν να το αποδεικνύουν με όποιο πρότυπο τους έχει σφηνωθεί...
οι τριχες δεν ξέρω αν με αφορούν...
πάντως μου αρέσει πολύ ο Λέγκολας! ΄Ισως γιατι βγάζει σε ισορροπία την θηλυκή με την αρσενική ενέργεια, και γενικά έχει προτερήματα που δεν βρίσκεις εύκολα...
Οπότε μια χαρά είμαι και μόνη μου! Κατάλαβες ε? το θέμα μας δεν ειναι οι τρίχες!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ
Είπα να σας πω μια καλησπέρα ,
αλλά εσείς ασχολείστε με τρίχες :lol: :lol: :lol:
ΑΑΑΑ και μια γλυκιά καλησπέρα στον Γιάννη τον καρδούλη μας
αλλά και στο άλλο το Γιάννη τον σύντεκνο, που απ΄ότι
βλέπω έχει γίνει το μήλον της έριδος :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
[/quote]Οπότε μια χαρά είμαι και μόνη μου! Κατάλαβες ε? το θέμα μας δεν ειναι οι τρίχες!! χαχαχαχαχαχαχα!!!! [/quote]
Βρε κοριτσια (απευθυνομαι μονο στα κοριτσια) κυττάζοντας πίσω τη ζωή μου και αναλογιζόμενη τους αντρες που πέρασαν (σοβαρές σχέσεις και μη)δεν μπορώ να συμπεράνω τελικά ποιοι αντρες μου αρέσουν......ολοι διαφορετικοί ήταν....
Μάλλον τελικά μου αρέσουν ολοι.....
Χιουμορ κάνω ε.....μη βάλετε άλλα με το μυαλο σας.....
Η πτηση μας ειναι για 22.00 αλλα το αεροπλανο μας ειναι ακομη στην αθηνα λογω κακοκαιριας!
εν τω μεταξυ γμ την ατυχια μου γμ συνταξιδευω με ενα γκρουπ του πατριαρχειου δηλαδη ειμαι αναμεσα σε καμια 50αρια γριουλες χουφταλα και με κοτσο και μυριζουν ναφθαλινη και τις συνοδευει ενας μοσχαναθρεμενος παπας!
χαθηκε να συνανταξιδευω με κανενα κολλεγιο θηλεων?
gilda έγραψε:Βρε κοριτσια (απευθυνομαι μονο στα κοριτσια) κυττάζοντας πίσω τη ζωή μου και αναλογιζόμενη τους αντρες που πέρασαν (σοβαρές σχέσεις και μη)δεν μπορώ να συμπεράνω τελικά ποιοι αντρες μου αρέσουν......ολοι διαφορετικοί ήταν....
Μάλλον τελικά μου αρέσουν ολοι.....
Oπως διαφορετικα τα κομματια μεσα μας καλό μου Gildaki.
Kάθε φορα κι ενα για επεξεργασία.........άντρας πολαβαρύς,άντρας μαλακός,αντρας κουλτουριαρης,αντρας φευγατος....
κομματια να θες
silver29 έγραψε:καλησπερα απο το αεροδρομιο Ιπποκρατης της Κω!
Η πτηση μας ειναι για 22.00 αλλα το αεροπλανο μας ειναι ακομη στην αθηνα λογω κακοκαιριας!
εν τω μεταξυ γμ την ατυχια μου γμ συνταξιδευω με ενα γκρουπ του πατριαρχειου δηλαδη ειμαι αναμεσα σε καμια 50αρια γριουλες χουφταλα και με κοτσο και μυριζουν ναφθαλινη και τις συνοδευει ενας μοσχαναθρεμενος παπας!
χαθηκε να συνανταξιδευω με κανενα κολλεγιο θηλεων?
γμ την ατυχια και παλι..
φιλακια!
Πάλι καλά που δεν ψέλνουνε να λές... χααχχαχαχα :lol: :lol:
Μετα το ανακαλυψα κι εγω....κι ελεγα μα καλα ρε παιδι μου δεν ξερω μητε τι θελω μητε τι ψάχνω......που ναξερα πως μονο εμενα αναζητουσα καιμιας και δεν εβλεπα διαφορετικά μου το εφερνα με τον μονο κατανοητο τροπο.ΣΧΕΣΗ χεχε
Παρτε να χετε δηλαδης.... :roll:
Γιαννάκη είδες τι παθαίνεις για να με κοροϊδεύεις?
την άλλη φορά που θα το κάνεις, θα συνταξιδεύεις με ολόκληρο το πατριαρχείο, που θα έχει πάει εκδρομή με τα καπή... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ????????
ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ???????
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
evi έγραψε:Σε καλό δρόμο είσαι ... :lol: :lol:
Αν αρχίσεις να τραγουδάς τα "χριστιανόπουλα θα πάνε με φτερά..." ε, τότε είναι ώρα να αλλάξεις πτήση... :mrgreen:
εγω καλου κακου θα κοιταξω να ειμαι κοντα στον πατερ...
οχι γιατι ειναι αντιπροσωπος κλπ κλπ
απλα σε περιπτωση πτωσης θα τον αρπαξω αγκαλια και ετσι τροφαντος που ειναι θα πεσω πανω στα μαλακα