"...με τη βουληση μας!" ποσο ωραια ειναι οταν αλλαζουμε με αποφαση. πιο συχνα βεβαια οταν δεν εχω αλλη επιλογη.
ιδανικα ταυτιζονται ετουτα τα δυο(?).
και ποση αναγκη εχω την αποδοχη του/των αλλου/ων. η αυτο που νομιζω/εχω μαθει για αποδοχη. και εκεινες τις στιγμες υποτασομαι. και φοβαμαι. ή γιατι φοβαμαι. λες και η ζωη μου ειναι ματαιη χωρις τους αλλους. εγω ειμαι σκατενιος, δεν την αξιζω. λυπαμαι και θυμωνω την ιδια στιγμη. πλεον περισοοτερο θυμωνω. και μετα σκεφτομαι 'τι νοημα εχει?', ειμαι διατεθημενος να κανω κατι για αυτο? αν οχι, να το παρω αποφαση τουλαχιστον. ναμαι συνεπης. Αλλα μετα θα θελω να τελειωνω με τη ζωη. και ειναι ωραια εδω. με ολες τις προκλησεις που παρουσιαζονται. το χω νιωσει αυτο και εκεινες τις στιγμες
ημουν χαρουμενος χωρις λογο.
κρατα ετουτη η χαρα, λες και αποθηκευεται καπως, και εκφραζεται, μερικους μηνες και μετα, τσουπ!, νατη παλι η αναξιοτητα και η ανεπαρκεια. εκφραζονται κιαυτες... ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα πλεον, γιατι και τις πιο σκοτεινες στιγμες τις βλεπω σαν παιχνιδι ολο και πιο συχνα. ισως βεβαια ειναι απλα διαχειριση αυτο. ομως τις πιο φωτεινες στιγμες
δεν υπαρχει διαχειριση. απλα ειναι (και ειμαι) ετσι.
νατος βεβαια παλι ο διαχωρισμος!
Αυτός που πληγώνει όμως και αυτός που πληγώνεται έχουν ένα μη υγιές καθρέφτισμα… Γιατί στην ουσία είναι «εγώ ο ίδιος», με διαφορά στην ερμηνεία του «Εγώ»…
Ποιος είσαι βρε άνθρωπε?
ο κοσμος και ο θεος ειμαι. ομως μηπως η ερμηνεια μου ειναι και παλι αφοριστικα βολευτικη? λες; μπα οχι μωρε. κατσε να παρω τηλ εκεινο το κοριτσι που με φτηνει τοσο καιρο κιεγω τρεχω να ζητιανεψω λιγη περισσοτερη προσοχη. αντρικια πραματα! εχουμε και αξιοπρεπεια!

... αααχχχ...

επισης, μηπως ο 'θεος' χρειαζεται να χασει μερικα κιλα μετα τις γιορτες?? δεν ξερω ποιο ειναι πιο δυσκολο!!

Βασω, παιδια ολα

"Τα πράγματα δεν αγγίζουν την ψυχή αλλά στέκουν ακίνητα έξω από αυτήν, ενώ οι ενοχλήσεις προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από κρίση που σχηματίζουμε μέσα μας γι΄αυτά." Μάρκος Αυρήλιος