απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Με συγκίνησες Ευάκι μου ,δεν το θυμόμουν αυτό.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:D :D :wink:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ειναι δυνατον,ενω δεν ξερεις[ακομη]ρεικι τι εστι,να εχεις εκ του μακροθεν''επαφη-διαλογο-επικοινωνια''κι αυτη την αισθηση του''στελνεις...λαμβανω...λαμβανεις...στελνω''λες και συμβαινει μεσ'το δωματιο το σεμιναριο και μεσα σου η συνεδρια???
Ναι Αλέξανδρε είναι δυνατόν!!!την πρώτη φορά που μου έκαναν Ρεικι πονούσε πολύ η κοιλιά μου απο την περίοδο!!η συγκεκριμένη κοπέλα κιόλας δεν ακούμπησε καθόλου τα χέρια της πάνω μου(μπορεί να γίνει και έτσι μια κανονικότατη συνεδρία), φαντάσου την έκπληξή μου όταν ξεκινησε και ενώ δεν ένιωθα κοθόλου να με ακουμπάει ένιωθα μια πολύ γνώριμη ζεστή αίσθηση, σαν να ήταν απο πάντα εκεί!!και ήταν απο παντα εκεί, σε όλους μας είναι αρκεί να ανοιξουμε την καρδιά μας και να αφήσουμε όλο αυτό να ρεύσει μεσα μας!! :D :wink:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Διάβαζα σε ενα κείμενο για τον μηχανισμό της μνημης, μια φράση που εχω δεί και εδω << Κυτταρική μνήμη >>
Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται τι εννοεί με αυτή ? Πως θυμάται το κύτταρο????????
Ακόμα και η συμπαγής ύλη της διάστασης που ζούμε αποτελείται απο κινούμενα σωματίδια σε ενεργεικό επίπεδο, στο φυσικό είναι τα κύτταρά μας, είναι η σύστασή μας στο υλικό πεδίο!!αφου λοιπόν είναι αυτά απο τα οποία αποτελούμαστε, θυμούνται!!όταν λοιπόν κάτι γίνεται σε επίπεδο πλέον συνήθειας, η πληροφορία αυτη περνάει και καταγράφεται σε όλο μας το είναι!τοσο σε ενεργειακό όσο και σε υλικό επίπεδο!!άρα όταν συνειδητοποιούμε κατι, υπάρχει απόσταση μεχρι να το διαγράψουμε και ως καταγραφή κυτταρικής μνήμης γιαυτό και λέμε ότι χρειάζεται και η δική μας δουλειά, η επαφή με αυτη την καταγραφή σε συναισθηματικό και όχι μόνο σε νοητικό επίπεδο!αλλιώς δεν διαγράφεται και ξεπροβάλει πάλι με την πρώτη ευκαιρία σαν να μην δουλέψαμε ποτέ με το ζητούμενο που μας απασχολεί!φανταστείτε τωρα τι καταγραφές υπάρχουν στον Αστρικό φορέα, ο οποίος είναι και ο ίδιος σε κάθε ενσάρκωσή μας!!!αρα υπάρχουνι και καταγραφες ροηγούμενης ζωής, που βρίσκονται σε υποσυνείδητο επίπεδο και χρείαζονται ανάσυρση και αποκωδικοποίηση!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

και λέμε ότι χρειάζεται και η δική μας δουλειά, η επαφή με αυτη την καταγραφή σε συναισθηματικό και όχι μόνο σε νοητικό επίπεδο!αλλιώς δεν διαγράφεται και ξεπροβάλει πάλι με την πρώτη ευκαιρία σαν να μην δουλέψαμε ποτέ με το ζητούμενο που μας απασχολεί!
Αλλο κατανοώ κι αλλο βιώνω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αλέξανδρε ναι γίνεται ανεξάρτητα του αν το πιστεύει κανείς η όχι.
Θα το δείς :D σε λίγες ημερες.
Επισκέπτης

Κορίτσια αν κατάλαβα καλά , τα κύτταρα μας εχουν μια μνήμη μηχανική , που προερχεται απο την επανάληψη?

Τα ακασικά αρχεία πως συνδέονται η εννοείτε οτι όπως εκεί υπαρχουν ολες οι καταγραφές το ίδιο γίνεται και με τα κυτταρα μας?
Αν είναι ετσι τότε ακούγεται πολύ δύσκολη η ''διαγραφή'' ..... :?

Αν γίνεται θα ήθελα ενα απλό παράδειγμα ....[ το θέμα που διάβαζα σχετιζονταν με θεραπείες ...]
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αετούλι θα σουπω απο αυτά που εγώ καλούμε να δουλέψω!!αν λοιπόν υποθέσουμε(το λέω υποθέσουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρη για προηγούμενη ζωή, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ αυτό το κομμάτι ως τώρα) ότι σε κάποιες αρκετές προηγούμενες ενσαρκώσεις μου προδόθηκα σε ερωτικό επίπεδο(άφησα εγώ δηλαδή με την έλλειψη αυτοεκτίμησης μου να μπλεχτώ σε κατι τέτοιο γιατί έπρεπε να εκπαιδευτώ) υπάρχει κταγραφή στον Αστρικό μου φορέα αυτού του φόβου της προδοσίας!!

απο τη στιγμή λοιπόν που δεν κετάφερα να διαγράψω την καταγραφή την φέρω και σε αυτη την ενσάρκωση για διαγραφή!!για να αφυπνιστεί η κυταρική μου μνήμη, ο Αστρικός μου φορέας στέλνει το ανάλογο σήμα γύρω μου και εγώ έλκω τον ανάλογο σύντοφο έτσι ωστε να υπάρξει η κατάλληλη αφορμή για να βγει αυτό στην επιφάνεια και να δουλευτεί!!!λόγω της απειρίας μου και της έλλειψης συνειδητότητας, ο πρώτος σύντροφος που έλκω αφήνω και με προδίδει και έτσι αφυπνίζεται αυτη η καταγραφή και στην τωρινή μου ζωή, όπου εγώ μεχρι να συνειδητοποιήσω πράγματαγια μενα προδίδομαι ξανά και ξανά!!!

φτανω λοιπον ε ενα σημείονα πω!ΌΠΑ κατι δεν παει καλά εδώ!κατι δεν κάνω εγγώ σωστά απο εκεί και πέρα αρχίζει και η δουλειά προς τα μεσα γιαυτό το θέμα έτσι ωστε να γίνει η διαγραφή και να επέλθει η ισσορροπία!!! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τα ακασικά αρχεία πως συνδέονται η εννοείτε οτι όπως εκεί υπαρχουν ολες οι καταγραφές το ίδιο γίνεται και με τα κυτταρα μας?
Αν είναι ετσι τότε ακούγεται πολύ δύσκολη η ''διαγραφή'' .....
Τα Ακασικά αρχεία είναι όλες οι καταγραφές του Αστρικού φορέα απο προηγούμενες ενσαρκώσεις, καρμικές οφειλές είναι σύνηθες να λέγονται επίσης, απλά αυτός ο όρος εμένα με παραπάμπει σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και τιμωρία και δεν τον πολυσυμπαθώ!!!αυτό γίνεται και με τις καταγραφές των κυττάρων μας!!όσο για το άν είναι δύσκολη ή καταγραφή ή όχι, δεν ξέρω να σου απαντήσω ψύχραιμα γιατί είμαι μεσα στη διαδικασία αυτη και τρώω τη σκιά με το κουτάλι!!!! :?

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Την γνώση των αιθερικών πεδίων δεν μπορεί κανείς να την περιγράψει.
Πρόκειται για πλήρη συνειδητοποίηση και γνώση αυτού που δεν μπορεί να διδαχτεί και ούτε ποτέ να αποδειχτεί.
Κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει πλήρη συνείδηση των αιθερικών αυτών πεδίων, ενόσω ζει περιορισμένος στην φυσική διάσταση, και ότι αντιλαμβάνεται, είναι άμεσο, με απευθείας συνειδητοποίηση από τον ίδιο, ανάλογα με την διεύρυνση της συνειδητότητάς του.

΄Εχουν γραφτεί πάρα πολλά για την γνώση που ενυπάρχει μέσα μας, και αυτό έχει αναφορά στην κυτταρική μνήμη που φέρει η ψυχή μας σε κάθε ενσάρκωση.
Καμία αναφορά δεν μπορεί όμως να αντικαταστήσει την δική μας αντίληψη και συνειδητοποίηση της αιτίας και του αποτελέσματος της μνήμης αυτής, που η αναφορά της είναι συναισθηματική αρχικά.
Το έργο της ψυχής σε κάθε ενσάρκωση είναι να διαγράψει αυτές τις μνήμες (πράγμα όχι απλό, όπως εντόπισες Ελενάκι) ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην αρχέτυπη γνώση του πνεύματός της.

Τα υλικά κύτταρα συνδέονται με αυτές τις μνήμες της ψυχής μας μέσω του dna το οποίο περιέχει και τις μνήμες των γενεών, καθώς και τα ασυνείδητα πρότυπα από το συλλογικό ασυνείδητο.
Υπάρχει όμως και το «άγνωστο» μέρος του dna που δεν έχει ακόμα αποκαλυφτεί στην επιστήμη (και δεν ξέρω αν αυτό γίνει ποτέ) που περιέχει τις πνευματικές μας μνήμες, και το οποίο μέρος είναι «συρρικνωμένο» και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους, αν δεν γίνουν προηγούμενα οι διαγραφές της κυτταρικής μνήμης της ψυχής.

Είναι μία αλυσίδα καταγραφών που χρειάζεται και αλυσσιδωτή επεξεργασία διαγραφής, ώστε η αρχέτυπη γνώση να μπορεί να είναι προσβάσιμη στην διάνοια (με τον νου δεν έχουμε ελπίδα ε?).
Επίσης μέσω αυτής της επεξεργασίας, διακόπτουμε κάθε σύνδεση με προγονικές κληρονομικές ασθένειες και πρότυπα.

΄Όταν εργαζόμαστε στην ψυχική μνήμη, εργαζόμαστε παράλληλη και στην κυτταρική μνήμη και η μία αποκαλύπτει στην άλλη την αρχέτυπη γνώση, ώστε να γίνεται η ζωή πολυδιάστατη και να μην αυτοπεριορίζεται στο φυσικό πεδίο της εκδήλωσης.

Τα ακασικά αρχεία, για μένα είναι ένας μύθος που εδόθη από κάποιους εσωτεριστές της ανατολής, δίνοντας ένα άλλο όνομα στα πεδία του πνεύματος, αυτά που εμείς ονομάζουμε 5η διάσταση.
Στο πνευματικό μας πεδίο είναι καταγεγραμμένα όλα όσα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν από την διαδρομή της ψυχής και όχι μόνο… Αυτό το πεδίο έχει ονομαστεί από πολλούς δυτικούς εσωτεριστές, 5η πνευματική διάσταση, και η πρόσβαση εκεί μας δίνει και την δυνατότητα να έχουμε αυτό που λέμε «εσωτερική γνώση»…

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και κατανόηση με τους αιθερικούς χώρους, μα ξαναλέω ότι η αντίληψη τους, και σαν έννοια και σαν αλήθεια είναι με απευθείας συνειδητοποίησή τους.
:D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Τα ακασικά αρχεία, για μένα είναι ένας μύθος που εδόθη από κάποιους εσωτεριστές της ανατολής, δίνοντας ένα άλλο όνομα στα πεδία του πνεύματος, αυτά που εμείς ονομάζουμε 5η διάσταση.
Νοιώθω αυτην την αληθεια των πεδίων του πνευματος,εννοω την νοιωθω πιο οικεία σε σχεση με την ονομασία οπως ειπες "Ακασικά αρχέια".Σημασία δεν εχει το ονομα αλλα η ύπαρη αυτων και πως γίνεται αντιληπτη απο τον καθένα,αν γίνει.
Να σαι καλα!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Ευχαριστώ παιδιά.
Kalliopi

Δημοσίευση από Kalliopi »

Τα Ακασικά Αρχεία βρίσκονται στην πέμπτη διάσταση; Αν υπάρχουν, φυσικά.
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling

http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Επισκέπτης

Καλλιόπη αν κατάλαβα καλά , η Βάσω θεωρεί αυτό που ονομάζεται ακασικά αρχεία ως την πέμπτη διάσταση.
Αν με αυτή την εννοια, εννούμε τις επιγνώσεις που εχουμε και που καμία φορά αυξάνουν , πρέπει να υπάρχουν και η αντίληψη τους να εξαρτάται απο το βαθμό σύνδεσης με τον εσωτερικο αγνό εαυτό μας.
Αυτά τώρα τα γράφω , χωρις να μπορω να τα εξηγήσω .....πιο καλά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν με αυτή την εννοια, εννούμε τις επιγνώσεις που εχουμε και που καμία φορά αυξάνουν , πρέπει να υπάρχουν και η αντίληψη τους να εξαρτάται απο το βαθμό σύνδεσης με τον εσωτερικο αγνό εαυτό μας.
Eλενάκι, ακριβώς αύτό!

Ο βαθμός σύνδεσης με το πνευματικό μας πεδιο, που πολλοί ονομάζουν Ανώτερο Εαυτό, αγνό εαυτό, πνεύμα, κλπ. σου δίνει και την δυνατότητα να έχεις άμεση αντίληψη των αρχετύπων, που περικλείουν την γνώση.

Η σύνδεσή μας με το πνευματικό μας πεδίο, Καλλιοπίτσα, δεν γίνεται με μιάς, αλλά υπόκειται σε βαθμίδες.

Αυτό που αναφέρεται σαν 5η διάσταση, δεν είναι η ολοκλήρωση της σύνδεσης, αλλά υπάρχουν στάδια που προσεγγίζεται. Τα στάδια αυτά έχουν να κάνουν με τις επιγνώσεις που συνειδητά φέρνεις στην ζωή σου, όσο εργάζεσαι με τις ψυχικές μνήμες, μέχρι να διαγραφούν ολοκληρωτικά.

Ο αστρικός κοσμος, η 4η δηλαδή διάσταση, εκεί που η ψυχή βιώνει την ζωή της με άλλον τρόπο από ό,τι εδώ στην 3η, δεν έχει καμία σύνδεση με την ψυχή πια, η οποία αρχίζει να εργάζεται στην 5η διάσταση με την διάνοια (συναισθηματικό και νοητικό πεδιο χωρίς μπλοκάρισμα).

Στην 5η διάσταση εργάζεσαι με το πνευματικό πεδίο σου αρχικά, μέχρι την πλήρη κατανόηση του επιπέδου αυτού, ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο κατανόησης, που για μενα είναι η 6η διάσταση.

Αλλά να μην σας μπερδεύω...

Η ουσία είναι οτι, στο κάθε στάδιο έχεις και τις αντίστοιχες επιγνώσεις, και εσωτερικές καθοδηγήσεις.
΄Οταν έχεις "κατακτήσει" το πνευματικό σου πεδίο της 5ης, σταματά η καθοδήγηση να έχει την έννοια "δάσκαλος-μαθητής" και γίνεται συνεργασία με τις πνευματικές οντότητες, αφού πλέον έχει επανέρθει η συνειδητότητά σου στην θεϊκή της υπόσταση και δεν έχεις δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από τον αστρικό κόσμο, που είναι και το εμπόδιο της συνειδησης να εκδηλώνει τον πνευματικό της εαυτό στον φυσικό της κόσμο!

Δυσκολες έννοιες για κατανόηση και για περιγραφή.
Η αντίληψη του καθενός ειναι σημαντική για την εξελικτική πορεία του. ΄Οπως επίσης και το στάδιο ωριμότητα, που μπορεί ο καθένας μας να κάνει το κάθε του βήμα.

Το στάδιο ωριμότητας έχει την έννοια της ενεργοποίησης της θέλησης για να μπορέσει κανείς να εργαστεί συνειδητά με το πνευματικό του πεδίο, σαν εσωτερική παρόρμηση και δεν έχει να κάνει καθόλου με τις εξωτερικές συνθήκες της φυσικής ζωής του.

Δεν προσεγγίζεις αυτά τα πεδία για να ζήσεις καλά εδώ, αλλά η ζωη εδώ με πλήρη συνειδηση, ειναι το αποτέλεσμα αυτής της πλήρους συνειδησης του Εαυτού!

Το να θέλεις να ολοκληρώσεις το έργο της ψυχής σου, δεν έχει να κάνει με τον φόβο της φυσικής ζωης και την επιθυμία να ζήσεις κάπου αλλού, τελειώνοντας με τις ενσαρκώσεις.

Η ενσάρκωση επεξεργαζόμενη με την λογική μόνο, είναι ένα πεδίο που ο άνθρωπος θέλει να υπερβεί και να μην έχει αιτία πια να υπάρχει.

΄Οταν αυτό το πεδίο το βιώνεις με την συνειδητότητα σου, τότε δεν περιέχει δυσκολία, πόνο, ασθένεια, αλλά είναι ένα ακόμα πεδίο εκδήλωσης, αφού αντιλαμβάνεσαι πια παντού την θεϊκότητα της ζωής.

:D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”