Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να σας πω το πόσο κουράγιο μου δώσατε σε μια στιγμή τόσο δύσκολη που τα σενάρια του μυαλού είχαν πάρει φόρα και έτρεχαν..., σε μια στιγμή που η μοναξιά μου είχε χτυπήσει κόκκινο...!
Πραγματικά δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε το "Μαζί" τι μαγικές διαστάσεις μπορεί να πάρει, ούτε τη δυναμική που θα μπορούσε να έχει ένα site για κάποιον άνθρωπο στην άλλη άκρη της γης!!!
Με βοηθήσατε παιδάκια όσο δνε φαντάζεστε!!! Πιστεύω πως ο τρόπος που διαχειρίστηκα μέσα μου αυτό το συμβαν δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που θα το διαχειριζόμουνα αν δεν σας είχα συναντήσει ποτέ στο δρόμο μου!!!
Να δειτε που θα πάω αύριο και όλα μου τα σεναρια θα ακυρωθούν πανηγυρικά το ένα μετά το άλλο... Πολύ κακό για το τίποτα θα είναι!!!
Το ερώτημα είναι τι μυνήματα πρέπει να πάρω από όλο αυτό;;;
Μόνο για σήμερα σας ευχαριστώ πολύ!
Μόνο για σήμερα νιώθω ευγνωμοσύνη!
Μόνο για σήμερα σας αγαπάω πολύ πολύ!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αι στα διαλα τα κωλοσενάρια!!!
...Και μου αρέσει που αναρωτιώμουνα κι όλας τι μύνημα θα μπορούσα να πάρω από όλο αυτό!!!
Και να που μου ήρθε η απάντηση, εννοείται: "για παρ'το λίγο αλλιώς και χαλάρωσε λίγο, γιατί βρίσκει"
Μύνημα ελήφθη συμπανάκι!
...όπως και να έχει σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πολύ!!!!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...