Ρε παιδάκια να σας πω κάτι;
...Εδώ και μια εβδομάδα περίπου ένιωθα μια ελαφριά ενόχληση στον λαιμό,αλλά δεν έδινα σημασία... Περνώντας οι μέρες, αυτή η ενόχληση γίνεται όλο και πιο έντονη... Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μια ενόχληση - πονόλαιμος όπως εκείνους που κάνω συνήθως... ήταν μια ενόχληση στο σημείο που έχουμε εμείς οι άντρες την καρωτίδα. Σήμερα λοιπόν πήγα στο γιατρό...
Το ψηλάφισε από εδώ, το ψηλάφισε από εκεί... Μου είπε ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά μου είπε να επισκεφτώ έναν άλλο γιατρό για να μου περάσουνε μέσα από τη μύτη σωληνάκι και να δουν με κάμερα τι συμβαίνει! Αυτό ήταν! Με το που ακούω εγώ σωληνάκι, χέστηκα πάνω μου...! (Να τα λέμε!) Παρ όλα αυτά το ραντεβού κλείστηκε για την Πέμπτη στις 3!
Μου έκανε διάφορες ερωτήσεις (τύπου πότε είχα για τελευταία φορά σεξουαλική επαφή, αν υπάρχει στην οικογένεια ιστορικό καρκίνου, αν υπάρχει μόλυνση του αέρα στο περιβάλλον εργασίας μου, αν είχα ποτέ πρόβλημα με τις φωνητικές μου χορδές...), οι οποίες με τρομάξανε λίγο και από τότε που έφυγα από το ιατρείο νιώθω πολύ άσχημα... Και πολύ μόνος... Μήνες είχα να αισθανθώ έτσι... Για να μην πω από τότε που έμενα ακόμα με τον ξάδερφο μου και τον καλό του.
Σκέφτομαι και λέω, χαλάρωσε μια απλή εξέταση είναι για να βαβαιωθεί ο γιατρός πως όλα πάνε καλά... Μετά πάλι λέω και αν είναι αυτό...; Και αν είναι το άλλο...; Ή το παράλο...;
Επίσης δε θα ήθελα να πάω μόνος μου σε αυτό το ραντεβού, αλλά τι να πω και σε ποιόν... Σκέφτομαι επίσης μήπως ξύπνησε το κακομαθημένο παιδάκι μέσα μου και θέλει να τραβήξει προσοχές και να κάνει τα δικά του. ...Ή μήπως όλο αυτό είναι απλώς φόβος; Όπως και να έχει, λέω στον εαυτό μου: μόνος σου θα πας, τέρμα!
Αλλά ότι νιώθω άσχημα, απέραντη μοναξιά και μια ματαιότητα γενικότερα, το νιώθω... Δε θα σας πω ψέμματα... Νιώθω τόσο άσχημα που μου έρχεται να τα μπήξω από την απελπησία!!!