Μιλαμε για θαύματα Ευάκι?Ετσι θα ήθελα το σπίτι μου...αλλά δεν μπορω...είμαι τεμπέλα βασικά....κακομαθημενο μοναχοπαίδι...
Το περίεργο είναί ότι κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, έτσι νομίζω τουλάχιστον... γιατι το να μην ασχολούμαι πολύ με το σπίτι(προς θεού, καθαρο ειναι, τακτοποιημένο δεν είναι) οι άλλοι το εκλαμβάνουν σαν φροντίδα μόνο για τον εαυτό μου και για τίποτα άλλο!
Παλιότερα το χαρακτηριδτικό μου ηταν μολις γυριζα απο την δουλειά κι εβλεπα μια άχνα στα τζαμια....οπως ειμουν με τα ρουχα ν απαω να τα καθαρισω.Η καθαριότητα ηταν εξω απο μενα.......κι ολο καθαριζα αλλα......τιποτα δεν φανταζε καθαρό,για μεσα μου ειμουν πνιγμενη.Τωρα Τζιλντακι ολα ειναι τακτοποιημενα ακομα κι αν φαινονται ατακτοποιητα,γιατι ειμαι καλα,γιατι με βρήκα,γιατι με αγαπησα,και γιατι εμπιστεομαι οτι ολα γίνονται.
Το βλεπω και με το φαγητο.Ολοι σκαν τι θα φανε με την αυριο.Εγω καθε μεσημερι τρωω μαζι με το μωρο αλλα ποτε δεν εχω φαγητο.
Πως γινεται δεν το ξερω.εχουν ερθει μερες πουερχομαι να μαγειρεψω και η γειτονισσα μου μουχει φερει φαγητο ζεστο κι υπεροχο χαχα.Η ζωή ειναι μαγεια!
Ενα άντρα δεν μπορω να βρω οπως τον θελω ρε γαμωτι μου.....ισως γιατι τον θελω λιγο κι οχι πολυ....χεχε:D
Γιάννη σε προειδοποιώ μην πεις κουβέντα μαζι με την Ευη σας έφαγα.
Ρε Ευη μην ....μην ...τσσσσσσσσ!! 8)
Α, σφαιρούλα μου κι εγω το έχω ξεκαθαρίζει αυτό μέσα μου....είμαι μόνη μου γιατι φαίνεται ότι το θέλω, όχι γιατι έχω μεγαλώσει και δεν με κυττάζει κανένας ή γιατι δεν υπάρχουν άντρες....
Ασε που ολους τους εδιωχνα....κάτι σημαίνει κι αυτό......