ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλησπερα!

εδω εχει πολυ ηλιο!

προσπαθω να συνελθω πινοντας καφεδακι απο τις χθεσινοβραδυνες τεκιλες που ρεεουν ακομη στο αιμα μου

:D :D
Επισκέπτης

Νοιώθω μοναξια γιατι έχω 5 πλυντηρια να σιδερώσω και δεν με βοηθαει κανεις!
Επισκέπτης

Καλησπέρα γλυκε μας Γιαννάκη, μας έλειψες...

Τεκιλες βρε θηριο, ε......

Τις κακες νεράιδες της Κω τις είδες?
Επισκέπτης

οχι δεν τις ειδα!!!

ειδα μονο ομορφες νεραιδες!

ασε στο τσακ την γλιτωσα να ερωτευτω εχθες βραδυ αλλα κρατηθηκα :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βρε μανάρι τι θες και συ τώρα και μπλέκεσαι με σιδερώματα!!σάμπως ξέρεις τι θα φορέσουμε απο Δευτέρα???εγώ κάθομαι μπροστά στη στίβα και περα απο εσώρουχα και πετσέτες, τα άσπρα το βρίσκω ανούσιο να σιδερωθούν, τα αμάνικα επίσης, τα κοντομάνικα ντεμί!!άρα.....τι χολοσκάς!!άσε να δείξει ο καιρός τια πο όλα τελικά θα χρειαστούμε γιατί μας τα λέει λίγο μπερδεμένα!!! :wink: :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πάρε μια γυνάικα πουλάκι μου να στα σιδερωσει και μετα ξαναρχιζεις και βαζεις πλυντηρια με άνεση.Ολα θα είνα τακτοποιημενα ουτε αγχος ουτε τιποτα.Προς το παρον κυκουλωσε τα με ενα σεντονακι και βγες απο το δωματιο.
:D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Ακούστε τι έχω κάνει...επάνω στο κρεββάτι μου μια και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω(!) μέσα στους επόμενους μήνες(!) τα έχω ολα ωραια διπλωμένα και τακτοποιημένα.....

Επίσης τις βαλιτσες μου, γιατι ταξιδευω συχνά τις έχω μέσα στο δωμάτιο μου...πηδάς για να περάσεις....

Τα τελευταια πλυντηρια τα έβαλα επάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας....

Δηλαδη δεν υπάρχει χώρος πουθενα για τίποτα....

Οση ώρα δεν εγραφα εδώ...σιδέρωνα!

Οσο για τη γυναικα που λες σφαιρουλα, δεν μπορώ πλεον να δινω πενηνταρικα, προτιμω να τα ξοδέψω αλλού και δεν μπορώ και να έχω έναν ξένο ανθρωπο στα πόδια μου!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

καλησπέρα αγαπούλες!

εγώ το τέρας στίβα το αντιμετώπισα εχθές μετά απο τρείς εβδομάδες που στέκονταν υπομονετικά και με κοιτάζανε, χαλαρά 8)

όταν δεν έχεις πια εσώρουχα να βάλεις τότε αρχίζεις και το σκέφτεσαι σοβαρά :lol:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ακαταστασία στο εξωτερικό περιβάλλον αντικατοπτρίζει και την εσωτερική, όπως και το αντιθετο, με την απόλυτη τάξη.

Ενα σπίτι ειναι ζωντανό και χαρούμενο, όταν οι εξωτερικες εργασίες μας είναι μία απλή διαδικασία, που χρειάζεται στην φυσική μας ζωή, όπως τόσες άλλες...

Ενας εσωτερικός κόσμος είναι ζωντανός και χαρούμενος, όταν η εσωτερική εργασία μας δεν είναι μια απλή διαδικασία που χρειάζεται, αλλά μια φυσική καθημερινότητα, όπως τόσες άλλες...

Τζιλντάκι οι στίβες ρούχα, είναι όσα υπάρχουν στην αποθήκη του μυαλού και δεν μπορούν να ταχτοποιηθούν...
Κανείς δεν θα "σιδερώσει" για εμάς, αν εμεις πρώτα δεν τακτοποιήσουμε τις στίβες συναισθημάτων που μαζεύονται σε σωρό...

Η πραγματικότητα μας αντικατοπτρίζει πάντα τον εσωτερικό μας κόσμο... :D

Τζιλντάκι ανασκουμπώσου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Bασούλα μου το καταλαβαίνω....ετσι είμαι μέσα μου έτσι και έξω....

Εχω δυσκολία να ασχοληθω και με τα πιο απλά πράγματα, τα οποία όμως δεν είναι ασήμαντα...τύπου εφορια, κτηματολογια κλπ

Εχω μια τρομακτική αναβλητικοτητα και το μονο που μου αρέσει να κάνω είναι να γυριζω σπίτι και να κάθομαι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση η να διαβάζω...ακόμα και το να βγαίνω έξω, κ άτι που παλιοτερα έκανα 3-4 φορές την εβδομάδα, τώρα δεν το θέλω...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χμ...παραίτήση, μοναξιά, αγνοια, δεν είναι όλα αυτά μακρυά από μία μελαγχολία...

Ξέρεις κοριτσάκι μου, πολλοί νομίζουν ότι φοβούνται τον θάνατο, αλλά στην ουσία αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότεροι φοβούνται την ζωη...

΄Ομως. αυτό που δεν πάει χαμένο, είναι μόνο η αγάπη!
Σε στηρίζει σαν σκάλα φωτός και μόλις την αγγίξεις αρχιζεις να θέλεις να την ανέβεις...

αγκαλίτσα! :D

Εικόνα

κι εγώ αυτό φοβάμαι....μελαγχολια....

σνιφ σνιφ....ζεστη που είναι η αγκαλίτσα...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Εγω παντως σιδρωμενα ασιδερωτα ειναι τακτοποιημενα,ως εκτουτου καθε δεκαπεντε μια κοπελιτσα με βοηθαει στα πρακτικά και εγω ειμαι τακτοποιημενη με τον ευατο μου και τον πολυτιμο χρονο μου.
Πιστεψτε με φευγω και αφηνω την κοπελα στο σπιτι μονη της κι εγω αω για βολτιτσα.Το κοστος εινα η προσωπικημου επιλογη για χρονο ,ποιότητα,κι όχι τακτοποιηση.
:D Ξερετε ποχο με αγαπάω; Παρα μα παρα πολύ πλεον. :wink:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τζιλντάκι, ακούς την σφαιρούλα? ίσως παλαίοτερα κι εκείνη έψαχνε μεσα στις στίβες ασιδέρωτα, να βρει την ζωη της...

η μελαγχολια ειναι το συννεφο που βάζουν οι άνθρωποι μεταξύ της ζωής και της ψυχής μας, για να μην την βρούμε ποτέ...

Το χαμόγελο ειναι η ματιά του θεού στην ψυχή μας, σαν χνάρι του, για να την βρουμε...

εδώ είμαστε όλοι, και το σύννεφο δεν μπορει παρά να διαρκέσει ένα δευτερόλεπτο, όσο θα κάνει αυτή η αγκαλίτσα να το διώξει...

Δεν θέλω να σου πω όμορφα λόγια, γιατί την διαδρομή της μελαγχολίας την πέρασα και ξερω ότι δεν έχουν νόημα...

Αυτό που έχει νόημα, είναι μόνο η αγάπη και η ουσια της, το φως που απλώνεται γύρω από κάθε άγνοια για την ζωή και τον εαυτό μας! Τον γνωριζουμε άραγε?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Έτσι ακριβώς είναι Γκιλντάκι...
Ό,τι μέσα και έξω.
Εγώ παλαιότερα, δεν μπορούσα να συντονίσω τίποτε, τα πάντα χάνονταν από τον έλεγχό μου και παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειές μου και τον προσωπικό μου κόπο, το σπίτι μου ποτέ δεν ήταν τακτοποιημένο.
Τώρα, χωρίς καθόλου κόπο, τα πάντα είναι στη θέση τους, το σπίτι μου μυρίζει υπέροχα ακόμα και όταν έχουμε καπνίσει, τα βάζα έχουν λουλούδια, τα ρούχα είναι σιδερωμένα, εγώ βρίσκω άπλετο χρόνο για τον εαυτό μου, οι σχέσεις μου είναι καλύτερες από ποτέ, με τον ελάχιστο κόπο από μέρους μου....
Μέχρι να ξεκινήσω έχω ήδη τελειώσει... :lol: :lol: :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”