ΘΕΛΩ......!!!
-
Αλέξανδρε θα μπεις στην ενότητα Το Ρέικι στη ζωή μας και στο πρωτο ακριβώς πόστ θα βρεις ότι θέλεις για την ένταξή σου στην ομάδα 5!!Καλή αρχή!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
’λέξανδρε ότι θέλεις ρωτάς ε?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ τις τελευταιες μερες ΟΤΙ.μεχρι τωρα καθε φορα που γνωριζα μια κοπελα και ειτε εκανα σχεση ειτε οχι (δλδ οταν την εβλεπα ερωτικα), αυτοματα της 'φορουσα' ασυναισθητα ενα παλτουδακι!!
Παλτουδακι με αυτα που ειχα εγω στο μυαλο μου συνωνυμο της ευτυχιας.
Ωραιο παλτουδακι,αναλαφρο,σικατο...μια χαρα με δυο λογια
Αλλη κοπελα το φορουσε και αισθανοτανε ανετα και αλλη αβολα...
ΟΜΩΣ....καμια δεν το εκανε 'δικο' της...και ξερω γιατι...γιατι απλα δεν ηταν δικο της ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!
Το πηρα λοιπον το παλτουδακι αυτο και το φορεσα, αφου ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!
Νιωθω πιο ολοκληρωμενος, σαν να εφυγε ενα διαφανο πεπλο απο μπροστα μου που δεν επαυε ομως να ειναι εμποδιο..οσο διαφανο,αναλαφρο και ομορφο να ηταν.
Μενει μονο ν αρχισω να το βιωνω κιολας γιατι ειναι πολυ αρχη για να πω οτι το ζω κιολας...αλλα εχω μπει σ αυτο το δρομο πλεον..ο οποιος ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ μου φαινεται ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ..και ο οποιος θ αρχιζει να γεμιζει με κοσμο σιγα-σιγα απο αλλο 'ματι'.
ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ!....και γουσταρω πολυ
Μαζεψα τα 'πραγματα' μου που αυτα τα ιδια μου 'εκλειναν'-χωρις να το ξερω- το 'δρομο'...τα τοποθετησα εκει που ανηκουν..καο ο 'δρομος' εμεινε ελευθερος να τον 'περπατησω'
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ!!!!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ τις τελευταιες μερες ΟΤΙ.μεχρι τωρα καθε φορα που γνωριζα μια κοπελα και ειτε εκανα σχεση ειτε οχι (δλδ οταν την εβλεπα ερωτικα), αυτοματα της 'φορουσα' ασυναισθητα ενα παλτουδακι!!
Παλτουδακι με αυτα που ειχα εγω στο μυαλο μου συνωνυμο της ευτυχιας.
Ωραιο παλτουδακι,αναλαφρο,σικατο...μια χαρα με δυο λογια
Αλλη κοπελα το φορουσε και αισθανοτανε ανετα και αλλη αβολα...
ΟΜΩΣ....καμια δεν το εκανε 'δικο' της...και ξερω γιατι...γιατι απλα δεν ηταν δικο της ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!
Το πηρα λοιπον το παλτουδακι αυτο και το φορεσα, αφου ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!
Νιωθω πιο ολοκληρωμενος, σαν να εφυγε ενα διαφανο πεπλο απο μπροστα μου που δεν επαυε ομως να ειναι εμποδιο..οσο διαφανο,αναλαφρο και ομορφο να ηταν.
Μενει μονο ν αρχισω να το βιωνω κιολας γιατι ειναι πολυ αρχη για να πω οτι το ζω κιολας...αλλα εχω μπει σ αυτο το δρομο πλεον..ο οποιος ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ μου φαινεται ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ..και ο οποιος θ αρχιζει να γεμιζει με κοσμο σιγα-σιγα απο αλλο 'ματι'.
ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ!....και γουσταρω πολυ
Μαζεψα τα 'πραγματα' μου που αυτα τα ιδια μου 'εκλειναν'-χωρις να το ξερω- το 'δρομο'...τα τοποθετησα εκει που ανηκουν..καο ο 'δρομος' εμεινε ελευθερος να τον 'περπατησω'
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ!!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Χαιρομαι ιδιαιτερα για το νεο σου ενδυμα , τι νεο δλδ ... παντα το ειχες αλλα ποτε δεν το φοραγες χεχε ετσι νασαι καλοντυμενος και σενιος :roll:Madraoulas έγραψε:Το πηρα λοιπον το παλτουδακι αυτο και το φορεσα, αφου ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ
Καλα ταξιδια :-)
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
- galazia_sfaira
Γιώργο!!!!!!!!!!!!!!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ξέρεις πόσα έχω και εγώ πετάξει για να περπατήσω ελεύθερα.... Όμως κάθε φορά νοιώθω ότι έχω ακόμα και άλλα να πετάξω μέχρι να μη με βαραίνει απολύτως τίποτα.... Τότε έρχεται συνειδητά πλέον η απόλυτη ελευθερία....Νοιώθεις ένας καινούργιος άνθρωπος...Καλή αρχή !!!!!!!Μαζεψα τα 'πραγματα' μου που αυτα τα ιδια μου 'εκλειναν'-χωρις να το ξερω- το 'δρομο'...τα τοποθετησα εκει που ανηκουν..καο ο 'δρομος' εμεινε ελευθερος να τον 'περπατησω'
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- CHRYSSOULA
Γλυκιά μου Τζίλντα/Καλλιοπίτσα. Μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά πάντα διαβάζω αυτά που ρωτάτε και τις απαντήσεις. Εξάλλου βλέπω ότι λίγο πολύ όλοι περνάμε από τις ίδιους κύκλους που καταλήγουν σε επιγνώσεις και αυτές οριοθετούν την ζωή μας ανεβάζοντας τον πήχυ συνεχώς......
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!