απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Ζωντανό παράδειγμα αυτού που πριγράφεις είναι η δική μου!!ξεκίνησε με Πάρκινσον απο μικρή ηλικία και μετά όταν φύγαμε και εγώ και η αδερφή μου απο Αθήνα σκάσαν και τα ψυχωσικά επεισόδια!!!ήθελε να μείνουμε εκεί να την φροντίζουμε!!!δεν γίνονται όμως αυτά!!!τα παιδιά των γονιών τους έχουν το δρόμο τους να διανύσουν και τη δική τους πορεία ψυχής!!κανείς δεν μπαίνει εμπόδιο σε αυτό!!!Η μαμα αρρωσταινει για να της αποδεικνυουν οτι την αγαπουν με το να την φροντιζουν
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η δικη μου το αντιθετο παντως.. μας κρυβει πραγματα για να μη μας στεναχωρει.. τον προηγουμενο μηνα ειχε μπει στο νοσοκομειο της Λαμιας γιατι την πειραξε ενα αεροζολ που εβαλε στο χωριο που παραθεριζε και κοντεψε να πεθανει κι εγω το εμαθα οταν βγηκε! επειδη ηξερε οτι ημουν στεναχωρημενος δεν ηθελε να με αναστατωσει και ορκισε τους αλλους να μη μου το πουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 19 Σεπ 2008 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να μην προσπαθείς Τζιλντάκι...Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να το διορθώσω και αυτό, απλά μου βγαίνει απο κεκτημένη ταχύτητα ....
να πράξεις για τον εαυτό σου, με αγάπη!
η ζωή ειναι μεν αιώνια, αλλά η Τζίλντα μία!!!!
Εδώ,τώρα και σήμερα ζεις την αυτοπραγμάτωση της ψυχής σου!
επί του πρακτικού, όπως με έχετε ακούσει να λέω...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είπες να της δώσεις ρέικι έστω και κρυφά....γιατί κρυφά.....
Δείξε της την αγάπη σου....είναι πολύ καλά για αρχή....
Απόλυτα φυσικό το βρίσκω να πονάει από τις πατούσες μέχρι την κορυφή του κεφαλιού της...
Είπες να της δώσεις ρέικι έστω και κρυφά....γιατί κρυφά.....
Δείξε της την αγάπη σου....είναι πολύ καλά για αρχή....
Είδες πόσο εύκολα και βολικά οι άνθρωποι ακολουθούν τον δρόμο των προτύπων? Εμείς τα αγόρια...
σημασία έχει η αγκαλιά και η ένωση της καρδιάς με την καρδιά...
όταν αγκαλιάζω κάποιον, δεν θέλει να βγει από την αγκαλιά μου...΄Εχει ακούσει εκείνη την στιγμή όλα τα σ' αγαπώ του πληθυσμού της γης...
Κάποια επιστημονική έρευνα υποστήριζε ότι τα βρέφη θα πέθαιναν αν δεν τα αγκάλιαζε κανείς, και απλά τα έτρεφε...
Το σ' αγαπώ δεν είναι μια λέξη...Δραστηριοποιείται ολόκληρη η ύπαρξη...

σημασία έχει η αγκαλιά και η ένωση της καρδιάς με την καρδιά...
όταν αγκαλιάζω κάποιον, δεν θέλει να βγει από την αγκαλιά μου...΄Εχει ακούσει εκείνη την στιγμή όλα τα σ' αγαπώ του πληθυσμού της γης...
Κάποια επιστημονική έρευνα υποστήριζε ότι τα βρέφη θα πέθαιναν αν δεν τα αγκάλιαζε κανείς, και απλά τα έτρεφε...
Το σ' αγαπώ δεν είναι μια λέξη...Δραστηριοποιείται ολόκληρη η ύπαρξη...

Τι φταίει ρε παιδιά, τι φταίει? Κραυγάζω πραγματικά.....Αφού εμείς δεν περνάμε καλά μ΄εμάς γιατί απαιτουμε να περνάνε οι άλλοι καλά μαζί μας και δεν ψάχνουμε λιγο παραπάνω?
Και γιατί τοσοι μόνοι και τοσο μοναχικοί άνθρωποι γύρω μας?
Τα αγόρια είναι πιο απόμακρα.. πιο σκληρά.....αλλά γίνονται ντροπαλά, ευαίσθητα, δεν κάνουν σωστές σχέσεις και μετά θυματοποιούν τον εαυτό τους γιατί κάποια γυναίκα τους εγκαταλείπει.....
Τι φταίει ρε παιδιά, τι φταίει? Κραυγάζω πραγματικά.....Αφού εμείς δεν περνάμε καλά μ΄εμάς γιατί απαιτουμε να περνάνε οι άλλοι καλά μαζί μας και δεν ψάχνουμε λιγο παραπάνω?
Και γιατί τοσοι μόνοι και τοσο μοναχικοί άνθρωποι γύρω μας?
ΕΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ
Είναι ευχάριστο
Διώχνει τη μοναξιά
Ξεπερνά τους φόβους
Ενισχύει την αυτοπεποίθηση (ωωω, μα θέλεις να με αγκαλιάσεις; )
Επιβραδύνει το γύρας, αυτοί που αγκαλιάζουν μένουν πάντα νεότεροι
Απελευθερώνει της εντάσεις
Καταπολεμά τις αϋπνίες
Διατηρεί τους μύες στα μπράτσα και τα χέρια σε φόρμα πάντοτε
Είναι οικολογικό από κάθε άποψη, δεν επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον
Είναι δημοκρατικό, όλοι έχουν δικαίωμα μιας αγκαλιάς
Είναι φορητό. Δηλώνει την φυσική υπόσταση
Κάνει τις δύσκολες μέρες να γίνονται πιο εύκολες
Κάνει τις ευτυχισμένες μέρες να γίνουν πιο ευτυχισμένες
Μια αγκαλιά σε κάνει να νοιώθεις καλά όλη τη μέρα.
Είναι ευχάριστο
Διώχνει τη μοναξιά
Ξεπερνά τους φόβους
Ενισχύει την αυτοπεποίθηση (ωωω, μα θέλεις να με αγκαλιάσεις; )
Επιβραδύνει το γύρας, αυτοί που αγκαλιάζουν μένουν πάντα νεότεροι
Απελευθερώνει της εντάσεις
Καταπολεμά τις αϋπνίες
Διατηρεί τους μύες στα μπράτσα και τα χέρια σε φόρμα πάντοτε
Είναι οικολογικό από κάθε άποψη, δεν επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον
Είναι δημοκρατικό, όλοι έχουν δικαίωμα μιας αγκαλιάς
Είναι φορητό. Δηλώνει την φυσική υπόσταση
Κάνει τις δύσκολες μέρες να γίνονται πιο εύκολες
Κάνει τις ευτυχισμένες μέρες να γίνουν πιο ευτυχισμένες
Μια αγκαλιά σε κάνει να νοιώθεις καλά όλη τη μέρα.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Τωρα , μετα απο τόσες σελίδες τι να πρωτογράψω..... :roll:
Χαριντέα , ξέρεις οτι ενας απο τους ανθρώπους που με βοήθησαν χωρίς να το ξέρουν σχετικά με την πίστη είσαι εσύ εκείνο το δίωρο που μιλάγαμε στο κέντρο ? Θυμάσαι που πόναγε η μέση μου και μου είπες να μου δώσεις ρείκι και .....σου είπα << δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα αλλα ας το δούμε ....>> Ε ! η μέση μου πέρασε, εγω παραλίγο να κοιμηθώ σαν μωρό....και μετά εκανα μια εβδομάδα να συνέλθω απο τις επιγνώσεις που ερχόντας σφαιράτες.....
Ομως μετα απο αυτό το ενα εφερε το άλλο και οι αμφιβολίες διαλύθηκαν.....
------------------------
Το πρόβλημα με τα ζώα , το εχω κι εγω σε αρκετό βαθμό. Αν δεν είχα τις αλλεργίες μου θα είχα κοπάδι απο γατιά καί τουλάγχιστον ενα σκύλο ....τωρα περιορίζομαι σε ενα λαγοκούνελο που αποφεύγω να πιάνω για να μην φταρνίζομαι..
Μου είχαν στείλει ενα βίντεο οπου γδέρναν αλεπούδες ζωντανές....δεν ξέρω αν εχει να κάνει με το υποσυνείδητό μου αλλά ακομη εχω στην μνημη μου τα μάτια της .....είμαστε και τέρατα αν αφεθούμε ....κάποιοι ...ανθρωποι.
Χαριντέα , ξέρεις οτι ενας απο τους ανθρώπους που με βοήθησαν χωρίς να το ξέρουν σχετικά με την πίστη είσαι εσύ εκείνο το δίωρο που μιλάγαμε στο κέντρο ? Θυμάσαι που πόναγε η μέση μου και μου είπες να μου δώσεις ρείκι και .....σου είπα << δεν ξέρω αν θα γίνει τίποτα αλλα ας το δούμε ....>> Ε ! η μέση μου πέρασε, εγω παραλίγο να κοιμηθώ σαν μωρό....και μετά εκανα μια εβδομάδα να συνέλθω απο τις επιγνώσεις που ερχόντας σφαιράτες.....
Ομως μετα απο αυτό το ενα εφερε το άλλο και οι αμφιβολίες διαλύθηκαν.....
------------------------
Το πρόβλημα με τα ζώα , το εχω κι εγω σε αρκετό βαθμό. Αν δεν είχα τις αλλεργίες μου θα είχα κοπάδι απο γατιά καί τουλάγχιστον ενα σκύλο ....τωρα περιορίζομαι σε ενα λαγοκούνελο που αποφεύγω να πιάνω για να μην φταρνίζομαι..
Μου είχαν στείλει ενα βίντεο οπου γδέρναν αλεπούδες ζωντανές....δεν ξέρω αν εχει να κάνει με το υποσυνείδητό μου αλλά ακομη εχω στην μνημη μου τα μάτια της .....είμαστε και τέρατα αν αφεθούμε ....κάποιοι ...ανθρωποι.
- margaritarenia
Μερικες μανουλες δεν τ αγκαλιαζουν τα αγορακια τους :roll:
και οι πατερουληδες ξεκινανε τα του <εσυ εισαι αντρας ρε> φιλια αγκαλιες <μην τον κανουμε και π@@@>και αγκαλιαζουν την γυναικα μονο αμα θελουν να γ@@@@@@
Απο προτυπα οοεεεεεεοοοοοοοοοο :evil: :evil:
και οι πατερουληδες ξεκινανε τα του <εσυ εισαι αντρας ρε> φιλια αγκαλιες <μην τον κανουμε και π@@@>και αγκαλιαζουν την γυναικα μονο αμα θελουν να γ@@@@@@
Απο προτυπα οοεεεεεεοοοοοοοοοο :evil: :evil:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

η άγνοια, το βόλεμα...Τι φταίει ρε παιδιά, τι φταίει? Κραυγάζω πραγματικά.....
ουσιαστικά φταίει ο φόβος να ζήσουμε διαφορετικά, άπ΄ ότι οι άλλοι...Μην μας λείψει η αγκαλιά...
και κυρίως φταίει, το ότι ξεχναμε ποιοί είμαστε, την ουσία μας!

Γιατι εσεις το ζητησατε
Σε ολουυυυυυυυυυυυυυυυς
Μ αρεσει που ειπα και καληνυχτα :lol: 8)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου