ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Γιάννη μικρέ, πάει .εχασες το μονοπώλιο της προσοχής και της αγάπης μας!
Και μια που εγώ έτσι κι αλλιώς δεν συμπεριλαμβάνομαι στο target group σου (ξέρεις κάτω από 40, κάτω από 60 κιλά και πάνω α πό 1,70 - είναι λίγο παραπάνω, να σας το τυλίξω κλπ ) εγώ βάζω σταυρό στο μεγάλο Γιάννη , για τη ΄γλύκα στο βλέμμα του, για τη ζεστασιά στο χαμόγελό του...και γιατί είναι τόσο καλός οικοδεσπότης.....και για όλη τη γνώση φυσικά που εγώ ακόμα δεν είχα την τύχη να μοιραστώ...
Και μια που εγώ έτσι κι αλλιώς δεν συμπεριλαμβάνομαι στο target group σου (ξέρεις κάτω από 40, κάτω από 60 κιλά και πάνω α πό 1,70 - είναι λίγο παραπάνω, να σας το τυλίξω κλπ ) εγώ βάζω σταυρό στο μεγάλο Γιάννη , για τη ΄γλύκα στο βλέμμα του, για τη ζεστασιά στο χαμόγελό του...και γιατί είναι τόσο καλός οικοδεσπότης.....και για όλη τη γνώση φυσικά που εγώ ακόμα δεν είχα την τύχη να μοιραστώ...
Γιάννη μετέφερα εδώ την ερώτησή σου για να αποφύγουμε κοκκινίσματα από τον Ηλία...Να σου πω την αληθεια το μεσημερι ναι... μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι κι ολα καλα...
αλλα εσυ που το καταλαβες σκασμενο
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Έτσι είναι!!εμένα μου έχει τύχει να παίρνω επιβεβαιώσεις απο τα λεγόμενα όλων εδω μεσα για τα πάντα!!!είναι μαγικό,συμβαίνει!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Βρε συ ποιές νεράίδες!!!η φατσούλα σου μπαμ κάνει απο χιλιόμετρα τι ευαίσθητο πλάσμα είσαι!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι