aetos έγραψε:Και αν ειναι αρσενικό πουλί Μάντρυ πως θα κάνει αυγά ???? μου λες?
Το σκεφτηκα, αλλα περιμενα την απαντηση σου :lol: :lol:
αν ειναι αρσενικο κανε οτι καταλαβαινεις..βρες θηλυκο να ζευγαρωσει!!!! :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ εχω ξεκαρδιστει στα γέλια...μάλλον κουνέλα πρέπει να βρω πάντως γιατί κάθε φορά που βγαίνω στο μπαλκόνι μου , ο κούνελος μας με παίρνει στο κυνήγι.....χι χι χι χι
Καλησπέρα σε όλους σας....τώρα γύρισα, πίνω μια αμαρτωλή παγωμένη μπυρίτσα και τρώω καταπληκτικές ντοματούλες από τη βιολογική λαίκή με εξαιρετικό καλαματιανό ελαιόλαδο και ζυμωτο ψωμάκι....Ευτυχία.....
Ευάκι μου τι ομορφη που είσαι....πωπω μια ομάδα που έχουμε εμείς!!!!!!!!!!!!
Πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα...ανέβηκα στην έδρα στις 10 και κατέβηκα στις 13.30...τις λεπτομέρειες δεν τις αναφέρω......
Και ναι , είμαστε τρεις Καλλιόπες......Μας αγαπώ και τις τρεις, σας αγαπώ όοοοοοοοοοολους πολύ!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Δεν είναι προσωπική μου φωτογραφία (πού τέτοια τύχη). Είναι η Audrey Tautou από το Amelie, μια ταινία που αγαπάω πάρα πάρα πολύ.
Εγώ είμαι πώς να το περιγράψω.... Πώς είναι η Αudrey Τautou?
Ε, καμία σχέση... :lol: :lol: :lol: :lol:
’κου η Μυρτώ Αλικάκη.... Γιάννη είσαι απαράδεκτος...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
(Σιγά μην αυτή η Amelie , είναι συνειδητοποιημένη σαν και σένα!!!)
Ουφ!!!
Δεν ήξερα πως θα μπέρδευε... Δεν έχετε άδικο βέβαια, γιατί όλοι έχετε φωτογραφίες σας, οπότε θα καταλήγατε στο λογικό συμπέρασμα πως έβαλα και γω μια δικιά μου....
Θα την αντικαταστήσω τάχιστα με την κλασική...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"