Προσπαθήστε να μην κρίνετε από το περιτύλιγμα και μην υποτιμάτε ποτέ μα ποτέ την δύναμη που έχετε και που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Μάνος έγραψε:
...Σκεφτόμουνα πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή όλων μας αν είχαμε μια κυρία Τόμσον στα παιδικά μας χρόνια...
Μανούλη δεν πειράζει που δεν είχαμε στα παιδικά μας χρόνια, γιατί το Τώρα μας δεν είναι αργά... και στο Τώρα μας έχουμε "μία κυρία Τόμσον" που πιστεύει σε εμάς και μας δείχνει πως είμαστε σημαντικοί και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά...
Giota_ έγραψε:Μανούλη δεν πειράζει που δεν είχαμε στα παιδικά μας χρόνια, γιατί το Τώρα μας δεν είναι αργά... και στο Τώρα μας έχουμε "μία κυρία Τόμσον" που πιστεύει σε εμάς και μας δείχνει πως είμαστε σημαντικοί και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά...
Eτσι.......
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει