Εθνικός Κήπος
- Δεκατριούλης
Εθνικός Κήπος
Εχω πάει πολλές δεκάδες φορές στον Εθνικό Κήπο. Η τελευταία ηταν σε ξεναγηση απο μια καθηγήτρια στην σχολή. Νομιζα ότι ειχα βρεθεί σε ένα απο τα πιο όμορφα μέρη του κοσμου. Ενα ταξίδι μεσα στην πόλη μας, διπλα ακριβως, που εφερε ανανέωση και χαρά σαν να είχα πάει στην άκρη του κοσμου!
Ο παπαγάλος του Κηπου!!!!!!!!!!!
Ο παπαγάλος του Κηπου!!!!!!!!!!!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Re: Εθνικός Κήπος
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
"Το να είσαι τέλειος είναι μια πρόκληση του «δεν μπορώ»
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η πρόκληση του «Θέλω»…" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Όμορφα Παναγιωτάκη!
Ο παπαγάλος όμως, που είναι?
Ο παπαγάλος όμως, που είναι?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
τις πάπιες τις τάισες?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
- Δεκατριούλης
Ελλάκι μουEllaki έγραψε:τις πάπιες τις τάισες?
Οι παπιούλες δεν υπάρχουν πια στον κήπο. Λόγω της γρίπης των πτηνών τις έχουν απομακρύνει. Τις έχουν πάει στο πάρκο Τρίτση.
Ειναι ακριβώς στο κέντρο της φωτογραφίας και λίγο προς τα έπάνω. Εκεί που ο κόρμός κάνει λίγο γωνία Ελενίτσα. Εχει και άλλους. Στο παρκο Τρίτση έχει εκατοντάδες.ELEN M έγραψε: Ο παπαγάλος όμως, που είναι?
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Οι παπιούλες δεν υπάρχουν πια στον κήπο. Λόγω της γρίπης των πτηνών τις έχουν απομακρύνει. Τις έχουν πάει στο πάρκο Τρίτση.
ήταν η συνήθειά μου όσο δούλευα Κολωνάκι να πηγαίνω στο γραφείο μέσα από τον κήπο και κάθε πρωί έπαιρνα ένα κουλουράκι και τάιζα τις παπιούλες
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
παιδάκια γλυκά!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!!
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"