Kαι εγώ έχω αλλάξει παιδιά.Εβλεπα κρέας και ετρεχαν τα σαλια μου.Τωρα λιγο στα γεμιστά μονο,κανενα κοτοπουλο και ψαράκι.
Μια φορα την εβδομαδα.
Ο Ταξιαρχης κι αυτος δεν θελει κρέας οποτε ότι αλλο βρουμε.Αλλά μισο πιτοσοουβλακο ώρες ώρες το τσακίζω.
Εγώ παιδιά παραμένω αμετανόητη... μέχρι να μετανοήσω... :lol: :lol: :lol:
Τρελλαίνομαι για κρέας, και ποτέ δεν μπορώ να πω όχι σε ένα καλό κοκορέτσι ή κοντοσούβλι...
Φιλάκια δροσερά...
Επιτέλους ήρθε η βροχούλα και ξέπλυνε την σκόνη... εικόνες γλυκού φθινοπώρου, με ξεχασμένα πρωτοβρόχια και μυρωδιές βρεγμένου χώματος και μουσκεμένων φύλλων...
Μια τέλεια μέρα...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Λατρεύω τα ζώα σε όποια μορφή, ύψος, βάρος και νοημοσύνη...
Μπορώ να λιώσω με το "φιλί" ενος αδέσποτου, να πατήσω φρένο για να γλυτώσω μια σαύρα (η χαζή ξανθιά που λέγαμε?) να συνομιλώ με μυρμήγκια και ότι άλλο βάζει ο νους σας!
Αυτά τα βιντεο που λέει η Χρυσούλα τα έβλεπα και χαμπάρι δεν έπαιρνα...γιατι θεωρώ την διατροφή τελείως ατομική ανάγκη και όχι μαζική. Της μόδας λοιπόν η χορτοφαγία και εγώ για να είμαι ιν, έπρεπε να τρώω χορτα και φρούτα.
Ούτε με ένοιαζε η απάνθρωπη συμπεριφορά προς τα ζώα, γιατί την έχω νιώσει τρεις φορές χειρότερη στους ανθρώπους.
Θεωρώ ότι το κάθε είδος ζωής εξυπηρετεί μέσα από την μορφή του κάποιο άλλο. Δεν είχα την παραμικρή τύψη για το κρέας που έτρωγα, και ούτε θα είχα ακόμα τώρα, αν το ίδιο μου το σώμα δεν "απέβαλε" οτιδήποτε ζωικό...
Ακούστε λοιπόν τις ανάγκες του (σας δίνω συμβουλή) και αφήστε την χορτοφαγία και τις ενοχές, για κάτι που ακόμα το σώμα σας ανέχεται...΄Οταν θα έρθει η ώρα (και αν έρθει ποτέ) τότε θα δείτε με πόση ευκολία και χωρίς κόπο θα σταματήσετε την διατροφή που σας ενοχλεί στον οργανισμό, και όχι στον νου!!!
΄Ετσι ακουμε το σώμα μας, και συνηθίζοντας να ακούμε στην σιωπή, ακούμε και την ψυχή μας!!
Αυτός ο νους παίζει πολλά παιχνίδια...Και ένα από αυτά είναι της λύπησης, του φόβου και της ενοχής ότι κάνουμε κάτι κόντρα στην φύση μας.
Η φύση μας ειναι ζωώδης έτσι κι αλλιώς, και αν αυτό δεν το παραδεχτούμε δεν πρόκειται ποτέ να βρουμε την αλήθεια της στο βαθύτερο επίπεδο της ψυχής.
Για να μην μιλήσω για την ζωώδη φύση στον σεξουαλικό τομέα...άντε σας την χαρίζω... :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν λέω τίποτα , μόνο βγήτε έξω , έστω και στο μπαλκόνι και
απολαύστε το υπέροχο ολόγεμο φεγγάρι!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ti ακριβώς εννοείς ζωώδες στον σεξουαλικό τομέα?????
Αν γουστάρεις κάποιον πολύ και το ίδιο και εκείνος που είναι το ζωώδες????? Εκτός αν αναφέρεσαι σε βιασμούς.......
Επίσης αν ο άλλος έχει σεξουαλική πείνα και τον βλέπει τον άλλο σαν ...κοντοσούβλι.... ίσως κάπως να ξεφύγει από τα πεπατημένα αλλά πάλι δεν βλέπω τίποτα ζωικό.....Βλέπεις κανείς άλλος παιδιά?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εδώ δεν είναι θέμα ζωώδους ενστίκτου αλλά οργόνης..... Το Σύμπαν έχει πλεόνασμα.... οπότε κανένα πρόβλημα από ζωώδες μόνο ζωτική ενέργεια !!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Κοπέλες μου καλές, βγήτε να δείτε το φεγγάρι
και μετά πείτε μας τι ένστικα σας βγάζει
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Καμία σχέση Βασούλα μου....ο άντρας Κριός δεν μπορεί ποτε να γίνει το τέρας που γίνεται ο σκορπιος...για τον σκορπιο τα πάντα γίνονται για τη σεξουαλική πράξη και ΄χρησιμοποιεί κάθε άνομο τρόπο για να καλύψει τις απίστευτες ψυχικές και νοητικές διαστροφές του....
Χαχα, τάπα και ξαλάφρωσα...κι έχω να πώ ακόοοοοομα
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εμένα και τη σφαιρούλα
απόψε , μας έχει πιάσει το ρομαντικό μας .
Για τα υπόλοιπα στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: