ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......

swami kirtana

ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......

Δημοσίευση από swami kirtana »

ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ............
Διαθετω την Ελευθερη Βουληση. Μπορω ελευθερα να επιλεξω,
οτι ΕΓΩ πραγματικα ΘΕΛΩ. Βεβαια θα διαλεξω αναμεσα απο τις
εκδοχες που παρουσιαζονται μπροστα μου. Ομως ΠΟΙΟΣ εχει
προεπιλεξει για μενα αυτες τις συγκεκριμενες εκδοχες? ΠΟΙΟΣ
μου υποδεικνυει την κατευθυνση του δρομου μου?Και γιατι εγω
θα πρεπει να το αποδεχτω ? :-?
Για να αλλαξεις τον Κοσμο, πρεπει πρωτα να
αλλαξεις τις σκεψεις σου.

Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.

Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Tην απάντηση σ' αυτό swami, δεν μπορεί να στην δώσει κανένας άλλος εκτός από τον Εαυτό σου. :-D

ο θεός παίρνει για τον καθένα μας ιδιαίτερη μορφή και έχει πολύ προσωπική σχέση ή απρόσωπη και μοιραία.

Αυτό που εγώ βιώνω εδώ στον φυσικό κόσμο, δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό που βιώνεις εσύ. Ο κάθε ένας μας εξελίσσεται διαφορετικά και με άλλες συνισταμένες, τόσο απομακρυσμένες μεταξύ τους, που ούτε καν στην έννοια "εξέλιξη" δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε.

Αυτό που πρακτικά έχει σημασία, είναι μια υγιής πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική ζωή και το πως αυτή πραγματώνεται, είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μας.

Αν νιώθεις ελεύθερος να επιλέξεις εσύ, είναι το αποτέλεσμα της εσωτερικής σου εργασίας. ΄Ομως οι περισσότεροι άνθρωποι, όπως σίγουρα έχεις αντιληφθεί, επιλέγουν σύμφωνα με τα συναισθήματά τους και απορρίπτουν με την σκέψη. ΄Ετσι η εσωτερική ελευθερία και η ελεύθερη βούληση δεν προέρχεται από την ισορροπία των εσωτερικών πεδίων και οι επιλογές δεν γίνονται παρά από τον προϊδεασμό που έχουμε για το αποτέλεσμα.

Κάθε φορά που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον Εαυτό σου με ειλικρίνεια και αγνότητα, θα παίρνεις και τις απαντήσεις που η καρδιά σου μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να αντέξει.

Και κάθε επόμενη στιγμή οι απαντήσεις που θα παίρνεις θα είναι διαφοροποιημένες, περισσότερο ξεκάθαρες και ουσιαστικές, γιατί κάθε φορά που ρωτάς τον Εαυτό σου, αφυπνίζεις και ένα μέρος της ολότητάς σου, για να να βιώσει την αλήθεια.

>:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από swami kirtana »

..και οι επιλογες δεν γινονται παρα απο τον προιδεασμο που
εχουμε.............καθε φορα που θα ρωτας τον εαυτο σου θα αφυπνι-
ζεις και ενα ........
Απο την απαντηση σου ' εμαθα ' τι χρεια-
ζομουνα. Σ' ευχαριστω ! :-D
Για να αλλαξεις τον Κοσμο, πρεπει πρωτα να
αλλαξεις τις σκεψεις σου.

Σαν την καλη μελισσα, περνω το μελι οπου το βρω.

Το Ταξιδι γινεται Εδω και Τωρα.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:Tην απάντηση σ' αυτό swami, δεν μπορεί να στην δώσει κανένας άλλος εκτός από τον Εαυτό σου. :-D

ο θεός παίρνει για τον καθένα μας ιδιαίτερη μορφή και έχει πολύ προσωπική σχέση ή απρόσωπη και μοιραία.

Αυτό που εγώ βιώνω εδώ στον φυσικό κόσμο, δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό που βιώνεις εσύ. Ο κάθε ένας μας εξελίσσεται διαφορετικά και με άλλες συνισταμένες, τόσο απομακρυσμένες μεταξύ τους, που ούτε καν στην έννοια "εξέλιξη" δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε.

Αυτό που πρακτικά έχει σημασία, είναι μια υγιής πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική ζωή και το πως αυτή πραγματώνεται, είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μας.

Αν νιώθεις ελεύθερος να επιλέξεις εσύ, είναι το αποτέλεσμα της εσωτερικής σου εργασίας. ΄Ομως οι περισσότεροι άνθρωποι, όπως σίγουρα έχεις αντιληφθεί, επιλέγουν σύμφωνα με τα συναισθήματά τους και απορρίπτουν με την σκέψη. ΄Ετσι η εσωτερική ελευθερία και η ελεύθερη βούληση δεν προέρχεται από την ισορροπία των εσωτερικών πεδίων και οι επιλογές δεν γίνονται παρά από τον προϊδεασμό που έχουμε για το αποτέλεσμα.

Κάθε φορά που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον Εαυτό σου με ειλικρίνεια και αγνότητα, θα παίρνεις και τις απαντήσεις που η καρδιά σου μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να αντέξει.

Και κάθε επόμενη στιγμή οι απαντήσεις που θα παίρνεις θα είναι διαφοροποιημένες, περισσότερο ξεκάθαρες και ουσιαστικές, γιατί κάθε φορά που ρωτάς τον Εαυτό σου, αφυπνίζεις και ένα μέρος της ολότητάς σου, για να να βιώσει την αλήθεια.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Re: ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Αυτό που πρακτικά έχει σημασία, είναι μια υγιής πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική ζωή και το πως αυτή πραγματώνεται, είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μας.

Μέσα μας έχουμε όλες τις απαντήσεις... ...Πόσο αστείο θα είναι για το Σύμπαν να μας βλέπει να προσπαθούμε διακαώς να βρούμε απαντήσεις από οπουδήποτε αλλού εκτός από εμάς...
Είναι σα να φοράς τα γυαλιά σου και την ίδια στιγμή να τα ψάχνεις κι όλας(!) :))
Σκέψη και συνειδητοποίηση: Πραγματικά αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς, μέσα μας έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε... Πω... πω... :-o

:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μέσα μας, Μανούλη...

αλλά σπάνια κάνουμε τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά εκεί, ενόσω το βλέμμα μας κοιτάει μόνο το έξω μας και αδειάζει από Αγάπη και Χαρά...

>:d< >:d< >:d< >:d<

πλάκα έχει...κάποτε με είχε ρωτήσει ένας φίλος "τι εννοείς "μέσα" μας? Τα όργανα δεν είναι μέσα μας?" :-j

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Βασούλα μου
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Μέσα μας, μέχρι να σε πιάσει το ασυνείδητο και να μη ξέρεις απο που σου 'Ρθε....

:x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Re:

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Κάθε φορά που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον Εαυτό σου με ειλικρίνεια και αγνότητα, θα παίρνεις και τις απαντήσεις που η καρδιά σου μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να αντέξει.

@};- @};- @};-

Μανουκο >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Τον πεθύμησα τον Suami.. Κρίμα που χάθηκε τόσο καιρό.. :-(

Κάθε φορά που έγραφε, ένιωθα στα λόγια του πολλή αγάπη.. @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”