Παιδιά , εγω βρίσκομαι στην μέση , ως συνήθως..

.
Τα θέλω και τα δύο. Και εσωτερική γνώση και επιστήμη και πληροφορίες. Τα ερωτηματικά μου δεν απαντώνται μόνο με τον διαλογισμό και πολλά απο αυτά είναι ήδη απαντημένα μεσω της επιστήμης. Δλδ, καταλαβαίνω την ανάγκη να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και να βρίσκουμε τα σκοτεινά σημεία του αλλά συγχρόνως επιθυμώ να ακουω και να μαθαίνω οτι μπορω απο αυτά που με ενδιαφέρουν.
Κάτι που σκεφτόμουν χθες και το είδα και γραμμένο. Ο υπολογιστής είναι ενα εργαλείο απίστευτα χρήσιμο αλλα που μπορεί να γίνει και βλαβερό αν γίνει κατάχρηση του.
Υπάρχουν παρα πολλοί που υποστηρίζουν οτι είναι ενας τρόπος επικοινωνίας μοναχικων ανθρώπων που θέλουν να κρύβονται...
Και όντως είναι αρκετοί αυτοί.
Ομως απο την σχεση μας , εμεις γωνρίζουμε οτι εδω περα , κανεις δεν είναι μοναχικός και καθε άλλο παρα κρυβόμαστε...
Η δε επικοινωνία είναι αρίστη.
Χωρίς αυτόν , δλδ την τεχνολογία δεν θα μπορούσαμε να ερθουμε σε επαφή και αν γινόταν πάλι θα είχαμε δυσκολίες ...χρονος..κλπ.
Αρα για εμας εδω , είναι χρήσιμος, οπως και τα τηλεφωνα.
Κάθε πράγμα οταν κρατιέται στον μέτρο και δεν ξεφευγει στην κατάχρηση εχει διαφορετική σημασία.
Σχετικά με το 2012 , αμφιβάλλω αν θα καταλάβουμε τίποτα το εξαιρετικό αν δεν ψάχνουμε επίτηδες για αυτό...αλλά θα δούμε όλοι μαζί , ελπίζω

.
Μείναμε απο ρεύμα λόγω εργασιών και θα πρέπει να σας αφήσω...η τεχνολογία που λέγαμε ....φιλιά μέχρι αποκαταστήσεως της βλάβης...