ετος 2012

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΊΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ!
Μέχρι τώρα νοιωθω πως ολα τα πειράματα ειναι γιανα βρεθεί τρόπος να μας κάνου οτιδηποτε εξω απο αυτο που ΕΙΜΑΣΤΕ.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Συμφωνώ με την απάντηση που έδωσε η Βάσω για την ψευδαίσθηση της ύλης και θα τηνπαραστήσω πιο γλαφυρά με μια θεατρική σκηνή όπου παίζουμε κάποιο ρόλο. Αλλίμονο αν τον ρόλο που έχουμε αναλάβει τον πάρουμε για πραγματικότητα. Μπορούμε να παίξουμε όλους τους ρόλους γιατί μέσα από αυτούς βιώνουμε την εμπειρία αλλά να έχουμε την επίγνωση ότι είμαστε μια μεγαλειώδης ύπαρξη που έχει φορέσει τα ρούχα του ηθοποπιού ανάλογα με τον ρόλο της και όχι να ταυτιζόμαστε με τον ρόλο που έχουμε επιλέξει κάθε φορά. Βέβαια αυτό δεν γίνεται μαγικά αλλά βήμα βήμα μέχρι να αποστασιοποιηθείς από το δράμα που εκτυλίσσεται γύρω από αυτό που λες ζωή.....Τότε είναι που αναδύεται η αληθινή σου ύπαρξη. Αυτή η ύπαρξη που δεν γνωρίζει μετριότητα,δεσμά,κριτική.. Είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πάρε μια αγκαλια Χρυσούλα! :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χαριντέα , συμφωνώ μαζί σου. Αρκεί να μην ξεχνάμε οτι είναι ενας άλλος ρόλος, οπως λες , επειδή μερικες φορές ταυτιζόμαστε σε σημείο που μετα το κοστούμι δεν βγαίνει απο πάνω μας.

Βάσω μου, δεν μπορω να σε νιώσω, αν και προσπάθησα. Κατι δεν καταλαβαίνω η είμαι σε αλλο μήκος κύμματος σε αυτό το ζήτημα.
Η διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης είναι ότι στην μία ευελπιστείς για την ζωή και την οραματίζεσαι και και στην άλλη αποκρούεις ή απολαμβάνεις...
Το ενδιάμεσο στάδιο της πραγμάτωσης είναι το σημείο της γνώσης του πως να ζεις και φυσικά, όπως ΕΙΣΑΙ!
Γιατί το ένα αναιρεί το άλλο?
Για μενα η φυσική αν και γνωρίζω ελάχιστα , είναι συναρπαστική , καθως και η τεχνολογία. Είναι πράγματα που μου αρέσουν και δεν βλέπω καμία αντίθεση μεταξύ του είμαι και του αξιοποιώ τα επιτέυγματα του πολιτισμού ετσι όπως είμαι.

Αν δεν εκανα την δουλειά που κάνω θα ήθελα κάτι καλλιτεχνικό η κάτι στον τομέα της έρευνας . Αυτη η γοητεία του καινούργιου και του πειράματος είναι κάτι που με ελκει.

Αν η τεκμηρίωση του θεού/υπερβατικού/μεταφυσικού, ανήκει στα οφέλη, ω αλλίμονό μας!
Αυτό δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου...... :?
Είναι όλοι αυτοί οι πειραματισμοί που φτάνουν σε επιτεύγματα που "διευκολύνουν" την ζωή μας...όπως πχ. η τηλεόραση...
ή τα κινητά τηλέφωνα... Η "αποβλάκωση" δεν είναι "μέσα" μας? ΄Ομως πόσοι το καταλαβαίνουν, ώστε να "εκμεταλλευονται" την τεχνολογία και την επιστήμη για όφελος?
Ολα αυτα είναι και χρήσιμα και περιττά ανάλογα της βαρύτητας και της θέσης που εμεις τους δίνουμε.
Για ενα ηλικιωμένο ανθρωπο που δεν μπορεί να εχει πολλες διεξόδους η τηλεόραση είναι ικανοποίηση. Για μια μητέρα που βρίσκεται μακριά απο το παιδί της πολλες ωρες και το κινητό είναι εξυπηρετικό, οπως και για τους γιατρούς κλπ.
Ομως οταν άκουσα κάποτε μεσα στο τραίνο δύο μικρες να λένε << μα καλά ..πως ζούσαν παλιά χωρίς κινητά>> ε τότε τράβηξα τις κοτσίδες μου...χιχι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η επιστήμη δεν είναι τίποτα άλλο από την εξέλιξη, που καταλήγει σε δέσμευση αντί σε άνύψωση των συνειδήσεων...
Ουτε αυτό το καταλαβαίνω.

Σχετικά με το πείραμα , εγω δεν κατάλαβα οτι ψάχνει κανείς να βρεί τον Θεό. Απλώς κάποιος ονόμασε το πρός αναζήτηση σωματίδιο Θεικό , προφανώς λόγω της μεγάλης δυσκολίας στην προσέγγιση του.
Προσπαθουν να αναπαραστήσουν τις συνθήκες της πρώτης έκρηξης για να βρούν διάφορα δεδομένα και ανάμεσα σε αυτά , τον παράγοντα που προσδίδει μάζα και βαρύτητα στα σωματίδια.

Η άποψη οτι με αυτές τις μεθόδους , θαυμάζει κανείς το αρχιτεκτόνημα του Θεού , είναι δική μου. Το ίδιο σκέφτομαι και κάθε φορά που βλέπω απο κοντα την λειτουργία των οργάνων μας και την σχέση τους μεταξύ τους.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88663
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, συμφωνώ και με την επιστήμη και με την έρευνα, μέχρι του σημείου που λες εσύ.
Πόσοι όμως έχουν γνωση αυτού του σημείου?

Μην ξεχνάς ότι κι εγώ ερεύνησα την ψυχή μου και πειραματίστηκα μαζί της και με το σώμα μου. Κι εγώ θεωρώ ότι αυτό που έκανα για μένα ήταν επιστήμη, γιατί θεράπευσα μέσα μου και έξω μου τα πάντα...

Ερεύνησα, πειραματίστηκα, γνώρισα και τεκμηρίωσα με την ίδια μου την φυσική ζωή... Αναγνώρισα το κύταρο, το dna, ανέπτυξα το φωτενό του μέρος, έτσι ώστε να νιώσω τον θεό, χωρίς να χαλάσω ούτε τον κοσμο με τις φωνές μου, και ούτε μία δραχμή από τον οικογενειακό μου προϋπολογισμό...

Δεν αρνουμαι λοιπόν την επιστημη, και λυπάμαι που φάνηκε έτσι.

Νιώθω όμως πως η επιστήμη δεν δίνει όραμα στους ανθρώπους, ενώ το έχει, και η θρησκεία δινει όραμα στους ανθρώπους, ενώ δεν το έχει...

Δεν αρνούμαι τις εμπνεύσεις των επιστημόνων που βελτίωσαν τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων, λυπάμαι όμως γιατί βελτίωσαν μόνο τις συνθήκες και όχι την ζωή τους...

Η μητέρα που έχει τον γυιό της μακρυά, αν μπορούσε να νιώσει ψυχικά την ελευθερία, δεν θα είχε λογο να κρέμεται στο τηλέφωνο, να δει αν ο "μικρούλης" της έφαγε το φαγητό του, ή τρέχει η μυτούλα του (δεν ειρωνεύομαι, τα έζησα με την μάνα μου και τον αδερφό μου όταν πήγε φαντάρος... :cry: ). Η τηλεόραση την κάνει να "σκοτώνει" την ώρα της, για να μην πλήττει...Αυτό όμως εγώ προσωπικά, δεν το θεωρώ βελτίωση της ζωής, αλλά μία διέξοδο στο αδιέξοδό της ζωής...

Γνωρίζω πολύ καλά ότι το μη χείρον βέλτιστον...΄Ομως δεν μπορώ να συμφωνήσω μ' αυτό...

Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να σταματήσει την εξέλιξη της ζωής, πολλοί όμως μπορούν να σταματήσουν την ούσία της...

Η ανώτερη διάννοια μας έδωσε την έμπνευση για την επιστήμη και εμείς οι άνθρωποι την κάναμε "θάνατο" του οράματος!

Δεν πειράζει όμως που δεν συμφωνούμε ε? :D :D

΄Οσο για το "αλλίμονο" που είπα, σκέψου μόνο πως τεκμηρίωσαν παλαιότερα (και εξακολουθούν και σήμερα) τον θεό... :cry: :cry:

Μας τον έδωσαν σε σάρκα, και κατακερμάτισαν έναν φωτισμένον άνθρωπο που έμεινε μεσα στο σύνολο της ανθρωπότητας, απλά για να της δώσει μόνο το φως του...

αλλίμονο λοιπόν, λέω και πάλι...έστω και αν δεν συμφωνείς...

Είμαι πάντα υπέρ της ουσίας ενός πειράματος...ειδικά αν δαπανώνται γι' αυτό τεράστια ποσά, που θα μπορούσαν να καλύψουν κάποια άλλη πληγή που έχει η ανθρωπότητα σαν σύνολο!

:D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23145
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

Σήμερα μου ήλθε το newsletter από την Diana Cooper που εξηγεί εκτενώς για αυτό το θέμα :
Θα προσπαθήσω να μεταφράσω.


2012 – what will happen?
2012 - Τι θα συμβεί?


As this date approaches more and more people are asking what is going to happen on 21st December, 2012 – and what afterwards.
Οσο πλησιάζει αυτή η ημερομηνία περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τι θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012, και μετά.

The moment of 11.11 on the 21st December 2012 marks the end of the 26,000 year outbreath of Brahma or Source. There will be a cosmic moment of silence throughout the universe, during which time anything can happen.
Το λεπτό 11.11 στις 21 Δεκεμβρίου 2012σηματοδοτείτο τέλος μιάς εποχής 26.000 ετών (πνόης? του Βράχμα) ή της πηγής. Θα υπάρξει ένα κοσμικό λεπτό σιγής σε όλο το Σύμπαν , στο οποίο οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Kumeka says that, based on the current consciousness 11% of the population will become enlightened and could ascend at the cosmic moment, most of them choosing to remain in a physical body carrying a higher level of light.

Ο Κουμέκα ΄(πνευματικός οδηγός της Cooper) λέει ότι, βάση στην τρεχουσα συνηδειτότητα 11% του πληθυσμού θα φωτιστεί και ενδέχεται και να αναληφθεί αυτό το λεπτό, αν και οι περισσόετροι θα επιλέξουν να παραμείνουν στο φυσικό τους σώμα κουβαλώντας ένα υψηλό μέρος Φωτός.

He said that the vast masses at the third dimension had not progressed as hoped and were holding everything back. However, they will be very much affected by the climate of change, depending on the level of mass consciousness. We have important work to do.
Λέει επίσης ότι οι μάζες της 3ης διάστασης δεν θα πρόοδευσουν πνευματικα , όπως ελπίζεται σήμερα, έτσι θα κρατήσουν όλη τη διαδικασία πίσω.
Πάντως , θα επειραστεί το κλίμα της αλλαγής, από την συνειδητότητα των μαζων.Εχουμε σημαντική δουλειά ακόμα να κάνουμε
.

The majority of those currently at the fourth dimension will rise to the fifth dimension. Those currently in the fifth dimension may ascend. This will accelerate after 2012.
Οι πλειοψηφία αυτών που -δουλεύουν- στην 4η διασταση θα ανέβει στην 5η. Αυτοί από την 5η θα αναληφθούν.

He adds that another sudden step in consciousness will take place at 11.11 on the 11th November, 2011. At this moment many will become enlightened. Some will open up psychically, which may cause them to panic. These changes may be frightening for the masses, so those who carry more light will be able to help them, acting as beacons and teachers. For those who are ready there is a great deal to be done and many opportunities for accelerated spiritual growth available.

Προσθέτει ότι άλλο΄ένα ξαφνικό βήμα της συνειδητότητας θα πραγματοποιηθεί στις 11.11 και στις 11 Νοεμβριου του 2011.
Και σε αυτό το λεπτό πολλοί άνθρωποι θα φωτιστούν.
Κάποιοι θα ανοίξουν -σωματικά-που μπορεί να τους φέρει πανικό.
Αυτες οι αλλαγές φοβίζουν τις μάζες, έτσι αυτοί που κουβαλούν το φως θα είναι σε θέση να τους βοηθήσουν , λειτουργώντας ως οδηγοί και δάσκαλοι.Γιαυτούς που είναι έτοιμοι υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει αλλά και πολλές ευκαιρίες για πνεματική ωρίμανση.


In between 11th November 2011 and 21st December 2012 there is a period of huge opportunity when the gateway to heaven will be open.
Μεταξύ 11 Νοεμβρίου 2011 και 21 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει μιά περίοδος με τεράστεια ευκαιρία , ενόσο η πύλη θα είναι ανοικτή.

After 2012 people will become conscious co-creators and many will have their full psychic and spiritual gifts restored.
Μετά το 2012 οι άνθρωποι θα μπορούν να συν-δημιουργούν και σε κάποιους θα έχουν επανέλθει όλα τα φυσικά και πνευματικά τους χαρίσματα.

Preparing for the cosmic moments
Προετοιμασία για αυτες τις στιγμές

These are divine moments when anything can happen. Miracles and wonders beyond imagining might take place. At this time anything can happen and this is why the ancients could not see beyond this point. We are due a step change in consciousness.
Αυτές τις θεικές στιγμές οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.
Θαυματα πέρα από κάθε φαντασία.Γιαυτό και οι αρχαίοι ΄΄επαψαν να βλέπουν πέρα από αυτό το σημείο.Είμαστε μπροστα από αυτό το σκαλοπάτι.


For some time I have been meditating on the best way to help us all to utilise the cosmic moments, 11.11 on 11.11 2011 and 11.11 on 21.12.2012. The latter is the Friday before Christmas 2012. I was walking a labyrinth when Melchizedek, the head of the Melchizedek priesthood, who is overlighting the Diana Cooper School connected with me.
Για αρκετο καιρό διαλογίζομαι για τον ακλύτερο τρόπο να βοηθήσουμε.
Περπατούσα ένα λαβύρυνθο όταν ο Μελχιζεδέκ , συνδέθηκε μαζί μου
.

Melchizedek communicated that the most effective way to prepare people to receive the energy would be to offer a prayer, then an 11 minute ohm, to raise everyone’s frequency. This would be followed by a one minute silence during the cosmic moments.
Ο Μελχιζεδέκ είπε πως ο πιό αποτελεσματικός τρόπος να προετοιμάσουμε τους ανθρώπους είναι να προσφέρουμε μιά προσευχή, στη συνέχεια 11 λεπτά Ωμ για να ανεβάσουμε την δόνηση όλων .
Και στη συνέχεια 1 λεπτό σιωπής κατά τη διάρκεια αυτών των κοσμικών γεγονότων


Melchizedek said that the whole world needs to start now building up the energy for that time.

Ακολουθεί η προσευχή, αν σας ενδιαφέρει θα την μεταφράσω και αυτήν :wink:



How to use the Law of Prayer




Remember the Law of Prayer, give thanks for what you ask for with faith that it is already granted. First state your request or vision, then express gratitude, knowing that it is already granted.

Vision prayer for 2012

I have a vision where all people are at peace, fed and housed,
every child is loved and educated to develop their talents,
where the heart is more important than the head and wisdom is revered over riches.
In this world justice, equality and fairness rule.

Nature is honoured, so the waters flow pure and clear and the air is fresh and clean.
Plants and trees are nurtured and all animals are respected and treated with kindness.
Happiness and laughter prevail
And humans walk hand in hand with angels.

Thank you for the love, understanding, wisdom,
courage and humility to do my part to spread the light.

May all the world ascend.

So be it.

If we start to do this alone or in groups, by the time 11.11.2011 and 21.12.2012 arrive there will be a huge build up of light. 12 minutes is possible for everyone and this is suggested as a programme.

Programme for 11th November, 2011 and 21st December 2012
10.59 Vision prayer
11.0 11 minute ohm
11.11 1 minute silence during the cosmic moment

And after this celebration! When you are celebrating your thoughts are happy, light and positive and this is what is needed at this time.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88663
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

σχεδόν τα ίδια λέμε όλοι πάνω σ' αυτό το θέμα...

τίποτα παραπάνω δεν έχει δοθεί, ουτε θα δοθεί...

προετοιμασία και χαρά, λοιπόν!! :D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 88663
Εγγραφή: 24 Απρ 2007 11:47 am
Τοποθεσία: Σείριος

Δημοσίευση από Vasoula »

α...Ντάννυ μου!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... :D :D

ξέρω ότι για μένα το μετάφρασες...΄Ολοι οι υπόλοιποι ξέρουν αγγλικά (γμ τα γερμανικά μου :lol: :lol: )
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
____________________________________________
Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23145
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

Κι αλλοι μπορεί να προτιμούν να διαβάσουν ελληνικά :wink:

Ολοι την ίδια πληροφόρηση δίνουν! (περίεργο χα?) :roll:

Περισσότερο άξιζε για την πληροφορία του 2011.
:P
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

βασω θα διαφωνησω που εισαι καπως αρνητικη με το πειραμα

δεν ειναι ενα απλο πειραμα για να λυσει την περιεργεια πως δημιουργηθηκε ο πλανητης και η ζωη

αν επιτυχει, θα δοθουν λυσεις σε πολλα προβληματα της ανθρωποτητας, την ενεργεια ακομα για την θεραπεια του καρκινου

ας μη ειμαστε τοσο αρνητικοι με την τεχνολογια...

ετσι δεν λεγαμε και για το ιντερνετ οταν δημιουργηθηκε πριν 15 χρονια το www (ο σατανας , η παγκοσμιοποιηση κλπ) και τωρα ειναι χρησιμο και απαραιτητο σε ολους μας?
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: 04 Σεπ 2008 9:43 pm

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Οι πλειοψηφία αυτών που -δουλεύουν- στην 4η διασταση θα ανέβει στην 5η. Αυτοί από την 5η θα αναληφθούν
.

Όταν το 1987 έγινε η αρμονική σύγκληση πλανητών λέγεται ότι η Γαία αναλήφθηκε στην 4η Διάσταση και τώρα ετοιμάζεται για την 5η. Την θέση του Πλανητικού Λόγου που μέχρι εκείνη την στιγμή είχε ο Sanat Kumara κατέλαβε ο Διδάσκαλος Βούδας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όσους κάνουν δουλειά εσωτερική με τον εαυτό τους να καθαρίσουν το υποσυνείδητο (4η Διάσταση) από ότι έχει μαζευτεί εκεί. Πρέπει να είναι άπαλλαγμένοι από παντός είδους αποσκευές για να βιώσουν τις αλλαγές που έρχονται.
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 23145
Εγγραφή: 31 Οκτ 2007 4:53 pm
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Δημοσίευση από Danielli »

Εμένα πάλι η έκρηξη στα σπλάχνα της γης και σε μιά περιοχή με τοσους σεισμούς δεν μου αρέσει. :?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira
Δημοσιεύσεις: 10143
Εγγραφή: 27 Απρ 2007 3:13 pm
Τοποθεσία: Μυτιλήνη

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πρέπει να είναι άπαλλαγμένοι από παντός είδους αποσκευές για να βιώσουν τις αλλαγές που έρχονται.
:cheers: :spin: :sunny:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”