Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Σε κατ' οίκον περιορισμό στο Βατικανό τέθηκε ο Πολωνός Αρχιεπίσκοπος Γιόζεφ Βεσολόφσκι λόγω των κατηγοριών για παιδεραστία οι οποίες τον βαρύνουν.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι τόνισε ότι «η σύλληψη πραγματοποιήθηκε με προσωπική βούληση του πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί μια σοβαρή περίπτωση όπως αυτή χωρίς καμία καθυστέρηση, με πλήρη ανάληψη ευθύνης από μέρους των αρχών της Αγίας Έδρας».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση σύλληψης του πρώην νούντσιου στον 'Αγιο Δομίνικο ακολουθήθηκε από την απόφαση να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό διότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Όπως μεταδίδει πάντως το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, έχουν μεν συγκεντρωθεί σοβαρά στοιχεία και μαρτυρίες σε βάρος του Βεσολόφσκι, αλλά δεν έχει ακόμη εκδοθεί αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση από τις αρχές του Βατικανού.
Πηγή :matrix24.gr
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου